Ubuntu Touch OTA-12 resmi mlebu minangka "update paling gedhe sing nate dirilis"

Ubuntu Tutul OTA 12 Wis resmi diluncurake kanthi premis "peluncuran paling gedhe sing wis nate ana" teka kanthi asil dandan luwih akeh tinimbang sadurunge.

Titik penting pisanan versi iki yaiku ngeculake pengalaman lengkap Unity8, mula tim pangembangan nerangake manawa impor saka perubahan Canonical pungkasan wis rampung.

Unity8, kanthi jeneng kode Lomiri, bakal mbantu pangguna duwe pengalaman sing luwih apik kanthi nyegah kesalahan anyar supaya ora dikenal lan ngalangi kesalahan sing lawas.

Kajaba iku, ana pangowahan babagan Mir, sing standar nganggo Ubuntu Touch.

"Kita nganyari saka Mir 0.24 (Dirilis ing 2015) dadi Mir 1.2 (Dirilis ing 2019). Versi anyar Mir iki pungkasane ndhukung klien Wayland. Dhukungan iki durung kasedhiya kanggo piranti adhedhasar Android amarga implementasine ora lengkap.”Bisa diwaca ing cathetan.

Ing sisih liyane, ana warna anyar sing ngidini konstanta luwih apik ing antarane latar mburi lan teks, uga perbaikan keyboard, kalebu gerakan kanggo pindhah ing lapisan sing beda.

Pengalaman browsing wis polesan ing rilis iki, mula wiwit wiwitan, pengalaman pribadi bisa digunakake kaya lan ngresiki kabeh sesi browsing nalika ditutup, ora kabeh data kaya biyen. Pangguna bakal bisa mbusak cookie kanthi nggunakake siji tombol bebarengan karo perbaikan cilik liyane ing saindenging.

LED kabar uga wis diaktifake, sampeyan bakal bisa ndeleng warna oranye nalika batere kurang utawa padhet nalika ngisi daya.

Rilis utama iki nyoba narik luwih akeh pangguna menyang pengalaman Linux ing telpon. Nganyari Telpon Ubuntu gampang nggunakake layar nganyari ing seluler.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Gustavo Ricardo Martinez ngandika

    Aku pengin kanggo Xiaomi Redmi Note 3.?