Даркризт

Просечен корисник на Линукс со страст кон новите технологии, гејмер и Линукс во срцето. Научив, користев, споделував, уживав и страдав од 2009 година со Linux, од проблемите со зависностите, паниката на јадрото, црните екрани и солзите во компилацијата на јадрото, сè со цел да научам? Оттогаш работев, тестирав и препорачав голем број дистрибуции од кои мои омилени се Arch Linux проследено со Fedora и openSUSE. Несомнено, Линукс имаше големо влијание врз одлуките поврзани со мојот академски и работен век, бидејќи токму поради Линукс бев заинтересиран и во моментов се упатувам кон светот на програмирањето.

Даркбриз напиша 2333 напис од април 2018 година