2 bug pikahariwangeun di Krita

Ya urang ngobrolkeun kapur teu saeutik pisan, nyatana éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi finalis pikeun Open Source Awards 2011 (finalis dina kategori Software Multimedia Pangsaéna).

Ogé, kapur AS OpenGTL anu nguntungkeun pisan nalika dianggo dina saringan sareng aspék sanés, tanpa aya kana detil anu téknis pisan, kapur ngagunakeun téknologi ieu tiasa dianggo langkung gancang, langkung ringan, langkung saé better

Nya, kajadian éta maca éta blog resmi pamekar utama, Kuring mendakan yén aya dua bug anu merhatoskeun anjeun:

Tétéla, masalahna aya dina supir pikeun Ati ieu, sareng ngajelaskeun ieu ku cara anu langkung saderhana ... Krita tiasa dianggo kalayan parah, bahkan henteu stabil upami pamolah grafik komputer kana pakakas ieu.

Pangembang ngadorong pangguna pikeun ngabantosan anjeunna, khususna kanggo masihan laporan bug, inpormasi, sagala anu aranjeunna tiasa pasihkeun pikeun anjeunna debug anu pangsaéna sareng nyobian pikeun méréskeun masalah ieu.

Tapi ieu henteu réngsé di dinya, masalahna henteu saderhana sigana. kapur AS Régregna, sareng nyatana ieu anu nyababkeun kajahatan, jadi ieu ditarjamahkeun kana; sadaya aplikasi anu aranjeunna anggo Régregna Aranjeunna ogé bakal kaserang panyakit ieu, sahenteuna dugi ka aya larutan.

Pondokna, saha waé anu ngagaduhan masalah ieu punten ngirim email ka anjeun ka pengembang.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Naha proyék ieu ngora? Nyaéta dina waktos Gimp sareng jandéla ngambang na dimuat

    1.    elav <° Linux cenahna

      Gimp henteu ditagihkeun ku Gusti Allah. Ogé, teu lami deui windows moal aya deui anu ngambang sacara standar.

      1.    kawani cenahna

        Hahahaha Tapi naon anu dilakukeun ku Krita ka anjeun? hahaha Naha anjeun nipu poto 20Gb mojang bikini anu anjeun kagungan? Hahaha na, éta bangsat hahaha

        Copél murah koméntar anjeun haha

        Kuring henteu nyobian Krita tapi windows Gimp lumayan muat, alhamdulillah éta bakal direngsekeun

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Kuring henteu kantos nyobian Krita, teu émut versi anu mana tapi parantos lami teu masihan kasempetan anu sanés.
          Nalika kuring nyobian na, raoseun henteu raoseun pisan, panginten éta predisposed ... panginten henteu, nalika ngadamel "pacman -Syu" kuring bakal nambihan "pacman -S koffice-krita" 😉

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Kurang leuwih 😉
        Gimp parantos tiasa janten proyek anu cukup serius, diaku ku sadayana, andalannya nalika nyarioskeun ngolah gambar di GNU / Linux, Krita seueur jalan anu kedah dituju, ogé ... anjeunna parantos ngalaman kasulitan hukum anu sanés, contona. .. anjeunna kedah ngagentos nami langkung ti sakali 0_oU

  2.   Edward2 cenahna

    Hahaha csm kuring kaleungitan email dina poto, ayeuna kuring tiasa dilacak ku anu antarpola.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi henteu satuju kana koméntarna, janten tong hariwang. Anjeun tiasa bobo damai 😀

      1.    Edward2 cenahna

        Nya, anjeun kedah mupus anu di luhur sareng anu ieu sareng anjeun ogé, sareng pikeun ngaluncurkeun langkung seueur poto hahahaha, éta guyonan, sanaos naon anu kuring terang yén kuring sanés interpol, tapi upami aya anu ngémutan ka indung kuring ku surat.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Koméntarna henteu acan disatujuan, ngawartosan naon anu anjeun pikahoyong dilakukeun ku kami… naha kami satuju atanapi henteu? 😉

      1.    Edward2 cenahna

        Hilap, ieu janten dalapan, tinggalkeun anu sapertos kieu: D, email abdi teu tiasa ditingali ku interpol 😀

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Ah muhun, janten… naha kuring henteu satuju? o_0U

  3.   kiumm cenahna

    Halo saé, kuring ngan ukur hoyong anjeun mersihan mamang kusabab kuring parantos ngaunduh krita sareng pilihan ngawarnaan narik perhatian kuring sareng éta tapi kuring ngagaduhan masalah anu parah sareng éta kuring henteu tiasa dianggo sareng resolusi anu luhur pisan kusabab éta masalah, hayu urang sebutkeun surat ukuran contona, enya kuring ngalakukeun sapertos kieu sareng kuring nempatkeun kabur Gaussian, salaku conto, éta mimiti nyangkut sareng peryogi lami kanggo nerjemahkeun, tapi kuring nyarios butuh milénium kirang langkung ngan ukur dina tindakan anu saderhana pisan photoshop henteu gancang ku ukuranana sapertos kieu, kartu grafik kuring nyaéta Envy GTX960MSI sareng kuring mikir yén kuring henteu ngagaduhan masalah sapertos kieu Abdi hoyong anjeun mersihan keraguan ieu, hatur nuhun pisan