5 Anime Girls Wallpaper + Distros Linux

Pamakéna SlyDeath tina KDE-Look.org bagikeun ieu wallpaper:

Sanaos masih aya sababaraha distro sapertos Ubuntu, Fedora atanapi anu langkung 'modéren' sapertos Mageia atanapi Pardus, henteu tiasa ditolak yén anu aya dugi ka ayeuna rada pikaresepeun 🙂

Pondokna, éta mangrupikeun tulisan anu pondok sareng saderhana sabab tujuanana sanés pikeun masihan anjeun penjelasan ngeunaan wallpaper, tapi langkung saé ngabagi na 😀

Ngarasakeun aranjeunna!

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xino93 cenahna

    Aranjeunna katingalina saé ka anjeun, cakra salah anu kuring paling resep, nyeri pisan kuring henteu nganggo ...
    Abdi caket sareng lengkungan.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring henteu leres-leres ngalakukeun éta, SlyDeath ngalakukeun éta (kuring ngantunkeun tautan kana profil na di posting)
      Nuhun kana koméntar 😀

  2.   Root87 cenahna

    Abdi nyandak anu ti lengkungan hihi ayeuna kuring hoyong ngarobih wallpaper karya kuring hihi

  3.   Adrian cenahna

    Debianite sigana rada ubuntera kalayan nada kulitna 🙂 sareng ngantepkeun komponén érotis gambar-gambar (oh, jaket satengah handapna)) kualitas komposisi na henteu tiasa dipungkir.

    PS: "Gaduh seueur kabagjaan", OpenSuse, nganggo jaket éta? Oh…
    PD2: Ok, abdi bakal cicingeun 😛

    1.    eliotime3000 cenahna

      Leres, muhun. Aranjeunna bingung salaku budak awéwé (éta bakal langkung saé upami aranjeunna nempatkeun Lucy dina wallpaper Debian).

      1.    Hyuuga_Neji cenahna

        Punten, tapi saha Lucy? Atanapi, anu mana anu hadé anu anjeun carioskeun?

  4.   st0rmt4il cenahna

    Hebat: D!

    Ngunduh aranjeunna ..

  5.   izzyvp cenahna

    Hébat, kuring nyandak anu kanggo Cakra: 3

  6.   truko22 cenahna

    Abdi candak cakra sareng debian, Hatur nuhun pisan 😀

  7.   Tavo10 ' cenahna

    Kuring bakal nyandak anu ti openSUSE 🙂

  8.   cooper15 cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi aranjeunna hébat

  9.   salah sahiji sababaraha cenahna

    Salaku kipas anime sareng khususna Tomb Raider, anjeun pasti bakal resep ieu 🙂

    http://wallbase.cc/wallpaper/1231257

    1.    eliotime3000 cenahna

      Éta saé.

  10.   Yo-yo cenahna

    Fap fap fap fap… ..

  11.   guzman6001 cenahna

    Abdi pastina resep kana cakra ... <3

  12.   Koswara cenahna

    kumaha alusna janten pendant éta !!!! Abdi nyandak rambut coklat Debian ...

  13.   izzyvp cenahna

    Di sakitar dinya kuring ngadamel téma pikeun kromium: http://goo.gl/aOBWj