7 Sebaran GNU / Linux anu pangsaéna dina 2012

Distribusi GNU / Linux

Pikaresepeun pisan Artikel ieu (dina basa Inggris) diterbitkeun dina Linux.com dimana pangarangna milih, dumasar kana pangalaman sareng pendapat pribadi na, anu mangrupikeun sebaran anu pangsaéna Lisénsi / Linux Ubuntu dina taun 2012.

Tulisanna sigana adil sareng wijaksana pikeun kuring. Panulis ogé ngagolongkeun distribusi kana 7 kategori, ngabantah alesan tina kaputusanana:

Kuring nyarankeun anjeun maca tulisan. Kuring rada satuju kana hasilna. Kumaha saur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

73 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rob3r cenahna

    Kumaha mungkin distro anu teu acan 1 bulan ti saprak dileupaskeun dipilih janten juara sababaraha kategori ... naha betas diitung?

    1.    ngepung84 cenahna

      Pamasaran murni

  2.   rodolfo alejandro cenahna

    Kedah aya deui kualifikasi, tapi tungtungna urang sadayana menang sabab linux dianggo. Sanaos kuring henteu nganggo distro naon waé, ngan ukur anu tina knoppix, cd live anu pangsaéna pikeun rasa kuring, sanaos aya anu saé pisan anu tiasa nyandak sumber anu langkung saeutik.

  3.   Windóusico cenahna

    Anjeun teu nyimpen "Lingkungan desktop sareng infrastruktur pangwangunan anu pangsaéna: GNOME".

    1.    Windóusico cenahna

      Pesen ieu parantos diterbitkeun henteu lengkep sareng ngaréspon Rodolfo tapi éta sanés niat kuring. Kuring nulis deui naon anu leungit sareng nambihan naon:

      Dina tulisan éta ngan ukur nyimpen gambar layar desktop GNOME (salaku pengecualian aya hiji LXDE) Panulis ngagaduhan alergi ka Qt (sigana).

      Sobat Brian, anjeun parantos ngadamel klasifikasi anu raoseun pisan. Anjeun teu nempatkeun "Lingkungan desktop sareng infrastruktur pangwangunan anu pangsaéna: GNOME" (sabab éta anu paling sering dianggo sareng anjeun populér).

      1.    elav <° Linux cenahna

        Sareng perang dimimitian Qt vs GTK ????

        Lalaki, sobat éta nempatkeun kana tulisanana. Pilihan éta dumasarkeun kana pangalaman pribadi anjeun. Meureun kasalahan éta milik kuring, anu sakuduna kuring nempatkeun salaku judul: 7 anu pangsaéna…. pikeun Brian Proffitt ????

        1.    Windóusico cenahna

          Abdi henteu hoyong ngamimitian perang, paling heureuy. Kuring ngan ukur hoyong nunjukkeun yén Brian Proffitt ngagaduhan rasa anu pasti (terhormat). Subyektivitas teu bisa dihindari nalika anjeun ngandelkeun pangalaman pribadi. Éta pisan sababna naha kuring amused ku tulisan pendapat anu nganggap "Y" pangsaéna "X". Dimana "Y" naon waé anu resep panulis sareng "X" mangrupikeun katégori anu ngandung sababaraha alternatip. Conto: distribusi, browser, file manager, software manager, ...

        2.    Ares cenahna

          Kuring ngan ukur mikir yén nalika ningali judulna kuring ngabayangkeun éta bakal janten daptar ti linux. Teras nalika kuring lebet kuring ningali éta henteu sapertos kitu, sanaos kuring henteu terang naha tibatan ieu janten kuciwa hal anu pangsaéna nyaéta éta henteu sapertos éta.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Ideu na henteu goréng ... urang kedah ngadamel daptar nyalira, dipedar sareng SANGAT objektif sareng didirikeun founded

            1.    Jamin samuel cenahna

              upami kitu .. kuring langkung yakin yén sanés ubuntu atanapi mint moal aya dina jajaran kahiji ..

              tapi anjeun kedah ngalakukeun analisis éta .. Tanpa sieun!


            2.    ngepung84 cenahna

              1. Debian
              2 ~ 10. Dumasar kana Debian.


            3.    jamin-samuél cenahna

              ngan ukur aya 2

              Ubuntu
              linux mint


          2.    Ares cenahna

            Waleran ieu kedahna pikeun koméntar penultasi elav (teras).

    2.    Fernando cenahna

      Sigana mah kuring, sigana mah KDE langkung saé terstruktur GNOME nampilkeun sababaraha bug anu tiasa ditangtoskeun tapi éta langkung stabil

  4.   Miguel cenahna

    🙁

  5.   AurosZx cenahna

    Sareng kumaha anjeun tiasa nyarios yén éta mangrupikeun sebaran pangsaéna taun 2012 upami taun éta henteu réngsé? ee Tangtosna, henteu aya distro sapertos Debian atanapi Arch anu dingaranan sabab anu praktisna henteu ngarobih atanapi ngaleupaskeun versi anyar (sering pisan) ...

    1.    jamin-samuél cenahna

      Tapi aranjeunna henteu didiskualifikasi….

      Debian sareng Arch sapertos rerencangan Wisin sareng Yandel bakal nyarios Pakarang rusiah o Duo Sejarah

      AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA xD

      Publikasi sanés kanggo @Courages .. Éta tiasa nyababkeun serangan jantung sareng pernapasan ^^ ahahaha

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        * apt.

        -1,000'000,000 pikeun ngagunakeun frasa Wisin y Yandel pikeun ngarujuk ka Debian sareng Arch.

        1.    Manuel de la Fuente cenahna

          -1 ka kuring pikeun nempatkeun Debian sareng Arch dina kalimat anu sami sareng anu teu tiasa disebat nami.

          1.    Greenux cenahna

            Leres Lengkah jarakna sakedik taun dugi ka ngahontal debian 😀

          2.    jamin-samuél cenahna

            Greenux kitu Debian langkung saé?

          3.    Greenux cenahna

            "Hadé" mangrupikeun istilah anu teu jelas sareng utamina nalika urang tingal kana sistem naon waé. Sedengkeun pikeun lengkungan, kuring henteu acan langsung nguji, ngan ukur cakra linux anu dumasar kana lengkungan tapi kuring kantos maca koméntar anu saé pisan ngeunaan distro ieu. Tapi upami urang nyarioskeun distro mana anu ngagaduhan langkung seueur pangalaman sareng kematangan, maka tiasa disebatkeun yén kuduna, urang nyarioskeun proyek anu lahir di taun 90an sareng anu masih gaduh popularitas hébat diantara pangguna Linux sareng pikeun anu kedahna .. . tah éta mangrupikeun pendapat kuring sareng kuring ngarepkeun kuring parantos ngajawab patanyaan anjeun.

          4.    jamin-samuél cenahna

            Rengse .. Nuhun parantos ngawaler 🙂

            Ku anjeun nganggo Debian?

            Upami jawabanana enya
            Janten cabang mana anu anjeun tunjuk?

            Upami henteu ngawartosan naon distro anu ayeuna anjeun anggo?

            ahir

            ^^

          5.    kawani cenahna

            Nya éta gumantung, upami éta pikeun server Debian, tapi pikeun desktop sareng sapertos kitu, Arch.

            Sareng éta pikeun anjeun, pasang pringaos ti Wisin y Yandel ...

          6.    jamin-samuél cenahna

            Abdi nyarios salaku lulucon ...

            ku anjeun nyarios ngeunaan «Ubuntusos» sareng kuring ningali yén anjeun parantos dipasang agama ka Arch ¬¬

            Janten normal ... salah kedah nyarios saé Linux.

            ieu sanés perang bapak ... saha waé anu nganggo X distro parantos juara kusabab aranjeunna nganggo LINUX.

            1.    kawani cenahna

              Mudah-mudahan anjeun henteu kenging seueur «Ubuntosos» sakitar dieu, tangtosna anjeun bakal ngartos kuring ...

              Kuring terang éta dina modeu banyolan, tapi éta sapertos ngabandingkeun Ferrari (Arch) sareng Seat Panda (Wisin y Yandel).

              Kuring henteu ngagaduhan agama anu dipasang sareng Arch, pikeun kuring kalayan distro janten rilis sareng KISS tiasa dianggo pikeun kuring, naon distro anu minuhan éta? Gentoo sareng Arch.


          7.    Greenux cenahna

            jamin-samuel upami kuring nganggo Debian Testing sareng éta anu paling cocog pikeun kuring dugi ka ayeuna. Kuring parantos nyobian Ubuntu, linux mint sareng mint kedah janten distro anu saé pisan duaan, linux chakra, sareng salah sahiji anu tiheula kuring nyobian nyaéta suse, sanaos henteu seueur, tapi hé, kuring resep. ogé uji coba debian mangrupikeun anu pangsaéna meres pakakas pikeun kuring. ubuntu sareng mint kéngingkeun kuring sakedik 6000 fps sareng naon-naon dina glxgears nalika uji coba debian rata-rata kuring 8500 fps janten sistem ieu langkung siap pikeun Steam sareng naon anu bakal datang hahahaha 😀

          8.    jamin-samuél cenahna

            Ahem .. Abdi ngartos anjeun 😉

            Anu goréng nyaéta cabang Testing lebet kana "ICE AGE" dina sababaraha bulan, nyaéta, bakal dibekukan salami 6 sasih .. éta moal nampi pembaruan pikeun waktos anu lami -> ieu kajantenan kusabab cabang Wheezy bakal dina prosés stabil.

          9.    Greenux cenahna

            Leres kuring diwartosan ngeunaan éta tapi kuring henteu paduli salami distro henteu rusak, sadayana saé

        2.    jamin-samuél cenahna

          Candak lalaki gampang! …. ^ _ ^

          1.    Manuel de la Fuente cenahna

            -∞

          2.    ditangtoskeun cenahna

            * santai waé

            : jelema belegug:

      2.    v3 asup cenahna

        anjeun tiasa nyampur linux + metal, linux + rock, upami anjeun rada licik linux + enya, tapi henteu pernah, PERNAH linux + reggaeton ,,, sareng kirang di dieu

        1.    kawani cenahna

          Kumaha upami elav henteu sumping sareng gatal nalika «musik» na maénkeun

        2.    Kato cenahna

          PASTI!, Ngagaduhan MEGADETH sareng Linux, hehe

  6.   BaNzAi cenahna

    Upami Ubuntu 12.04 nembé kaluar sareng parantos aya distribusi anu paling saé pikeun laptop ??? Kuring pikir éta aya kusabab daptar éta henteu tiasa nganggo tanpa Ubuntu ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring satuju, sanaos sigana kuring panulis milih éta persatuan (anu sayogi langkung tiheula, sanaos ayeuna parantos asak sakedik).. Nuhun parantos mampir 😀

  7.   Rito Gutierrez cenahna

    Kuring kantos nganggap Debian salaku anu pangsaéna pikeun pangladén bisnis ... atoh ...

  8.   monyét cenahna

    Jaman baheula kuring lirén maca jinis perbandingan ieu atanapi "nyokot" distro. Éta henteu nambihan anu énggal: sadaya solusi anu dipikaterang. Jigana anu pangsaéna pikeun milarian distro anu leres tina trial and error. Kadang-kadang dina upaya mendakan "tren" hiji-hijina hal anu dilakukeun ku téks ieu nyaéta mangaruhan katergantungan anyar. Naon anu kuring terang ... Abdi salah di dinya.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Persis. Kanyataanna Brian proffitt Anjeunna nyarioskeun dina tulisan na: Sebaran anu pangsaéna nyaéta anu nyumponan kabutuhan urang.

  9.   TDE cenahna

    Naha anu disebat "omong kosong" diuji tina LiveUSB meunang dina laptop? Aneh masalah.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Upami urang tumut kana akun éta Ubuntu parantos damel atos ARM, sareng éta salaku tambahan, Laptop standar ayeuna ngagaduhan sahenteuna 4Gb RAMNya, kuring ningali hasilna logis.

      Oh na saliwatan, kuring parantos nyobian Kamanunggalan 3D dipasang dina PC, sareng éta masih laun. Dimana anjeun ngagaduhan kecap "omong kosong"? Sigana kuring henteu aya anu nyarios, atanapi kuring lepat?

      1.    TDE cenahna

        Naha anjeun ngagaduhan anamnesis, Elav? Kuring ngadugikeun anjeun: «Ieu sababaraha hal anu kuring ningali dina pandangan heula. Jelas yén masih aya kénéh jalan anu jauh sateuacan Ubuntu 12.04 "stabil". Seueur pembaruan anu kedah sumping sareng sadayana kusabab éta mania henteu nunda peluncuran, sanaos hasilna dugi ka samaruk.

        Sareng ku omong, anjeun nyarios yén hasilna logis kumargi ayeuna laptop dina standar na gaduh langkung ti 4 GB, naha anjeun henteu nganggap bias kana pihak anjeun? Kuring ngawartosan anjeun, kuring gaduh Ubuntu 12.04 ti mini HP anu gaduh 1 GB RAM, sareng kuring damel pisan sareng Unity 3D. Kuring masih gaduh PC desktop nganggo RAM anu sami sareng prosesor anu lami pisan. Naha anjeun mikirkeun kamungkinan yén antarmuka Unity panginten paling pikaresepeun pikeun layar leutik (henteuna bar, dok handap, sareng applet)? Atanapi naha kanyataan yén éta LTS?

        Sareng kuring naros ka anjeun: naha saur anjeun yén ku tés saderhana ti LiveUSB anjeun tiasa nyalsékeun karya distro salaku "omong kosong"? Naha éta étika upami dicarios, contona, Arch éta kosong sabab butuh kuring langkung ti sapuluh menit pikeun masangkeunana? Anjeun kedah terang yén tés ti LiveUSB PERNAH sami sareng ngalakukeun pamasangan murni. LiveUSB sareng LiveCD didesain kanggo pangguna anu kedah ngagaduhan OS na, tanpa seueur kustomisasi, dina USB stick atanapi dina CD, sareng kersa ngagarap bagian anu sanés. Ngalakukeun pamasangan nyababkeun ngalaksanakeun harmoni antara perangkat keras sareng parangkat lunak, sahingga sadayana tiasa saluyu. Sareng anjeun ngarencanakeun nyebrang distro salaku "tés" anu pamustunganana henteu ngabuktikeun nanaon?

        1.    Ceuli cenahna

          blooooop aranjeunna parantos nutup mulut anjeun (kalayan hormat pisan) Kuring satuju sareng TDE di sagigireun éta kuring ogé parantos masang Ubuntu 12.04 sareng PC sareng laptop sareng ram 1gb sareng prosesor anu biasa sareng anu leresna nyaéta klien kuring henteu ngagaduhan keluhan, sapertos sakumaha anu Kuring parantos bébéja ka anjeun sateuacan éta sanés ngan ukur pikeun nguji livecd, tapi nempatkeun distro kalayan aplikasi, damelna kerja keras, nyobian ngabeledug sistem sareng anu saleresna mah kuring nyebatkeun anjeun jawabanna langkung nyugemakeun. Anjeun kedah nempatkeun Pra-sidang kumisan Elav kaleresan éta.

          1.    elav <° Linux cenahna

            @Odos:

            Patarosan anu saderhana kanggo Abdi. Naon aplikasi anu dianggo ku klien anjeun? Sabaraha diantara aranjeunna kabuka dina waktos anu sareng? Naon beban kerja anu ditampi PC atanapi Laptop klien anjeun?

            Yén kuring henteu gaduh prasangka lalaki .. kumaha sesahna pikeun ngobrol sareng pangguna Ubuntu Kunaon persatuan éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring sakumaha anu kuring pikahoyong, naha kuring prasangka? Punten…

            1.    kawani cenahna

              Anjeun ningali éta?


          2.    Ceuli cenahna

            @Elav

            Kuring ngajawab anjeun, klien kuring gaduh panggunaan distro anu normal, sigana mah panggunaanna bakal sami, aplikasi na gratisoffice, web browser (anu aranjeunna pikahoyong) pamuter musik, skype atanapi sababaraha client messeger.

            Ayeuna kuring nyaritakeun padamelan kuring, kuring henteu pernah mareuman pc (kacuali listrikna pareum sareng éta kajadian pisan, sakedik) kuring gaduh dua sérver dina format hopmod sareng mésér-v4, kuring nganggo blénder pikeun nyiptakeun animasi ganjil (kuring teu damang Kuring ngan ukur diajar xD) dina waktos luang kuring maénkeun kotak kubus 2 sauerbraten (anu ku kuring henteu terang naha anjeun terang éta tapi kuring NGOMORKEUN GAME)

            Kuring sanés ngan ukur pangguna Ubuntu Kami pangguna Linux sareng konsumén.

            Sabenerna kuring Filsuf ku profesi, tapi resep kana parangkat lunak bébas sareng sagala kompleksitas budaya anu dibawa, kuring masihan biantara ngeunaan éta di tingkat nasional (kuring cicing di Kolombia)

            Kuring mangrupikeun bagian tina komunitas anu fungsina kami pikeun nyandak komputer ka bumi sareng sababaraha kaayaan pikeun kéngingkeun hiji sareng tangtosna KUDU ngagaduhan LINUX (tugas Kantian janten hahaha)

            Hal anu sanésna gumantung kana pc anu urang kéngingkeun (fitur) pikeun bumi ieu (kulawarga) kami ngaevaluasi distro mana anu tiasa dianggo langkung saé dina perangkat kerasna (éta PC biasana umurna sapertos langkung ti opat taun panggunaan, sabab éta sumbangan anu urang tampi ti komunitas)

            Kuring henteu terang naha kuring parantos ngajawab patanyaan anjeun, kuring miharep anjeun séhat sareng éta ngan ukur sawala anu séhat. rangkulan sareng teras hatur nuhun kanggo rohangan ieu.

            1.    elav <° Linux cenahna

              @Elav
              Kuring ngajawab anjeun, klien kuring gaduh panggunaan distro anu normal, sigana mah panggunaanna bakal sami, aplikasi na gratisoffice, web browser (anu aranjeunna pikahoyong) pamuter musik, skype atanapi sababaraha client messeger.

              Hmm abdi ngartos. Éta henteu seueur beban anu saleresna sareng leres Ubuntu éta tiasa kalakuanana saé sareng pangguna sapertos kitu.

              Ayeuna kuring nyaritakeun padamelan kuring, kuring henteu pernah mareuman pc (kacuali listrikna pareum sareng éta kajadian pisan, sakedik) kuring gaduh dua sérver dina format hopmod sareng mésér-v4, kuring nganggo blénder pikeun nyiptakeun animasi ganjil (kuring teu damang Kuring ngan ukur diajar xD) dina waktos luang kuring maénkeun kotak kubus 2 sauerbraten (anu ku kuring henteu terang naha anjeun terang éta tapi kuring NGOMORKEUN GAME)

              Kuring ngarti yén anjeun sadayana parantos ngajalankeun Ubuntu kalayan RAM 1Gb atanapi abdi lepat?

              Kuring sanés ngan ukur pangguna Ubuntu Kami pangguna Linux sareng konsumén.

              Kami parantos dua ^^

              Sabenerna kuring ahli Filsafat ku profesi, tapi resep kana perangkat lunak gratis sareng sadaya kompleksitas budaya anu dibayangkeun, kuring masihan biantara ngeunaan hal éta di tingkat nasional (kuring cicing di Kolombia) Kuring bagian tina komunitas anu fungsina urang pikeun nyandak komputer ka bumi sababaraha kaayaan akuisisi hiji sareng tangtosna ieu WAJIB gaduh LINUX (implikasi Kantian kedahna hahaha) upami sanés numutkeun pc anu urang peroleh (ciri) pikeun bumi (kulawarga) ieu kami ngaevaluasi distro mana anu tiasa langkung saé dina pakakasna (anu PC biasana lami sapertos anu dianggo langkung ti opat taun, sabab éta sumbangan anu urang tampi ti komunitas)

              Wah, hebat pisan aranjeunna ngalaksanakeun padamelan sapertos kitu. Ngan ukur pikeun terang, naon distro anu anjeun évaluasi nalika éta PC anu sumberdaya pisan?

              Kuring henteu terang naha kuring parantos ngajawab patanyaan anjeun, kuring miharep anjeun séhat sareng éta ngan ukur sawala anu séhat. rangkulan sareng teras hatur nuhun kanggo rohangan ieu.

              Leres, sigana anjeun leres. Tangtosna ieu perdebatan anu séhat, tong hariwang .. Nuhun mampir 😀


        2.    elav <° Linux cenahna

          Naha anjeun ngagaduhan anamnesis, Elav? Kuring ngadugikeun anjeun: "Ieu sababaraha hal anu kuring tiasa tingali dina conto anu munggaran. Jelas yén masih aya kénéh jalan anu jauh sateuacan Ubuntu 12.04 "stabil". Seueur pembaruan anu kedah sumping sareng sadayana kusabab éta mania henteu nunda peluncuran, sanaos hasilna dugi ka samaruk.

          Masalahna, dear TDE nyaéta kuring henteu kantos nyarios kitu persatuan o Ubuntu sapertos kitu, éta omong kosong. Abdi nyarios éta Ubuntu ngaluncurkeun distribusi na dina jangka waktu anu disatujuan, sanaos naon anu aranjeunna gaduh dugi ka ayeuna nyaéta "omong kosong", ceuk kuring umumna, sareng sakumaha kuring nyatakeun Ubuntu Abdi tiasa nyarios ... muhun, kuring pikir anu ngan ukur ketat anu netepkeun tanggal pembebasanna nyaéta aranjeunna.

          Tapi teu nanaon babaturan, upami anjeun tersinggung ku kecap "omong kosong" anjeun tiasa ngagantikeunana sareng "henteu jalan", "henteu jalan", "dimuat ku bug" ... tah, naon waé anu anjeun pikaresep.

          Sareng ku omonganana, anjeun nyarios yén hasilna logis kumargi ayeuna laptop dina standar na gaduh langkung ti 4 GB, naha anjeun henteu nganggap éta bias dina anjeun? Kuring ngawartosan anjeun, kuring gaduh Ubuntu 12.04 ti mini HP anu gaduh 1 GB RAM, sareng kuring damel pisan sareng Unity 3D. Kuring masih gaduh PC desktop nganggo RAM anu sami sareng prosesor anu lami pisan. Naha anjeun mikirkeun kamungkinan yén antarmuka Unity panginten paling pikaresepeun pikeun layar leutik (henteuna bar, dok handap, sareng applet)? Atanapi panginten kanyataan yén éta LTS?

          Abdi henteu nyarios anjeun gaduh "langkung", ceuk kuring anjeun gaduh "sahenteuna" 4Gb RAM. Anjeun masih keneh resep kana naon persatuan Éta ngaganggu kuring sareng henteu, kanyataanna, kuring kantos resep saprak éta kaluar, sareng kuring ngabagi idé yén idéal pikeun layar leutik.

          Tapi kuring ngawartosan langkung, anjeun hardware nyaéta boro-boro idéntik sareng kuring Naon anu ngajadikeun anjeun pikir éta Ubuntu Naha éta bakal dianggo pikeun anjeun, cara gawéna pikeun kuring?

          Sareng kuring naros ka anjeun: naha saur anjeun yén ku tés saderhana ti LiveUSB anjeun tiasa nyalsékeun karya distro salaku "omong kosong"? Naha éta étika upami dicarios, contona, Arch éta kosong sabab butuh kuring langkung ti sapuluh menit pikeun masangkeunana?

          Anjeun kedah terang yén tés ti LiveUSB PERNAH sami sareng ngalakukeun pamasangan murni. LiveUSB sareng LiveCD didesain pikeun pangguna anu kedah ngagaduhan OS na, tanpa seueur kustomisasi, dina pendrive atanapi dina CD, sareng kersa ngagarap bagian anu sanés. Ngalakukeun pamasangan nyababkeun ngalaksanakeun harmoni antara perangkat keras sareng parangkat lunak, sahingga sadayana tiasa saluyu. Sareng anjeun ngarencanakeun nyebrang distro pikeun "tés" anu pamustunganana henteu ngabuktikeun nanaon?

          Naon hubunganana étika sareng sadayana ieu? Ayeuna naha kuring kedah cicingeun naon anu kuring pikir atanapi naon anu kuring tingali numutkeun pangalaman anu kuring pernah ngalaman? Ubuntu jeung persatuan Éta henteu jalan sakumaha anu kuring ngarepkeun. Naha panasaran éta tina LiveCD Xubuntu o Lubuntu ngajalankeun lancar? Tapi kuring tetep ngawartosan anjeun, dina LiveCD anu sami kuring nyobian Kamanunggalan 2D sareng kacuali pikeun transisi nalika ngaganti méja, sadayana sanés damel lumayan gancang.

          Tapi upami anjeun henteu maca éta, kuring ngadugikeun deui diri dina koméntar kuring:

          Oh na, kuring parantos nyobian Unity 3D dipasang dina PC, sareng éta masih laun.

          Hayu urang henteu nyobaan nutupan panonpoé ku ramo. Meureun ku prosésor lami sareng RAM 1Gb, persatuan éta tiasa dianggo sakumaha anu anjeun carioskeun, tapi ayeuna persatuan éta henteu ditujukeun pikeun jinis pakakas hardware. Aya anjeun upami anjeun teu hoyong ningali éta.

          Sareng punten, kuring ngulang deui, kami henteu ngagaduhan pakakas anu sami, kami henteu pikir sami, kami henteu sami, pikeun kuring "uji éta" éta mangpaat pisan.

  10.   Merlin The Debianite cenahna

    Anu di taun 2012 henteu kaétang, taun éta henteu acan atosan sareng aranjeunna kedah ngempelkeun Debian 7 Wheezy sareng aya sakedik deui kanggo kaluar.

    Rada henteu adil sabab distros sapertos arch sareng debian ulah sering ngaluarkeun versi.

    ogé kusabab linux topi beureum dimana dimana fedora?

    1.    lain ngaran cenahna

      wheezy dijadwalkeun pikeun 2013, sareng dina debian aranjeunna henteu biasana maju, sabalikna xD sabalikna

  11.   faustod cenahna

    Salam,

    Tapi aya Debian leungit 🙂

  12.   lord cenahna

    Sakumaha parantos parantos disebatkeun kuring nganggap yén éta sanés waktos kanggo katalog anu sebaran anu pangsaéna, kumargi urang kirang ti sabulan jauh ti peluncuran fedora 17 sareng ngémutan yén aya kirang langkung 7 sasih kanggo bérés taun éta satengah manteng tina wicks pikeun nyiptakeun Tulisan kalayan distro pangsaéna taun 2012, ayeuna kuring satuju yén anjeun moal ngagaduhan debian sareng lengkungan tapi punten bandingkeun sareng reggaeton sanés anu bakal kuring anggap trasendental, upami éta kuring bakal nempatkeun sapertos Metallica sareng Iron Maiden, atanapi Rolling Stones with The Who, band anu langkung ti 30 taun karirna !! 😀 salam ka sadayana

    1.    kawani cenahna

      Entong nyarios sapertos kitu tentang regayton anu elav carcamal janten gélo, anjeun terang hahaha.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Saur pangéran henteu nyarios regayton, upami henteu reggaeton, sareng anjeun teras-terasan ngalangkungan serat anu kuring kirim, leres?

        1.    kawani cenahna

          Kuring ngalirkeunana ngalangkungan lapisan kusabab éta kalepatan anjeun.

          Keluhan sareng saran ku MP.

  13.   Juan Carlos cenahna

    Fedora 16, anu henteu dileupaskeun di 2012, mangrupikeun Distribusi anu pangsaéna pikeun Laptop. Sareng pikeun catetan, ayeuna kuring sareng Ubuntu 12.04 kusabab masalah LTS di kuring, sareng sanaos tiasa dianggo pisan pikeun kuring, saur kuring ngeunaan Fedora 16, tapi kuring bosen masihan unggal 6 bulan, tah kuring wakil topi biru lebet kana PC desktop.

  14.   Fernando cenahna

    dina bagian anu tangtu upami aranjeunna leres yén aranjeunna 7 sebaran GNU / Linux anu pangsaéna, sapertos pikeun ubuntu 12.04 LTS éta nunjukkeun pamutahiran anu hébat sareng persatuanna anu kuring henteu pernah resep tapi kuring ogé henteu resep, ngan ukur henteu resepna, kuring langkung resep gnome 3 (cangkang) sanaos henteu nganggo gnome 3 ogé, biasana mah pangguna Fedora 16 kalayan kayu manis ogé dirobih sareng disusun sakahayang kuring, tapi dina hal pangalaman pangguna kuring kedah masihan keprok ageung pikeun linux mint sareng topi beureum anu parantos ngalaksanakeun padamelan anu hébat sareng ageung tapi anu leresna nyaéta Aya sebaran anu sanés sareng saé pisan anu ngalangkungan windows sareng mac payun, urang langkung seueur dina dunya parangkat lunak gratis sareng kuring kedah ngucap selamat ka Canonical kalayan na ubuntu pikeun pangalaman pangguna éta, linux mint pikeun langkung saé tibatan ubuntu sareng hat jaringan pikeun teras-terasan ngajaga kateguhan éta sareng ngadukung Fedora, distro karesep kuring.

    1.    jamin-samuél cenahna

      Lanceuk éta leres 😀

      \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / \ O / \ Ø /

  15.   Hernando sanchez cenahna

    Éta rurusuhan meunteun distros taun ayeuna, sabab anjeun henteu gaduh waktos cekap pikeun meunteun éta; hal anu paling akurat nyaéta kalakuanana dina sataun anu langsung sateuacanna. Sanaos Kuring parantos nyobian seuseueurna anu didaptarkeun sareng sadayana éta alus teuing pikeun kuring, kuring henteu résiko ngabatalkeun salah sahiji diantara aranjeunna.

  16.   mac_live cenahna

    Tong hariwang taun payun urang bakal tingkat, sareng seueur hal anu nuju ditingkatkeun sareng versi fedora sareng stabilitas anu dipimilik, éta sanés hartosna ngantosan sataun atanapi dua taun kanggo tiasa nunjukkeun naon anu parantos dikembangkeun. sareng kumaha éta ngabantosan distros sanés tiasa méréskeun.

  17.   kawani cenahna

    Kuring rada satuju kana hasilna

    Anjeun sakumaha biasana.

    Panulis aslina parantos ngaco, sabab taun éta bahkan henteu langkung sareng kusabab anjeunna parantos milih distribusi anu pinuh ku sampah anu langkung ageung dibanding anu henteu.

    Hayu, pilih BackTrack ... Heh heh

    1.    jamin-samuél cenahna

      Hei henteu ngagoda ok? Back Track saé …… Abdi nyarios seueur teuing ..

      langkung ti hiji OS éta mangrupikeun alat anu kuat ..

      1.    kawani cenahna

        Kanyataanna éta distro didasarkeun kana Slackware sareng aranjeunna parantos ngalirkeun ka Ubuntu

        Saha anu mikir? Langkung seueur upami éta berorientasi kana kaamanan, éta Slackware anu paling stabil aya

        1.    KubaRéd cenahna

          Backtrack leres yén ayeuna dumasar kana Ubuntu tapi Alat anu aya di jerona tiasa dianggo dina distro naon waé, sanaos Backtrack teu acan tiasa ngalakukeun nanaon ka Linux Kerio mah hahaha xD

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        +1

  18.   Saul cenahna

    Abdi peryogi bantosan anjeun, distribusi naon anu anjeun nyarankeun kumargi kuring badé ngalih kana linux, hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun. Surak

  19.   artikel cenahna

    Kanjut! yén upami distro sapertos kitu, éta upami distro mana anjeun kedah masihan alesan henteu mabok diantara sadayana sanaos pikaresepeun maca sababaraha pendapat sareng sadayana némbak ka arah anu sami kuring nganggo güindous.
    CP: kalayan sagala karep kuring «a Debianita»

  20.   Alexis cenahna

    Debian diaku salaku distro anu paling stabil sareng mantep, éta seueur dianggo, sareng hiji-hijina distro utama anu leres-leres gratis.
    KDE 3, dilanjutkeun salaku Trinity Desktop, kanggo kuring sistem desktop anu pangsaéna: lengkep sareng kuat, sareng dina waktos anu sami rada enteng.
    Kombinasi duanana ngajantenkeun rekomendasi kuring pikeun VENENUX sareng EXE GNU / Linux ( http://miscelaneanatural.org/informatica/software-libre/escoge-tu-sistema-operativo-libre )

  21.   Smith cenahna

    Saur kuring henteu saé pikeun nyayogikeun sebaran taun ayeuna, sabab sababaraha parantos nyarios, masih aya waktos pikeun indit sareng sigana kuring éta ngan ukur pamasaran. Éta ogé kalebet ubuntu 12.04LTS dina daptar anu kuring nyobian na mangrupikeun distro anu pinuh ku Bugs dugi ka panik Kernel anu kuring pikagaduh, kuring henteu hoyong rants Kuring ngan ukur nyarios pangalaman kuring sareng kanonis sigana mah kalebet bungkus cabang anu teu stabil anu kedah gaduh langkung ti normal dina distro Ubuntu na. Kuring nganggo debian sareng nganggo kotak virtual kuring nunjuk ka cabang anu teu stabil sareng ngagaduhan bug anu sami sareng ubuntu 12.04LTS. Sareng upami kuring nyobian ubuntu 12.04LTS distro dina dua PC anu béda kéngingkeun hasil anu sami.

  22.   ewebs - desain toko online cenahna

    Anu paling penting sanés distribusi anu dianggo, tapi kalenturan anu kedah diluyukeun ku Linux kana sagala jinis lingkungan sareng kami anu mutuskeun distribusi mana anu kedah dipasang.
    Pikeun kuring, pikeun lingkungan bumi, linux mint sareng ubuntu mangrupikeun pilihan anu saé, sanaos upami urang yakin kana stabilitas kuring bakal tetep sareng debian. Pikeun lingkungan kantor, langkung disayogikeun ngandelkeun dua distribusi anu parantos didamel sapertos Red Hat Linux sareng Suse Linux, ogé pikeun server, sanaos di dieu kuring ogé kalebet BSD, anu ngagaduhan kateguhan, kaamanan sareng stabilitas.

  23.   arturo (anu nganggo murni) cenahna

    Sareng sementara éta …… .. panto Julian sareng aranjeunna nuju damel (dep), aranjeunna ngaraos bungah, hiji dina korsi na hiji deui di makam na… tarung (aranjeunna nyarios), gelut ..., 17 juta distros masihan kami alesan ... (aranjeunna nyarios)

  24.   fitolink cenahna

    Kuring henteu satuju yén Ubuntu anu pangsaéna pikeun laptop éta henteu ngabantuan kuring pisan

    Abdi nempatkeun distro pangsaéna dina kinerja sareng konsumsi