SD Os Luna, tungtungna stabil! Tinjauan

Ieu nganggo Lubuntu poe ieu rada bahagia, kacuali sababaraha kasalahan kuring nalika mindahkeun windows program tangtu.

Kuring tungtungna asup Google+ Sareng kuring émut pengumuman yén éta sigana bakal kaluar OS dasar panceg Abdi kana wéb sareng kuring parantos mendakan ISO. Kuring turunkeun sareng uji coba dina Live CD.

Mimiti urang mendakan Lingkungan Desktop, bersih, geulis sareng saderhana, mirip pisan sareng anu Mac OSX.
Sajauh ieu sadayana saé dina live cd, dugi ka anjeun sadar yén perangkat keras anjeun henteu dirojong ku Kernel 3.2 sareng tabel 8, janten kuring mimiti masang distro sareng teras nganggo xorg edges ppa ngagaduhan méja pamungkas, sareng Kernel 3.11 tina ppa tina Kernels Ubuntu.

Sakali sadaya ieu réngsé, kuring mutuskeun pikeun ngamimitian marios lingkungan demi langkah, urang bakal ningali masing-masing aplikasi.

noise:

Screenshot ti 2013-08-12 14:45:25

 

Aplikasi anu katingali ieu katingali, diideuan ku iTunes. Ieu nawiskeun kami modeu nempoan 3 klasik, ku sampul, modeu daptar sareng mode "seniman, genre, albeum".

Aplikasi na saderhana pisan, éta ogé nawiskeun kami sinkronisasi sareng LastFM sareng dugi ka ayeuna teu aya anu anyar anu Banshee, Rhythmbox, Clementine, Amarok, Audacious ...

Dina tés kuring aplikasi sacara misterius nabrak dua kali mimiti kuring badé nyetél folder musik, anu katilu kalina nyaéta pesona.

Ayana radio, sapertos Shoutcast, Icecast, ogé plugin anu ayeuna diputerkeun pikeun Empati lasut.

Geary:

Screenshot ti 2013-08-12 13:58:12
Mimiti nyarios yén kuring resep pisan kana gaya nangtung tina baki program, éta ngingetan kuring seueur aplikasi Mail ti Osx.

Kuring parantos ngamuat gambar email Gmail kalayan sampurna, anu henteu dianggo pisan ogé di KMail.

Masalahna nyaéta nalika aranjeunna angkat ti minimalis, aranjeunna parantos mopohokeun hal anu pikeun kuring diperyogikeun pisan. Abdi nyarioskeun milarian email, milarian kecap, kontén, dinten, jst. Nyeri pisan milarian pesen ti taun 2012 tanpa ngagaduhan kotak search.

Midori:

Screenshot ti 2013-08-12 13:58:41

Sakali deui nyarios yén vérsi granit Midori katingalina suksés pisan, navigasi rada cair sareng kuring henteu ngalaman panutupan anu teu disangka-sangka sabab biasana kuring kajantenan panyungsi dumasar kana qtwebkit.

Tapi sakali deui, bahkan saatos ngiringan postingan ti Elementary guys, kuring henteu tiasa kéngingkeun flash dina panyungsi ieu (64-bit). Janten éta ngan hiji deui Internet Explorer anu ngabantosan kuring pikeun ngaunduh Chrome.

File (File Phanteon):

Screenshot ti 2013-08-12 14:49:22

Abdi resep pisan kana program ieu, éta ngalakukeun anu diperyogikeun, éta ngagaduhan 3 jinis tampilan klasik, modeu folder, daptar jsb. Éta ngalakukeun naon anu kedah sareng anu diperyogikeun ku pangguna, sanés langkung ogé kirang. Éstétis na ngingetan kuring seueur ngeunaan file manager OS X, tapi dina hal ieu, janten langkung énténg.

Janten +1 pikeun aplikasi ieu.

Calendar:

Screenshot ti 2013-08-12 14:49:30

Dina hal ieu, kuring henteu tiasa masihan pendapat khusus, kuring henteu kantos nganggo jinis aplikasi ieu, janten dugi ka ayeuna kuring henteu pati ngartos kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring.

Menu aplikasi:

Screenshot ti 2013-08-12 14:54:49

Lumayan kasuksésan, dibandingkeun sareng Gnome Shell, sabab teu aya alesan pikeun ngagaduhan menu anu ngeusi layar sadayana. Kami ngagaduhan kamungkinan tampilan anu diturutan ku abjad, ogé kamungkinan didaptarkeun ku jinis aplikasi.

Pilihan sistem:

Teu seueur nyarios ngeunaan ieu, éta mangrupikeun salinan tina aplikasi Ubuntu anu sami anu dina gilirannana dumasar kana anu sami ti OS X. Praktis sami, éta minuhan fungsina sareng hiji-hijina hal anu kuring sono nyaéta ngamungkinkeun kuring mutuskeun naha nempatkeun folder dina desktop. Anu kuring direngsekeun ku Gnome Tweak Tools.

Pusat Parangkat Lunak:

Teu sangka urang tungtungna bakal aya di hub anyar anu aranjeunna parantos ngumumkeun, tapi tungtungna kuring nembé mendakan hub parangkat lunak Ubuntu anu sami.

Béréskeun tampilan ieu dina distro, urang tiasa nyimpulkeun yén éta mangrupikeun sebaran anu saderhana, bersih, éndah anu nyobaan nyekel pangguna masihan gaya anu maquero, tapi anu ngalaman tina tilu hal anu rada ngaganggu:

  • Pakét parangkat lunak rada lami anu meryogikeun panggunaan PPA, boh di Kernel boh dina MESA, ogé dina aplikasi dasar sapertos Libreoffice.
  • Libmutter 3.4 henteu sakumaha digosok sapertos 3.8, anu masihan kinerja grafik anu langkung handap tina anu tiasa upami didasarkeun kana anu langkung mutakhir.
  • Aplikasi na saderhana teuing sareng kakurangan hal-hal anu seueur dipercaya penting pisan.

Catetan akhir:

6 / 10

Saeutik pisan pikeun langkung ti sataun satengah pangwangunan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

101 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Kanjut! Anjeun gaduh payun kuring 🙂

    Nanging, Tinjauan éta saé pisan pikeun ngan ukur raos. Kuring satuju sareng anjeun yén hal anu teuing saderhana tiasa ngaganggu. Anjeun nyebatkeun Geary (anu sanésna éra yén éta henteu ngagaduhan dukungan POP3), tapi hal anu sami kajadian sareng File Manager ogé. Abdi sono pisan tiasa milarian dokumén sareng anu sanés tina aplikasi anu sami, naon deui, kuring henteu émut yén eOS ngagaduhan alat pikeun éta.

    Kalénderna asik, tapi ngagaduhan masalah (sahenteuna anu terakhir waktos kuring nyobian), éta henteu ngabéjaan kajadian anjeun, janten upami anjeun henteu muka, anjeun henteu terang ngeunaan naon-naon.

    Midori masih gaduh hal anu kuring henteu resep. Sareng kuring henteu terang dina vérsi anu stabil, tapi dina Béta nalika kuring nguji éta, kuring henteu resep yén dialog modal nyaéta atanapi gaduh gaya anu sami sareng dina GNOME.

    Di luar ieu, éta mangrupikeun sebaran anu disarankeun pisan pikeun pangguna énggal. Ku jalan kitu, penilaian terakhir anjeun parantos masihan kuring ideu 😛

  2.   Yo-yo cenahna

    Pendapat kuring dijumlahkeun pisan dina kalimat panungtung Franksco:

    "Saeutik pisan kanggo langkung ti sataun satengah pangwangunan"

    Salam kuring ka Tim SD tapi singgetna, kami parantos terang naon anu aya di luar sareng kami henteu kaget ku peluncuran ieu.

    Hiji salam.

    1.    Javier Fernandez cenahna

      Kuring rada kuciwa saatos kesan anu munggaran, kuring gaduh seueur ekspektasi nganggo distro ieu, tapi sacara umum kuring resep pikeun babaturan / klien anu henteu terang nanaon tentang komputer, langkung saé anu saderhana, ogé openbox moal janten pikeun aranjeunna sanaos kanggo kuring. 🙂

  3.   ejmalfatti cenahna

    Éta saderhana pisan, saderhana, dugi ka aya "hal" anu leungit. Pikeun kuring éta rinci alit, anu parantos diséépkeun, anu henteu matak janten fungsina pikeun kuring. Tapi kuring resep pisan éstétika na, tapi sanaos henteu fungsina, saolah-olah éta tiasa Manjaro XFCE.

  4.   Kapadetan cenahna

    Anu paling ngaganggu kuring nyaéta anjeun moal tiasa nambihan pintasan keyboard, ngan ukur ngarobih anu tos tos ditangtoskeun.

    Pikeun sésana, éta rada saé sareng leres pisan, leres pisan, kabagjaan dibandingkeun sareng Unity, Kde atanapi bahkan Xfce. Pikeun éta nyalira éta parantos pantes dianggo.

    Sedengkeun pikeun aplikasi teu aya seueur masalah, sadayana dipasang tanpa kasusah.

    Kesederhanaan, kagancangan sareng gaya visual anu teu tiasa dibandingkeun.

    8 / 10

    1.    msx cenahna

      Eureun sareng tombol ngaleutikan!?
      Henteu saé kadang-kadang anjeun ngaleutikan tina ikon panel tapi upami anjeun gaduh mouse di luhur layar éta panyiksaan, anjeun kedah turun pisan pikeun ngaleutikan jandéla!?

      Éta saé, éta terpadu kalayan saé sareng pikeun anu sapertos adi kuring anu nganggo mesin enteng pisan, pas pisan, tapi kami "lapar": Maya (kalénder) henteu nyingkronkeun sareng Google Kalénder atanapi jasa sanésna .. . o_O Nalika anjeun ngaksés data anjeun dina awan dina sababaraha cara, penting pisan pikeun sadayana disingkronkeun (upami telepon pinter mah, laptop di bumi sareng desktop di tempat damel), desktop henteu bakal maot tapi Cloud nyederhanakeun kahirupan urang pisan.

      Éta ogé terus ngagaduhan masalah anu sami sareng Ubuntus / Debian: janten siaran siklik éta pinuh ku aplikasi anu lami (GIMP 2.6? Hayu urang, kuring nganggo 2.8.1 pisan sareng éta ngagaduhan seueur paningkatan anu teu aya dina Precise / GIMP elementos). Naon anu dicarioskeun Francesco ngeunaan PPA nyaéta naon anu ngajauhkeun kuring ti Ubuntu, nalika anjeun ngamimitian ngarobih bagéan sistem janten teu stabil sareng pembaruan mangrupikeun lotre.

      elementaryOS saé pisan, leres, tapi kaleuleusanana sababaraha fitur teuing teuing.

      Kuring satuju kana skor 6/10

      1.    elav cenahna

        Alesan pikeun tombol Minimalkeun nyaéta aplikasi diduga dibuka sareng nutup ku gancang yén muka sareng nutup ngagaduhan pangaruh anu sami sareng ngaminimalkeun. Leres anjeun tiasa ngaleutikan langsung dina ikon dok, tapi hayu ..

        1.    nikot cenahna

          masang tweak dasar sareng ubar suci. anjeun naék deui hiji titik ...

      2.    jamin-samuél cenahna

        Satuju pisan

      3.    xxmlud cenahna

        Ieu mangrupikeun Tautan pikeun anjeun nambihan tombol ngaleutikan.
        http://www.linuxinicio.com.ar/2013/05/agregar-boton-de-minimizar-en.html
        Kuring miharep éta henteu spam.
        Wasalam

  5.   nurdiana (@nurdiana) cenahna

    Pikeun aranjeunna anu nyobian ningali naha aranjeunna tetep dina distribusi ieu, kuring nyarankeun ngalangkungan: http://www.elementaryupdate.com/ dimana anjeun tiasa masangkeun komunitas POS elementos anu tiasa nga-instal Elementary Tweak, Wingpanel Slim sareng sababaraha téma pikeun ngaréka-réka ...

    1.    xxmlud cenahna

      Nuhun pikeun Wéb, kuring henteu terang éta, éta kedah dilebetkeun kana tulisan éta nyalira. Sakumaha tombol ngaleutikan ditambihan.
      Salam sareng hatur nuhun

  6.   Richr cenahna

    tulisan anu saé pisan aranjeunna ngajantenkeun kuring ngahémat tempat dina hard drive kuring. 🙂

    éta bakal pikaresepeun tinjauan solydxk dina versi kde na bakal ngaapresiasi pisan

  7.   Babel cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan hubungan anu rumit sareng SD, ti mimiti resep kana hate. Kritik kuring teras-terasan fokus kana kurangna kustomisasi (ikon, téma beurit, téma GTK, sareng sajabana) sabab kuring pikir, antara séjén, éta anu dimaksud Linux: nyieun desktop sorangan; Nanging, éstétika anu ati-ati ngajantenkeun kuring hoyong ngagunakeunana, sanaos distro jelas langkung ditujukeun pikeun pangguna novice tibatan singa laut lami sapertos kuring.

  8.   pandev92 cenahna

    Ayeuna kuring ngalaman masalah yén upami kuring nyobian masang skype, éta hoyong mupus sadayana lingkungan desktop ...

    1.    eliotime3000 cenahna

      Anggo DPKG (upami kalebet konsol, tangtosna), sahingga hindarkeun ngirimkeun sadayana desktop ka naraka.

    2.    Javier Fernandez cenahna

      Nya, kuring parantos masang éta tanpa masalah.

      1.    pandev92 cenahna

        Sareng kuring, saatos ngalereskeun sakumaha goréngna Repositories dina sumber kuring.daptar .., pikeun sababaraha alesan repositori ubuntu diduplikasi.

  9.   Patricio cenahna

    Kaleresan kuring bungah pisan nalika ningali yén eOS parantos dileupaskeun, kuring ogé resep pisan yén aranjeunna ngadamel tinjauan gancang-gancang, ayeuna, kuring gaduh sababaraha mamang:
    1) Naon vérsi Ubuntu dumasar kana?
    2) Kuring sering nganggo Ubuntu (di bumi sareng damel). Naha anjeun nyarankeun ngalih ti Ubuntu kana eOS?

    Salam hébat, Patricio.

    1.    elav cenahna

      1- Ngeunaan vérsi 12.04 🙂
      2- Kanggo kuring enya.

      1.    eliotime3000 cenahna

        1.- Langkung saé kuring teraskeun sareng Wheezy sareng nganggo Ubuntu Server.

        2.- Éta panginten kuring narik Elemental Shell PPA sahingga ngantep GNOME Fallback kuring istirahat.

    2.    pandev92 cenahna

      Hal anu menonjol nyaéta kumaha hasil ngahijikeun qt sareng téma dasar, éta saé pisan.

  10.   Cijulang cenahna

    Kuring teu resep éta dumasar kana gnome3, sanaos sigana langkung saé tibatan gnome3. Upami aranjeunna didasarkeun kana kde sanggup éta bakal masangna ... xd.

  11.   Hakim 8) cenahna

    Ngeunaan Midori sareng Flash, kuring hoyong masihan koméntar yén éta kedah diaktipkeun dina pilihan Épénsi.

    Tina naon anu anjeun carioskeun, upami anjeun dipasang sareng anjeun teu tiasa ningali pidéo atanapi animasi flash dina Midori, éta sabab anjeun henteu nandaan éta salaku aktip dina preferensi Épénsi.

    Abdi nyarankeun anjeun masihan panyungsi anu saé ieu. Ringan pisan, saderhana sareng gancang pisan. 😉

    1.    pandev92 cenahna

      Éta ditandaan sareng kuring nuturkeun tulisan éta http://www.elementaryupdate.com/2013/05/flash-in-midori-web-browser.html

      Tapi kuring ngagaduhan kasalahan sareng henteu jalan.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Langkung saé urang nempatkeun Iceweasel pikeun nyingkahan masalah dina pidéo pidéo HTML5.

  12.   jamin-samuél cenahna

    Dumasar kana Lubuntu ??? Janten anjeun nyarios yén éta dumasar kana LXDE?

    Nya kuring beda pisan ... SD henteu didasarkeun kana LXDE, nyatana éta ngagaduhan Shell di luhur Gnome 3.4 disebat "Pantheon" sareng sasarengan sareng éta serangkaian aplikasi anu dikembangkeun ku pamekar SD .. Tapi éta masih Gnome 3.4 kalayan baju anyar.

    Sareng, upami salah sahiji hal anu nguciwakeun kuring nyaéta kumaha ketinggalan jamanna dina hal rangkep ... kernel 3.2 gratisoffice 3.5 huy no no no ....

    Hiji-hijina solusi anu tetep nyaéta ngagaduhan ppas pikeun ngajantenkeunana saé, janten naon gunana ppas pikeun nganggo kernel atanapi paket dina vérsi anu paling anyar nalika aya Ubuntu 13.04 kalayan paket anu diénggalan?

    Pondokna ... Jalma nganggo SD pikeun visual sanés pikeun téknis, sabab sigana henteu konyol ngagunakeun ppa pikeun ngagaduhan pakét anu langkung seueur nalika anjeun tiasa gampang masang Lu, Xu, Ku, Ubuntu 13.04 atanapi 13.10 (upami éta buru-buru pisan) sareng nikmati dunya Linux ayeuna

    1.    jamin-samuél cenahna

      SD SD mangrupikeun impian pikeun unggal budak Linux…. yén sistem anjeun nyarupaan sabisa-bisa Mountais Lion OS X

      1.    ucing cenahna

        teu

        1.    jamin-samuél cenahna

          TEU?

          pufff ajajaj bejakeun ka chorrera jalma anu dipasang distro ieu ngan kusabab sacara visual mirip MAC

          1.    eliotime3000 cenahna

            Nya, mantan kuring resep ka GNOME 3 fallback sareng leres-leres pupus dengki sadar kumaha saderhana Debian GNOMe 3.4.

    2.    Juanra cenahna

      Hm ... cenah ceuk anjeunna ngagunakeun distro Lubuntu sanés eOS dumasarkeun kana Lubuntu

      1.    jamin-samuél cenahna

        Éta leres !! Kuring henteu kantos perhatoskeun ... kuring maca pisan gancang sareng ngartos yén anjeunna nyarios yén SD dumasar kana Lubuntu xD ahahahaha

        punten !!

        Sareng kusabab Lubuntu (saur kuring) mangrupikeun rasa anu paling stabil tina kulawarga Ubuntu, henteu aya masalah pisan

        1.    pandev92 cenahna

          ok dihampura ahahaha!

    3.    pandev92 cenahna

      Dupi anjeun parantos maca tulisan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? Cenah mah kuring nganggo lubuntu…, sanés SD didasarkeun kana lubuntu.

      1.    jamin-samuél cenahna

        xD

      2.    jamin-samuél cenahna

        Ku jalan kitu teu aya anu nganggo Agén pangguna sapertos sateuacanna….

        Kuring ngan ukur ningali logo Chrome kosong sareng Tux gigireun na xD

        1.    pandev92 cenahna

          Ahaha tungtungna jalma bosen ngédit agén pangguna XD

          1.    jamin-samuél cenahna

            Leres, sareng di akhir dinten éta perpanjangan anu aranjeunna nunjukkeun di dinya pikeun Chrome tiasa dianggo saé, hiji-hijina hal anu goréng nyaéta nalika anjeun muka Gmail éta henteu muka, janten anjeun kedah mareuman ekstensi pikeun tiasa ngalebetkeun email anjeun akun ahahahahaha

            Abdi langkung resep cicing sapertos kieu ...

            Sanaos kedah aya pilihan anu langkung saé dina situs dimana anjeun sacara grafis tiasa milih distro anu anjeun hoyong tampilkeun dina agén pangguna

    4.    cooper15 cenahna

      Henteu, éta henteu nyarios dimana waé éta dumasar kana LXDE. Di sisi anu sanés Ubuntu 12.04 nyaéta LTS anu masihan stabilitas, bahkan kuring mikir yén iketna mirip pisan sareng Wheezy anu ayeuna, tapi kanyataan ieu henteu nyabut urang hoyong masang bungkus anu langkung énggal, naha tina kabutuhan atanapi kusabab versionitis Kanyataanna nyaéta pikeun anu aya ppas atanapi backports masing-masing, anu nyayogikeun anjeun paket énggal tanpa kedah ngorbankeun stabilitas, utamina upami anjeun ngagaduhan lingkungan anu produktif

      1.    eliotime3000 cenahna

        Debian Wheezy langkung fleksibel dina hal pakét énggal (kecuali dina kasus masang Steam, tangtosna).

  13.   Fenriz07 cenahna

    Tulisan anu saé "

  14.   diazepam cenahna

    Kuring ogé hoyong nambihan yén Sabayon 13.08 ogé dileupaskeun
    http://www.sabayon.org/release/press-release-sabayon-1308

    Éta hadir sareng kernel 3.10.4, GNOME 3.8.4, KDE 4.10.5, MATE 1.6.2, Xfce 4.10, LibreOffice 4.1, systemd salaku inisialisasi standar, ngalereskeun sareng UEFIBoot, jsb.

  15.   Root87 cenahna

    Klién mail ngingetkeun kuring ka Thunderbird ngan ukur saderhana hehehe

  16.   msx cenahna

    Kunaon anjeun moal tiasa ngarobih jumlah tembus di Terminal tanpa ngalangkungan elementaryupdate.com!?

    Abdi henteu kunanaon masihan distribusi anu khusus, tapi _ ngaluarkeun kamampuan pikeun ngarobih sistem_ pikeun pangguna kakuatan nyaéta omong kosong.

  17.   manuk hideung cenahna

    Jigana Xfce ngalir langkung gancang sareng lemes tibatan SD, sahenteuna dina Manjaro sareng Debian anu ku kuring dianggo. Sigana kuring anu distro ieu mawa desain sareng sakedik pisan. Anu kuring nyarankeun pikeun pangguna anyar nyaéta Voyager = http://voyager.legtux.org/ , dumasar kana Xubuntu, sajaba ti geulis pisan, éta manpaat pisan sareng fungsional, anu SD sigana mah.
    Kesan anu parantos dipasihkeun ku kuring nyaéta siga produk industri, rangkep saé pisan sareng pikaresepeun, tapi saatos dianggo éta nguciwakeun pisan.

    Wasalam

  18.   aioria cenahna

    Sakumaha anu kuring carioskeun dina postingan anu sanés, kuring bakal masihan kasempetan pikeun sistem ieu, éta katingalina saé sareng ati-ati dina gaya visualna. Kuring bakal nyabut linux mint 15 sareng masang os SD.

  19.   Irvandoval cenahna

    distro pikeun nunjukkeun novel kumaha éndah linux tiasa katingali ayat

  20.   elav cenahna

    Jigana hiji-hijina hal anu leungit ElementaryOS janten salinan OSX sakumaha anu dimaksad ku Gusti nyaéta bilah alat dina panel luhur

    1.    manuk hideung cenahna

      Patarosan, dina pandangan kuring nyaéta ... naha éta kedah janten salinan? Naha GNU / Linux henteu tiasa disaluyukeun sareng serbaguna pikeun nyiptakeun distribusi sareng kapribadian anjeun nyalira?

      1.    pandev92 cenahna

        Jawabanna saderhana pisan, seueur jalma resep (kuring ogé), apelna katingali 😛

        1.    manuk hideung cenahna

          Leres, tangtosna, éta henteu diragukeun. Kuring ogé resep sababaraha hal ngeunaan penampilan Mac, anu sanés henteu. Nalika kuring resep sababaraha detil Win7, sareng anu sanés henteu.

          Kanyataanna nyaéta, antara ngagaduhan "hawa", atanapi diideuan ku Mac, sareng janten salinan janten jauh. Janten salinan tina hal anu parantos didamel, tanpa nyumbang nanaon, sigana kuring kurangna kreativitas.

          Sareng hal distro ieu, nyaéta ampir hiji-hijina hal anu nyumbang nyaéta, desain, dina sagala hal, saeutik pisan deui anu leres.

          1.    Kirl cenahna

            Éta henteu goréng teuing, aspék visual ngeunaan eOS masihan hawa MAC OS X, tapi éta jauh tina anu sami.

            Palang luhur henteu aya hubunganana sareng éta, ogé ikon-na, maksimalkeun pungsi, ikon caket, ogé, kuring tiasa neraskeun sareng henteu réngsé.

  21.   sanhuesoft cenahna

    Kalayan seueur kreativitas aranjeunna tiasa nyiptakeun lingkungan desktop (sapertos Gnome, kalayan aplikasi nyalira sareng sajabina), sareng hasilna bakal langkung saé.

    1.    pandev92 cenahna

      Anjeun bakal ngagaduhan stabil pikeun 2017 xD

    2.    elruiz1993 cenahna

      Elementary ngagaduhan aplikasi nyalira: Noise, Pantheon-Files, Scratch, Maya, Pantheon-Terminal sareng anu sanésna, ditambah Midori sareng Geary kalebet kana tim Elementary, janten éta henteu ngan ukur penampilanna tapi aranjeunna leres-leres nempatkeunana.

  22.   Yo-yo cenahna

    Kaleresan aya, sareng kuring henteu nyarios éta sateuacanna, nyaéta yén kuring henteu terang yén distro atanapi Shell henteu nyandak tombol 3 dina jandéla anu ngagaduhan ijin atanapi otoritas moral tina Elementary atanapi Gnome Shell ngaluarkeunana?

    Naha Mac OS X, Windows, KDE, Xfce, Cinnamon jsb masih gaduh 3 tombol dina windows?

    Henteu aya anu langkung ti éta, kusabab 3 tombol henteu kalebetkeun salaku standar, kuring henteu hoyong deui SD atanapi Gnome Shell, sareng tong nyarios yén éta bakal pipis, kuring terang, anu kuring carioskeun nyaéta anjeun henteu ' t kedah nyandak aranjeunna.

    Ceuk kuring.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Malah GNOME 3.4 Fallback kuring gaduh tilu tombol. Puguh naon pamekar OS Elemantary.

    2.    sengit cenahna

      Puff enya !! Bade ka Tweaks sareng milih tata tombol nyaéta nyéépkeun waktos ....

      1.    nikot cenahna

        Ieu sanés kanggo sadayana ... SD ieu gélo!

  23.   Charlie E. Liarson cenahna

    Malah ku cacat aplikasi, sistem sigana sampurna pikeun kuring, kuring resep pisan. Bug na kurangna detil dina aplikasi, kuring nganggap éta inspirasi pikeun program. Kuring leres-leres nganggap éta méja anu pangsaéna pikeun laptop sareng bumi, sareng padamelan éta henteu goréng pisan. Éta stabil, gancang, saderhana, hampang, beresih sareng éndah. Sigana mah kuring bakal bagja pisan sareng Elementary OS pikeun sésana taun dugi ka 2014.

  24.   Jose cenahna

    Jelas, teu sadaya jelema tiasa resep. Sigana kuring usaha anu kedah dipuji: pikeun kéngingkeun desktop anu aranjeunna atos mutuskeun langkung saderhana, tapi dina distribusi anu pikeun pangguna "normal" langkung ti cukup. Aya anu kedah dipoles, tapi aranjeunna parantos ngahontal gaya nyalira ... .. sebaran naon, kecuali Ubuntu, anu tiasa nyarios sami?. Anu lepatna nyaéta aranjeunna parantos ngamimitian bumi dina hateup, munasabah ngandelkeun basa Ubuntu anu rada luntur (upami éta parantos tara tara sareng anu éta, éta moal matak pikasebeleun). Anu penting nyaéta hal anu paling hésé dilakukeun. Ayeuna ngan ukur pangguna anu leungit (éta bakal janten salah sahiji rekomendasi di lingkungan kuring) sareng bade ngagosok sareng ningkatkeun hal. Sugan dina waktos anu teu jauh teuing tiasa didasarkeun kana Arch or Debian Testing. Kuring pikir aranjeunna maénkeun éta aman dumasar kana versi Ubuntu éta. Kabeneran.

    Pikeun bagian kuring, upami aya sababaraha jinis saklar gancang pikeun pindah ka Gnome Shell murni pikeun genah, kuring pasti bakal nganggo éta. Kahareupna bakal nyaritakeun, tapi henteu pisan. Suite aplikasi anyar Gnome 3 langkung mantap.

  25.   Jose cenahna

    Pikeun kuring usaha sebaran pikeun ngahontal lingkungan anu sampurna terpadu kedah dasar. Éta masing-masing tina salah sahiji ikon sistem sareng aplikasi cocog sareng henteu bentrok sareng sadayana aya dina situs anjeun mangrupikeun odyssey anu kedah dianggo ku pangguna. Sareng henteu kedah sapertos kitu. Éta sababna kuring resep Gnome, sabab sigana kuring janten anu paling ngamungkinkeun sareng sapanjang jalan, sareng sababaraha aplikasi anu terintegrasi sampurna .... sareng éta naha kuring bakal bet dina distro kuring sorangan. Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun…. tapi ngaganggu kuring éta, henteu hadé kumaha bungkus ikon na, anjeun sok mendakan saha waé anu nyanyi ... atanapi ngotéktak nyali distro pikeun milarian ikon tina vérsi era sanés saatos vérsi. Bahkan Windows henteu ngurus ieu. Titik kualitas Apple.

    1.    msx cenahna

      «Kanggo kuring usaha sebaran pikeun ngahontal lingkungan anu sampurna terpadu kedah dasar. Éta unggal sareng unggal ikon sistem sareng aplikasi cocog sareng henteu bénjol sareng sadayana aya dina tempatna mangrupikeun odyssey anu kedah dianggo ku pangguna. »
      Kuring satuju, éta mangrupikeun salah sahiji alesan anu sok ngaco kuring ngeunaan distro GNU + Linux, anu dikembangkeun ku coders aranjeunna henteu paduli endog kumaha tampilanana, dina aspek ieu sareng integrasi antara aplikasi (Granite, jsb. ) dimana distribusi leres-leres bersinar.

      Salami aranjeunna ngalaksanakeun éta dina Arch atanapi Debian éta panginten henteu penting, upami kuring teu lepat dina Arch _ aranjeunna leres-leres hoyong desktop dasar_ sareng hiji-hijina hal anu aranjeunna ngantosan palabuhan éta nyaéta pikeun ngahontal kaayaan anu stabil, kuring teu terang kumaha aranjeunna bakal ngalakukeun Nungkulan kagumantungan GTK3 tina vérsi anu béda tapi upami aranjeunna tiasa hasilkeun éta tujuan anu hadé 😀

    2.    Kirl cenahna

      +1

  26.   Pavloco cenahna

    Abdi resep inisiatif. Aranjeunna nyobian misahkeun diri tina "bisnis sapertos biasa" dina distro Linux, tapi jelas yén aranjeunna langkung seueur desainer tibatan programer.

  27.   eliotime3000 cenahna

    Sae pisan, sanaos henteu lami tina gNewSense, yén vérsi pangénggalna dumasar kana Debian Squeeze.

    Dina cara nu sami, éta cangkang paling masif sareng elegan anu kuring kantos tingali, sanaos kuring milih neraskeun nganggo fallback GNOME 3.4 anu kuring gaduh di Wheezy.

  28.   eliotime3000 cenahna

    Éta henteu nanaon. GNOME 3.8 / 3.10 Nautilus mangrupikeun hal anu kuring paling benci, kumargi kuring henteu tiasa nganggo bilah menu anu ngamungkinkeun kuring pikeun pilihan anu langkung maju.

    Pikeun tombol 3, kuring leres-leres ngadukung anjeun.

  29.   ucing cenahna

    Kuring henteu kantos resep distro ieu, tapi kuring masih ngarepkeun tuah sareng miharep éta ngadeukeutkeun jalma ka dunya Linux ogé Ubuntu.

  30.   Charlie E. Liarson cenahna

    Batur, kuring, upami kuring jujur, dina pamanggih kuring Elementary OS Luna, éta anu kuring ngarepkeun ku Ubuntu 10.04 ... tibatan Unity. Persatuan, ieu saé pisan ... upami anjeun ngagaduhan komputer anu saé, kuat sareng mutakhir ... tapi upami komputer anjeun mangrupikeun gamma sedeng atanapi low, pf ... henteu aya koméntar.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Seueur anu ngangluh ngeunaan kumaha ketinggalan jaman program anu kalebetna, tapi upami urang ngabandingkeun sareng gNewSense, seueur anu bakal narik naon anu diucapkeun kumargi versi anyar distro éta dumasar kana Debian Squeeze, janten teu nanaon.

  31.   sengit cenahna

    Lingkungan nyalira lumayan stabil.
    Anu umum gagal nyaéta sababaraha aplikasi. Panyungsi file masih kirang saéna (sanaos parantos ningkat pisan).

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sahenteuna browser file ngagaduhan sakedik langkung seueur tibatan GNOME 3.10 Nautilus ayeuna.

      1.    entel cenahna

        Tapi naha Nautilus tiasa barang kirang? Di Gnome 3.8 kuring kedah ngagentoskeun ku Nemo kusabab teu aya anu tiasa dilakukeun.

        Dimana Dolphin….

        Sedengkeun pikeun SD, éta geulis pisan sareng saderhana tapi nganggo éta kuring masang Ubuntu atanapi varian na sareng kuring nampi pangaruh anu sami ku ngarobah fon, ikon, téma sareng dok.

        1.    pandev92 cenahna

          Kuring henteu weruh, kuring langkung resep langkung mutter tibatan compiz .., ngan ukur alesan éta kuring henteu bakal masang ubuntu.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Kuring nganggo fallback GNOME 3.4 anu sumping ka kuring dina Debian Wheezy, sareng Nautilus masih aya gunana.

  32.   Bapak Hideung cenahna

    Saur kuring mah rupina jenis distro ieu, fokus utamina kana "pangalaman pangguna" (SD, cakra, jst) nunjukkeun yén pangkalan (kernel, perpustakaan, sareng sajabana) tina Gnu / Linux cukup dikembangkeun pikeun sababaraha urang pikeun dikhususkeun. ngan ukur pikeun "deet", kuring ningali éta salaku tanda anu positip pisan, ékosistem dina kaséhatan anu saé pisan. Salam.

  33.   David cenahna

    Jelaskeun sababaraha masalah anu parantos kaluar:
    Distribusi -na langkung dasar tibatan anu dipikahoyong ku pamekar, tapi langkung saé ngamimitian leutik sareng tumuh tibatan nyobian ngembangkeun raksasa sareng henteu pernah bérés. -G perkawis tulisan, Geary program mail dikembangkeun ku Yorba, sanés pamekar SD. Pilarian dijadwalkeun pikeun vérsi salajengna tina program, tapi aranjeunna badé ngalaksanakeun langkah anu sami.
    -Pamekar terang yén perpustakaan parantos lami, aranjeunna henteu nyumput yén aranjeunna resep Arch sareng sababaraha diantarana ogé nyumbang kana Arch.
    -Ayeuna parantos dikritik sacara lega pikeun saderhana, tapi éta mangrupikeun dasar, anu salajengna janten langkung saé sareng dina sataun atanapi dua Ubuntu bakal ngocok.

    1.    elav cenahna

      Pikaresepeun Naha anjeun resep Arch? Kumaha saéna upami aranjeunna ngadamel dasar Como Manjaro, nyaéta, ngeunaan bengkokan tapi ku installer anu gampang sareng anu sanés 😀

      1.    msx cenahna

        … Kanggo anjeun sadayana, kecap-kecap éksklusif ti Debian anu parantos ningali cahaya, adi! xD

        Abdi badé ngadamel lukisan ku ungkapan anjeun 😀

        1.    elav cenahna

          HAHAHAJAJAJAJAJAJA ...

      2.    eliotime3000 cenahna

        Upami pamekar Arch ngadamel installer gaya-gaya sapertos OpenBSD, éta bakal langkung seueur alesan pikeun masang Arch. Dina waktos ayeuna, kuring masih kénéh ékspérimén sareng mesin virtual.

        1.    pandev92 cenahna

          Anggo ieu sareng angkat:

          https://github.com/helmuthdu/aui

    2.    pandev92 cenahna

      aranjeunna buka dina laju sorangan

      Abdi henteu sengketa éta ..., dina laju kéong xD

    3.    pandev92 cenahna

      Sataun atanapi dua taun anu ubunut ngageter ..., kaleresan, sanaos henteu janten pangguna ubuntu sareng ningali yén ubuntu narik sareng kasatuan anu anyar, kuring ragu yén distro ieu tiasa ngaleungitkeun Ubuntu, éta bakal janten mint linux anu langkung saé tapi euweuh deui.

  34.   Carlos cenahna

    Kuring parantos nganggona 4 dinten sareng dugi ka ayeuna sadayana jalan pisan. Kuring sono ka éta sareng sajauh kuring terang supir proprietary kedah dianggo langkung saé tibatan anu gratis tapi di distro ieu sabalikna sareng anu pikaresepeun 🙂

    1.    Kirl cenahna

      Éta kajantenan ka kuring sami sareng anjeun, supir propriétén fatal pikeun kuring, di sisi anu sanés anu gratis henteu kunanaon.

  35.   Vladimir cenahna

    «Mimiti urang mendakan Lingkungan Desktop, bersih, éndah tur saderhana, mirip pisan sareng Mac OSX.
    Sajauh ieu sadayana saé dina live cd, dugi ka anjeun sadar yén perangkat keras anjeun henteu dirojong ku Kernel 3.2 sareng tabel 8, janten kuring mimiti masang distro sareng teras nganggo xorg edgers ppa kanggo ngagaduhan tabel terakhir, sareng Kernel 3.11 ti Ubuntu Kernels ppa. »

    Larapkeun 2 léngkah saderhana ieu sareng hasilna luar biasa ... sistemna ngalir ... LAYUNG ... tangtosna, kuring ngadamel sababaraha panyaluyuan, ngaleungitkeun sababaraha épék, jst.

  36.   Nyiruan cenahna

    Kuring parantos ngajalankeun Debian langkung ti 5 taun (angger stabil), tapi dina laptop kuring ngalir satengah laun (cangkang gnome) janten kuring mutuskeun pikeun nyobaan ningali kumaha polahna sareng anu leres nyaéta kuring resep pisan, boh pikeun kagancangan, kumaha lampu na sareng kumaha ati-ati antar na. Ayeuna pasang dina PC, hayu urang tingali naha éta final.

    PS: anu kuring henteu mendakan nyaéta cara ngédit menu Aplikasi, sapertos ngahapus atanapi ngarobih kategori program, upami aya anu terang….

  37.   msx cenahna

    Dina kasus kuring, kuring henteu kedah ngarobih kernel atanapi tumpukan pidéo, sanaos kuring tiasa nyobian ngapdet deui pikeun ningali naon anu lumangsung.

    Ayeuna anu kuring anggap penting pikeun dianggo sadidinten nyaéta nambihan PPA ieu:

    [kode]
    j: 0 ~> ls /etc/apt/source.list.d/
    birdie-team-stable-precise. daptar elementarya. daptar. simpen loneowais-fogger-precise. daptar patch. daptar. simpen serbaguna-update-precise.list.save
    birdie-team-stable-precise.list. save erasmo-marin-photo-daily-builds-precise.list loneowais-fogger-precise.list.save sgringwe-rdio-precise.list webupd8team-tribler-precise.list
    kafein-developer-ppa-precise.list erasmo-marin-foto-daily-builds-precise.list.save nilarimogard-webupd8-precise.list sgringwe-rdio-precise.list.save webupd8team-tribler-precise.list.save
    kafein-developers-ppa-precise.list. simpen google-chrome.list nilarimogard-webupd8-precise.list. simpen shnatsel-dnscrypt-precise. daptar webupd8team-y-ppa-manager-precise.list
    cassou-emacs-precise.daptar google-chrome.list.save nuvola-player-builders-stable-precise.list tombeckmann-ppa-precise.daptar webupd8team-y-ppa-manager-precise.list.save
    cassou-emacs-precise.list.save inkscape_dev-stable-precise.daptar nuvola-player-ilderers-stable-precise.list.save tombeckmann-ppa-precise.list.save
    dkotrada-pomidor-precise.list inkscape_dev-stable-precise.list.save otto-kesselgulasch-gimp-precise.list transmissionbt-ppa-precise.list
    dkotrada-pomidor-precise.list.save libreoffice-libreoffice-4-1-precise.list otto-kesselgulasch-gimp-precise.list.save transmissionbt-ppa-precise.list.save
    elementary.list libreoffice-libreoffice-4-1-precise.list.save patch.list versable-SD-update-precise.list
    j: 0 ~>
    [/ kode]

    Kalayan éta sareng sadayana eOS henteu gaduh panémbong gambar anu pantes sareng kuring kedah masang Gwenview - ngabandungan…

    1.    Nyiruan cenahna

      Hal kahiji anu kuring lakukeun nalika kuring masang éta nyaéta miceun program anu didamel sacara standar teras nempatkeun vlc, chrome, synaptic, thunderbird, dolphin sareng Libreoffice 4 sareng anu leres nyaéta kuring langkung ti wareg

      1.    msx cenahna

        Diantara seueur hal, éta henteu ngagaduhan jandela manajer anu ngamungkinkeun pikeun ngémutan posisi sateuacanna sareng ukuran tina jandéla aplikasi kabuka anu béda.

        Kuring malikan deui: teu aya paningali file anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih file-file grafis, kusabab ieu anjeun kedah nganggo GIMP, anu sami sareng maéhan laleur ku palu.
        Pilihan anu sanés nyaéta nganggo garis paréntah (imagemagik, jst.) Tapi tangtosna, éta langsung bertentangan sareng filosofi panggunaan sareng udagan pangguna eOS.

        File langkung katingali sapertos Alpha tibatan héjo sareng, dina sagala kajujuran, Lumba-lumba nunjukkeun poténsi lengkepna nalika dianggo sareng integrasi Nepomuk - sanaos tanpa integrasi sapertos kitu masih janten file manager grafis anu pangsaéna dina platform naon waé.

        Masalah intrinsik anu sanés tina pangatur jandéla GNOME atanapi eOS: nalika urang nambihan tetengger dina Chrome / Chromium, sabab sistemna henteu émut ukuran windows, anjeun kedah ngagedékeun jandéla tetengger ku unggal waktos, jalangan.

        Audiens: tujuanna pikeun ngagentos Totem ku antar muka anu bersih tapi henteu ngagaduhan kalima fungsionalitasna - deui dianggo oversimplification.
        Pendekatan KDE SC jauh langkung praktis: «kami masihan anjeun samilyar kamungkinan (ok, meureun henteu seueur), anjeun ngonpigurasikeun antar muka sakumaha anjeun resep» sahingga upami aya anu resep antar muka minimalis aranjeunna tiasa gaduhna tanpa kaleungitan kakuatan aplikasi, dina eOS aranjeunna langsung nyabut fitur demi panyederhanaan 'diperyogikeun' - sanés nanaon Tweaks dasar datang pikeun méréskeun sababaraha kakurangan ieu.

        Conto oversimplification nyaéta Shotwell: éta tiasa dianggo salaku panempo file grafis standar, éta ngagaduhan seueur pilihan rumit tapi sanés anu ngarobih ukuran gambar - Yorba, aranjeunna nguseup !!!

        Terminal Pantheon: Terminal anu canggih. Naha nyiptakeun deui roda nalika anjeun pasti tiasa nganggo GNOME atanapi Xfce? Lian ti éta, janten pamekaran énggal, teu aya kamungkinan gampang ngarobah warna, tingkat transparansi atanapi tiasa ngabagi layar janten sababaraha terminal sapertos Yakuake atanapi Terminator.
        Leres, warna tiasa dirobih nganggo dconf ku cara anu kirang bodo: https://gist.github.com/davidgomes/5162998

        Gagasan eOS pikaresepeun, sistem na épéktip sareng anu narik seueur perhatian dumasarkeun kana Ubuntu, éta ngagaduhan ideu anu saé (Wingpanel, Gazette) tapi tetep kedah asak sareng sakumaha seueur anu nyarios éta ditujukeun pikeun non -paké komputer.

        1.    Nyiruan cenahna

          Dina hal kuring, salaku panampil gambar, kuring nganggo gthumb, kuring ngarobih transparansi terminal tina dconf, SD dasar henteu pernah dianggo pikeun kuring, panginten kusabab kuring nyabut Pantheon Files, hal anu henteu kuduna mah, saleresna mah, kuring henteu kedah éta ayeuna-ayeuna saprak némpél sababaraha file anu sanés sareng sadayana sapertos anu kuring resep

  38.   yesus jiménsia cenahna

    halo babaturan, kuring ngamimitian nganggo linux kalayan distora fedora 14 sareng tetep dugi ka 17 saatos éta kuring seueur masalah sareng kartu grafik kuring sareng seueur kalambatan, saatos kuring mutuskeun pikeun nyobian ubuntu sareng henteu, éta mangrupikeun kalepatan, langkung saé kuring ngalih asup ka windows 7. Ayeuna kuring balik deui ka linux kalayan fedora 19 sareng henteu, épékna lambat teuing sareng anu mangaruhan kuring, masalah printer anu saatos sababaraha usaha instalasi kuring tiasa nyetak. Kuring badé ka Ubuntu 13.04 sareng éta gancang sareng kuring resep tapi nonton pidéo kuring ningali distro Elementary os luna ieu, éta dina béta sareng dinten kuring ngaunduh, anu subuh, éta parantos stabil. Kuring dipasang na éta henteu masihan kuring masalah kartu grafik, gampang pikeun masang adobe flash player sareng kuring ningali yén browser midori pikeun 64 bit henteu hasil pikeun nonton video sareng ayeuna kuring resep, kuring nonton video, kuring ngarobih sistem, kuring damel padamelan sareng sadayana gancang pisan, kuring moal nyebatkeun yén éta anu pangsaéna, tapi OS masih kurang pisan tapi pikeun ayeuna kuring lakukeun pisan. Kuring miharep sareng ningkatkeun, salam kawan.

  39.   4ZhaGratH cenahna

    Halo, kuring parantos masang SD sareng kuring rada wareg, tapi aya anu tiasa ngajelaskeun ka kuring kumaha cara nambihan ppa pikeun ngamutahirkeun kernel

    salam sarta hatur nuhun

    1.    pandev92 cenahna

      Éta sanés ppa, upami anjeun kedah kana kernel mainline ubuntu, milarian bagian harian, sareng unduh file kernel headers generic, amd64 sareng kernel generic jsb teras pasang aranjeunna 1 by 1

  40.   MaikO cenahna

    Kuring, pangguna akhir ... énggal pikeun linux, kuring ngan saukur nyarios ... pisan ngahatur nuhun kana upaya, waktos sareng dédikasi anu hébat anu disukai jalma-jalma ti ieu sareng méakkeun distro waé tanpa aya santunan moneter, nyobian ngajantenkeun linux janten hal pikaresepeun tur fungsional pikeun jalma biasa ... tapi kuring ogé ningali sabaraha jalma KRITIK sareng LOWA padamelanana; tinimbang ngahaturkeun sareng nyorot seueur hal-hal anu saé ku Sistemna, anu tungtungna, sapertos 95% atanapi langkung, atanapi panginten henteu aya anu sanggup ngaluarkeun sababaraha tagihan pikeun NGARIKSA kana usaha sapertos ieu ... sareng sakumaha kuring saurna di awal Bahkan dina visi Linux novice kuring sareng ku sadayana kabodoan dina masalah éta, kuring ngan ukur tiasa nyarios «Sakumaha éndah SD! Panganyarna ti Manjaro luar biasa !!, »Kayu manis pisan ku Linux Mint !! Debian nyaéta Debian !!! distro karesep abdi !! atanapi naon anu tiasa disebatkeun saha waé ngeunaan distro na ... tibatan ngagorowok siga babé atanapi ngadu'a pisan ngeunaan profési jahat pikeun milari cacat !! upami éta salaku kritik konstruktif maka wilujeng sumping sadayana! tapi kumaha alusna pikeun ngabantosan jalma-jalma ieu naha dina kode pikeun paningkatan produk atanapi sanés ... Nalika dinten éta datang kuring mikir yén Linux bakal, henteu paduli jumlah distro, sistem operasi anu disampurnakeun ku komunitasna nyalira .. Ieu koméntar kuring ngeunaan hal éta.

  41.   paul honorato cenahna

    Teu aya distro tunggal anu dianggo dina buku catetan kuring, sababaraha bakal dipasang tapi saatos ngabalikan / mareuman lingkungan grafis bakal musna, seueur pannel kernel, anu sanésna kuring bahkan henteu tiasa ngamimitian. Ku SD éta sabalikna, sagalana jalan anu mimiti, mantep pisan sareng anjeun tiasa dianggo. Kuring masang netbeans, geany, gdebi, virtualbox, chromium, libreoffice sareng kuring ngira yén ieu bakal ngarusak instalasi, tapi henteu. Sagalana sakumaha kuduna.

  42.   Leonardo cenahna

    Halo, kuring parantos masang sareng kuring resep, anggun, énggal, gancang, hiji-hijina hal anu "goréng" nyaéta masang sadaya aplikasi anu anjeun peryogikeun, sareng anu upami kuring rada ngaganggu, nyaéta anjeun nyambungkeun pendrive atanapi éksternal disk ngalangkungan USB sareng Éta henteu dipasang sacara otomatis, upami éta jalanna sampurna, ahhh sareng kuring kedah ngalakukeun pembaruan sacara manual supados ngadeteksi telepon kuring

  43.   Carlos cenahna

    Abdi resep distro ieu. Kuring gaduh partisi xubuntu + compiz, LMDE anu sanés sareng nalika nganggo eOs kuring leres-leres ngarasa yén mesinna ngalir. Pisan mangpaat nalika anjeun kedah damel sareng ngalaksanakeun gancang-gancang. Tangtosna éta henteu ngagaduhan hal-hal anu sono, tapi kuring ngarepkeun ku pangrojong sadayana, proyék ieu bakal tuwuh, numutkeun kuring, distro anu pangsaéna anu kuring tés dina hal kinerja Notebook kuring (TM2, i3, 4MBRAM)

  44.   LEGOLAS cenahna

    Perkiraan Linuxeros
    Halo sadayana. Mimiti, hatur nuhun pikeun situs ieu anu ngalegaan sudut pandang kuring ngeunaan Elementary OS Luna. Kuring kantos janten pangguna pinuh tina windows saprak kuring damel sareng parangkat lunak panarjamah anu panginten kusabab kurangna elmu atanapi resistansi kana parobihan atanapi kusabab kanyataan objektif, kuring ngira yén éta bakal ngabatesan kuring nalika digawé. Nanging, kuring resep kana ruang kerja anu raoseun sabab nalika muka PC kuring, anu bakal janten mimiti damel kuring, kuring boga pendapat yén hal anu munggaran anu kuring tingali sateuacan panon kuring kedah nyiptakeun rasa sayang anu pikaresepeun pikeun visi sareng wanda. Tina naon anu kuring baca di dieu, Elementary OS Luna bakal sapertos déwa ngeunaan éta sareng kuring hoyong nyobian. Kuring gaduh sababaraha keraguan ngeunaan kumaha nanganan driver pc nalika masang OS kumargi kuring ningali yén teu aya anu keuna masalah éta. Upami batur tiasa ngabantosan kuring ngeunaan ieu atanapi naon waé anu aya hubunganana sareng masalah éta, kuring bakal bagja pisan ngeunaan éta. Émut yén kuring henteu kantos damel di dunya GNU / Linux sareng kuring hoyong nyandak Elementary OS Luna salaku garis awal.