Versi énggal tina ONLYOFFICE Docs 6.2 parantos dileupaskeun

Kasadiaan vérsi énggal tina ONLYOFFICE DocumentServer 6.2 diumumkeun kalayan palaksanaan palanggan pikeun penerbit online sareng kolaborasi ONLYOFFICE. Éditor tiasa dianggo pikeun ngagarap dokumén ngolah kecap, spreadsheet, sareng presentasi.

Pikeun aranjeunna anu henteu sadar kana OnlyOffice, aranjeunna kedah terang éta ieu suite kantor anu ngaku lengkep cocog sareng format MS Office sareng OpenDocument.

Diantara format anu didukung sapertos kieu: DOC, DOCX, ODT, RTF, TXT, PDF, HTML, EPUB, XPS, DjVu, XLS, XLSX, ODS, CSV, PPT, PPTX, ODP, ditambah dimungkinkeun pikeun ngagedekeun éditor fungsionalitas ngalangkungan plugins, contona plugins sayogi pikeun nyiptakeun témplat sareng nambihan pidéo YouTube.

ONLYOFFICE Docs 6.2 Fitur Anyar Anyar

Dina vérsi anyar ieu dipasihkeun, éditor dokumén nambihan dukungan pikeun ngalebetkeun tabel inohong, anu sami sareng daptar eusi dina dokumén, tapi daptar tokoh, bagan, rumus, sareng tabel anu dianggo dina dokumén.

Setélan pikeun validasi data parantos nembongan dina prosesorna tina spreadsheets, naon ngamungkinkeun ngawatesan jinis data anu dilebetkeun Dina sél anu dibéré dina tabel, ogé nyayogikeun kamampuan pikeun ngalebetkeun dumasar kana daptar turun-handap.

Prosesor spreadsheet ngalaksanakeun kamampuan nyelapkeun slicers dina tabel pangsi, ngamungkinkeun anjeun pikeun sacara visual ngaevaluasi padamelan saringan pikeun ngartos data anu ditampilkeun, ogé kamampuan pikeun ngahartikeun format nomer anjeun nyalira.

Sajaba ti éta, fungsi ditambihan

  • GROWTH pikeun ngitung perkiraan pertumbuhan éksponénsial nganggo data anu tos aya.
  • TREND keur ngitung garis trend linier.
  • LOGEST keur ngitung kurva éksponénsial anu cocog sareng data sareng kéngingkeun matrik nilai anu ngajelaskeun kurva.
  • UNIQUE pikeun kéngingkeun daptar nilai unik dina kisaran anu parantos ditangtoskeun.
  • MUNIT pikeun kéngingkeun matriks hijian pikeun diménsi anu parantos ditangtukeun.
  • RANDARRAY pikeun kéngingkeun susunan nomer acak.

Tina parobihan sanés anu menonjol:

  • Tombol pikeun ningkatkeun atanapi ngirangan font parantos ditambihan kana éditor presentasi, ogé kamampuan pikeun ngonpigurasikeun format data otomatis nalika anjeun ngetik.
  • Katambah kamampuan nganggo Tab sareng Shift + Tab dina sababaraha kotak dialog.
    Disayogikeun kamampuan pikeun nyetél ukuran font 300 poin (409 poin pikeun spreadsheet).
  • Kanggo vérsi béta, indikator khusus parantos dilaksanakeun dina toolbar.

tungtungna, Disebatkeun yén dina waktos anu payun, pembaruan produk ONLYOFFICE DesktopEditors diperkirakeun, diwangun dina basis kode tunggal sareng éditor online. Éditor desktop dirancang salaku aplikasi desktop anu ditulis dina JavaScript nganggo téknologi wéb, tapi ngahijikeun komponén klien sareng server kana sakumpulan tunggal, didesain kanggo panggunaan mandiri dina sistem lokal pangguna, henteu nganggo jasa éksternal.

Pikeun kolaborasi di tempat anjeun, anjeun ogé tiasa nganggo platform Nextcloud Hub, anu nyayogikeun integrasi lengkep sareng ONLYOFFICE.

Salaku tambahan, versi anyar tina platform OnlyOffice AppServer parantos dileupaskeun., Anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun sistem kantor anu tiasa diukur dumasar kana modul OnlyOffice.

Kumaha carana masang ONLYOFFICE Docs 6.2 dina Linux?

Pikeun aranjeunna anu resep tiasa nyobian suite kantor ieu atanapi ngapdet versi na anu ayeuna ka anu anyar ieu, Aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kami bagikeun di handap.

Upami aranjeunna pangguna Debian, Ubuntu atanapi distribusi naon waé anu ngagaduhan dukungan pikeun paket deb, aranjeunna tiasa unduh paket aplikasi ti terminal kalayan paréntah ieu:

wget -O onlyoffice.deb https://github.com/ONLYOFFICE/DocumentServer/releases/download/v6.2.0/onlyoffice-documentserver_amd64.deb

Saatos diunduh, anjeun tiasa masang sareng:

sudo dpkg -i onlyoffice.deb

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng kagumantungan, anjeun tiasa méréskeunana ku ngaéksekusi paréntah ieu di terminal:
sudo apt -f install

Pamasangan ngalangkungan paket RPM

Tungtungna, pikeun aranjeunna anu nganggo RHEL, CentOS, Fedora, openSUSE atanapi distribusi naon waé kalayan pangrojong pakét rpm, aranjeunna kedah kéngingkeun paket anu pang anyarna sareng paréntah:

wget -O onlyoffice.rpm https://github.com/ONLYOFFICE/DocumentServer/releases/download/v6.2.0/onlyoffice-documentserver.x86_64.rpm

Sakali download parantos réngsé, pamasanganana tiasa dilakukeun ku paréntah ieu:

sudo rpm -i onlyoffice.rpm


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.