Chrome parantos gaduh akselerasi GPU pikeun SVG sareng CSS

Abdi sanés anu tiasa anjeun nyarioskeun kipas angin pangbadagna ChromeNanging, ieu sanés hartosna aranjeunna henteu mikawanoh jasa atanapi kamajuanana.
Kuring maca saprak VR-Zone.com tulisan ieu, anu kuring tarjamahkeun di dieu 🙂

Google nambihan akselerasi GPU pikeun SVG sareng CSS ka Chrome:

Google parantos nambihan pilihan énggal pikeun gagancangan GPU kana panyungsi anjeun Chrome, nuturkeun léngkah tina Microsoft jeung Internet Explorer 9.

kromium 18 ngagabungkeun akselerasi pakakas pikeun saringan CSS ogé grafik / vektor SVG, muka panto pikeun situs anu endah sareng berpotensi ngajentul (éta ngarujuk kana aspék visual atanapi penampilan) kapayunna.

Gagancangan GPU keur SVG y CSS dianggo saé dina Windows, Mac, Linux jeung Chrome OSNanging, masih dianggap ékspérimén sareng kamungkinan tetep sapertos kitu bari; salian ti ieu kedah ditambihan yén saeutik pisan situs anu ngadukung fungsi anyar ieu.

Hanjakalna novelty ieu moal ningkatkeun kinerja (kagancangan, jst.) Browser. Numutkeun kana tautan anu aranjeunna ngantepkeun urang kana benchmar anu didamel Tom urang Hardware.

Sanaos masih kénéh mimiti pikeun téknologi ieu, sigana moal lami deui urang bakal ningali persaingan énggal antara Google, Mozilla, Microsoft sareng anu sanésna pikeun kéngingkeun kagancangan sareng kinerja ku ngamangpaatkeun téknologi inovatif ieu.

Sareng tulisan éta réngsé.

Ayeuna, dimana kuring gaduh mamang aya di awal ... naha Microsoft nuju ngarah di dieu sakumaha anu dinyatakeun dina tulisan? … Naha Internet Explorer 9 leres-leres parantos gaduh téknologi ieu?

Upami aya pamiarsa anu terang ngeunaan ieu, punten, kuring bakal pisan ngahaturkeun upami anjeun ngajelaskeun ieu ka kami ku data anu leres.

Ngeunaan sesa tulisan, sigana kuring sapertos panulis, masih kénéh mimiti pikeun téknologi ieu. Iraha HTML5 y CSS3 nuju ayunan, dina waktos éta (numutkeun patokan modéren kuring jelas) nyaéta yén éta tiasa langkung nguntungkeun, samentawis éta ngan ukur hiji deui surat anu tiasa dianggo ku pangembang browser, tapi ngan ukur pikeun tujuan propaganda. Ieu sakali deui kuring ngulang deui, éta ngan ukur pendapat kuring 😀

Naon anu anjeun pikirkeun?
Naha kuring salah sareng naha anjeun mikir yén anjeun tiasa ngamangpaatkeunana ayeuna atanapi henteu?

Salam 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Ayeuna, dimana kuring gaduh mamang aya di awal ... naha Microsoft nuju ngarah di dieu sakumaha anu dinyatakeun dina tulisan? … Naha Internet Explorer 9 leres-leres parantos gaduh téknologi ieu?

    Upami aya pamiarsa anu terang ngeunaan ieu, punten, kuring bakal pisan ngahaturkeun upami anjeun ngajelaskeun ieu ka kami ku data anu leres.

    Dupi anjeun parantos ngamimitian sareng cubatas? Ayeuna masih 19:50 ...

    Kuring ngabayangkeun anjeun bercanda dina frasa éta

    Ku jalan kitu, anjeun gaduh kado ngantosan anjeun dina surat

  2.   jhals cenahna

    Upami microsoft parantos ngagaduhan téknologi éta moal aneh teuing, kumargi sapertos Ajax ... InternetExplorer 5.5 parantos ngadukungana, kusabab microsoft mangrupikeun panyiptana, saur kuring, sareng éta dugi ka Google nganggo dina Gmail supados éta terus beuki populér.

    Html5 sareng CSS3, sigana kuring yén aranjeunna parantos naék, sabab taun ayeuna aya seueur halaman wéb anu parantos nganggo téknologi ieu pisan sareng pikeun taun payun éta bakal seueur deui. Sareng mudah-mudahan pikeun IE10 éta ngagaduhan langkung seueur perkawis standar W5C Html3 sareng Css3.