Antara panyungsi sareng ekspektasi

Kami di tengah a perang. Henteu ngan ukur salah sahiji, tapi hiji perang browser. The 4 panyungsi anu paling sering dianggo sakumaha dinten ayeuna nyaéta Chrome / Kromium ( jeung sabangsana), Firefox (tumut kana akun Iceweasel sareng… leres, Cunaguaro…), operajeung Internet Explorer (éta panyungsi?). Éta mangrupikeun perang anu tetep dimana dulur salin dulur sareng teu aya anu ngabarukeun sapertos baheula. Tujuan kuring henteu pikeun ngeureunkeun perang atanapi ngawangun a flamewar tanpa wates, rada abdi usul hayu urang coba panyungsi séjén, yén aya dunya anu béda di luar sana.

Kusabab langkung seueur vérsi henteu hartosna langkung paningkatan

Chrome (sareng kumargi kitu kromium) parantos dinyatakeun salaku raja pembaruan, urang ngagaduhan versi anyar leuwih atawa kurang unggal bulanatawa unggal dua minggu. Naon pamutahiran di dinya? Teu aya ideu, sadayana rusiah, sareng anjeun kedah parios sakedik atanapi buka Internét kanggo milarian terang. Upami henteu, henteu aya pamutahiran anu penting pisan anu disebatkeun.

Teras ka budak lalaki ti Mozilla aranjeunna datang nepi ka ide hébat pikeun ngajaga sareng Google, lakukeun hal anu sami sareng Firefox. Unggal waktos meunang vérsi gancang, tanpa cukup ngaoptimalkeun. Ti Firefox 4, kaayaan janten awon. A konsumsi mémori teu pantes, anu parantos dibereskeun dina vérsi 15 (Kuring tetep rumor, sabab anu paling kuring parantos nyobian nyaéta 14, sareng kanyataanna henteu goréng ).

Naon urang meunang? Éta duanana panyungsi aya dina hiji balapan ningali anu gaduhna vérsi luhur. Ngeunaan parobihan dina vérsi pangénggalna, upami anjeun aya perhatosan penting, sahenteuna pikeun kuring: kanyataan yén aranjeunna hoyong ngagunakeun HTML5 langkung saé. Pisan Firefox 15 kalawan na maca PDF terpadu (anu ngagunakeun HTML5 sareng Javascript) siga Chrome 21, kalayan dukungan na pikeun kaméra wéb sareng mikropon tanpa aksésoris tambahan.

Kusabab ngabaru sakumaha pentingna salaku ningkatkeun

Ayeuna panyungsi parantos seueur kamiripan silih, kawas kanyataan yén seuseueurna (lamun henteu sadayana ...) gaduh dukungan pikeun ekstensi / plugins atawa Mencét gancang. Anu sigana henteu goréng pikeun kuring, tapi batur kedah kaluar kalayan langkung seueur ciri pikaresepeun, kalayan pamutahiran penting dina rendering halaman wéb atawa Konsumsi sumberdaya.

Abdi hoyong negeskeun yén kalimat pamungkas, konsumsi sumberdaya. Seueur jalma nyingkirkeun ieu ku alesan: «Hei, urang parantos aya dina taun 20XX, parantos aya mesin anu langkung kuat«. Leres, aya, tapi henteu sadayana urang tiasa gaduh artos kanggo ngagaleuh anu énggal. Jigana langkung saé ngaoptimalkeun, tibatan kaluar sareng alesan mésér hardware panganyarna.

Kusabab kadang urang kedah milarian arah anu sanés

Leres aya kahirupan saluareun Chrome / Firefox / Opera. Sabaraha urang parantos nyobian nganggo urang dinten-dinten panyungsi kumaha Epiphany, Midori, Rekonq o Qupzilla? Leres, panginten henteu seueur.

Meureun urang nyebatkeun yén panyungsi éta henteu kitu «maju"sapertos sésana. Tapi upami henteu urang diuji, kami ngalaporkeun bug, kami ngabantosan ngembangkeunana ... Kami henteu tiasa ngarepkeun éta ningkatkeun gancang ku nyalira. Kanyataan saderhana yén sajumlah jalma ageung anggo na, ajak pamekar anjeun pikeun cobian langkung.

Midori, nyarioskeun ucing héjo

Midori 0.4.6

Éta parantos disebatkeun Midori sakali dua kali dina blog, tapi langkung saé pikeun jogging mémori anjeun. Midori mangrupikeun panyungsi «cahaya"(la Wikipedia Éta nyatakeun éta kaleungitan tujuan ieu dina vérsi 0.4.0, kuring moal yakin pisan ...) jeung Panganteur GTK. Anggo WebkitGTK (hayu, Webkit dina jandéla GTK) pikeun pikeun ngajadikeun halaman wéb. Émut yén Chrome / Kromium AS Webkit ogé, ngarah boga kagancangan ngamuat meh sarua.

Perkawis nami anjeun, Midori eta hartina "hejo»Dina basa Jepang, sareng logo na mangrupikeun ucing, anu di tukang masihan raos kagancangan. Sareng leres, éta héjo.

Sababaraha mungkin terang éta salaku panyungsi standar pikeun SD, ogé salah sahiji aplikasi anu disarankeun ku tim Xfce (ti mana pangembangna asalna). Éta ogé kalebet dina «cahaya"(kalayan LXDE atanapi Xfce) tina sababaraha distro resep Trisquel, Slitaz atanapi Sabayon.

Midori éta saderhana, éta ngagaduhan naon dasar anu anjeun bakal tingali dina panyungsi. Tab, spidol, a Mencét gancang sareng sababaraha ekstensi. Midori asli cocog sareng UserScripts y UserStyles (dina henteuna asesoris, parah teu nanaon). Dina ekstensi kaasup pinunjul a pameungpeuk iklan, éditor cookie, a RSS feed maca, Diantarana.

waktu Midori kaasup kana gudang kaseueuran distribusi, biasana dina versi 0.4.3 atanapi handap. Upami anjeun hoyong kéngingkeun vérsi pangénggalna Midori (0.4.6), anjeun tiasa ngaunduh .tar.gz Ieuh:

Midori .tar.gz 0.4.6

Upami anjeun hoyong a iket .deb anu tiasa dianggo pisan kanggo Debian Sedengkeun pikeun Ubuntu (sareng diturunkeun tina duanana), anjeun tiasa ngaunduhna di dieu:

Midori .deb (32-bit)

Midori .deb (64-bit)

Epiphany, anu minimalis

Wéb (Épiphany)

Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun anu sanés anu paling henteu dianggo. Epiphany (ayeuna disebut «Wéb» ...) mangrupikeun panyungsi anu kagolong kana desktop Gnome, sareng kagunaan Webkit pikeun ngarobih halaman wéb. Éta dicirikeun ku na desain minimalis, sareng dina gilirannana ngagaduhan a konsumsi santun.

Éta katurunan tina browser «Galleon«, Tapi matuh ayeuna sareng«Standar panganteur manusa Gnome".

Boga fitur anu kirang ti Midori, tapi éta henteu ngajantenkeun kirang mangpaat. Kapisah, aranjeunna ekstensi, diantarana nyaéta a pameungpeuk iklan, pamuter Video HTML5 pikeun Youtube (Naha, upami halaman masihan anjeun pilihan ...), Greasemonkey (pikeun ngagunakeun UserScripts), antara séjén.

Sanaos henteu seueur distro anu ngalebetkeunnana sacara standar, urang gaduh Epiphany di Repository tina distro anu paling umum. Salaku conto, pikeun masangna Debian urang ngaéksekusi:

sudo apt-get install epiphany-browser epiphany-extensions

Rekonq, nuturkeun warisan Konqueror

Rekonq

Seueur anu pasti parantos maca ngeunaan panyungsi ieu, utamina kumargi sababaraha bulan ka pengker ngahontal versi 1.0. Sapertos anu sateuacanna, anggo mesin rendering Webkit (langkung tepatna, QtWebkit), sareng tiasa disebatkeun yén éta téh panerus panyungsi Konqueror. Anjeun gaduh konsumsi anu tiasa ditampi pikeun anjeun seueur pilihan, anu janten ciri aplikasi desktop KDE.

Rupa-rupa distribusi sapertos chakra y Kubuntu Aranjeunna parantos nganggo éta salaku panyungsi standar.

Éta henteu ngagaduhan dukungan pikeun ekstensi, tapi éta ngagaduhan dukungan pikeun Flash sareng HTML5. Hal anu kaget kuring nyaéta anu dugi ka ayeuna gumantung kana Konqueror pikeun ngarobah anjeun Agén Pamaké (Sajauh anu abdi terang…).

Kami tiasa masangkeun ampir dina sadaya distribusi, di Debian urang pasang ku:

sudo apt-get install rekonq

Qupzilla, misan Firefox di Qt

Qupzilla

Qupzilla nyaéta panyungsi anu didamel dumasar kana Firefox, Kalayan saderhana tampilan tweaks, salian ti gaduh Qt tibatan ngagunakeun XUL (éta langkung saé dilebetkeun kana GTK). Sanaos katingalina siga Firefox, mesin rendering na nyaéta Webkit.

Éta cocog sareng panyambung / plugins de Firefox, ngamungkinkeun anjeun ngarobih Agén Pamaké tina menu preferensi, simpen kecap konci dina KDompet, pameungpeuk iklan terpadu, pasti matak dicobaan.

Pikeun masangna, urang kedah unduh iket pikeun distribusi urang sareng masangkeunana (kacuali disebarkeun dina gudangna, sakumaha Cakra).

En Debian / Ubuntu sareng turunanna bakal dipasang sapertos kieu (atanapi aranjeunna tiasa mukakeunana ku GDebi):

dpkg -i paquete.deb

Aranjeunna bakal tiasa ningali, anu mana panyungsi resep Rekonq y Midori aranjeunna maju saeutik demi saeutik sareng gaduh sababaraha vérsi. Sanaos kitu, aranjeunna ngagaduhan bagian anu saé pikeun fungsi panyungsi anu sanés kalayan langkung seueur versi.

Ieu mangrupikeun pilihan leutik tina panyungsi, kuring silih gentos Midori y kromium, pikeun parobihan. Sareng anjeun, Naha anjeun nganggo panyungsi ieu? Naon panyungsi anu aranjeunna anggo? Émut yén pendapat sadayana valid di dieu 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

64 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gadi cenahna

    Kuring sering ngarobah panyungsi, kuring hoyong nyobian sadayana sareng ningali kumaha jalanna. Tapi kuring teras tungtungna datang deui ka Firefox pikeun stabilitas sareng fungsina. Kuring parantos nganggo masing-masing anu anjeun sebutkan dina daptar, sareng anu minoritas kuring resep sadayana sami. Ti Midori kuring sono ka manager password, ti Rekonq langkung stabilitasna, sareng ti Qupzilla (anu tiasa janten anu pangsaéna minoritas) manajemén bookmark anu langkung saé (Abdi kecanduan folder dina folder).

  2.   diazepan cenahna

    Kuring ngagaduhan Midori sareng Qupzilla sareng benci duanana. Nalika kuring nganggo Qupzilla sareng kuring hoyong nutup tab, sering waé éta ditutup. Tapi Midori langkung parah, éta nutup ngadadak langkung sering tibatan Qupzilla.

    1.    Wisatawan cenahna

      Éta kajantenan ku kuring sareng Midori, dugi ka kuring masang vérsi anu pangénggalna, éta tina sumberna, sanés tina paket anu parantos disiapkeun.

    2.    sengit cenahna

      Qupzilla kuring nganggo versi git, sareng éta langkung stabil. Jarang pisan sabab henteu lami saatos peluncuran éta bug muncul dina tab sareng saatos diluncurkeun aranjeunna ngalereskeunana, janten vérsi akhirna ditingalkeun ku bug éta, saha waé !!

    3.    AurosZx cenahna

      Éta kajantenan langkung ti anu sanés dina vérsi sateuacana, éta parantos lami henteu ditutup pikeun kuring (nganggo 0.4.6). Aranjeunna malah parantos ngalereskeun masalah https anu ngaganggu kuring sakedik.

      1.    diazepan cenahna

        Kuring gaduh 0.4.6 (anu dipasang sareng Sabayon) sareng éta ditutup nalika abdi hoyong ngonpigurasikeun adblocker

        Kalayan Qupzilla, kuring ngagaduhan 1.3.1 (Kuring ngadamel urutan nyalira dina sabayon bugzilla, anu sateuacan versi anu aranjeunna kagungan 1.1.8)

  3.   LiGNUxero cenahna

    SRWare Beusi tina kabiasaan ngan. Kuring nyobian Midori sareng éta saé sareng saderhana, kuring resep pisan tapi kuring gaduh masalah ngirim pesen tina facebook ku éta haha

  4.   eleefece cenahna

    Kuring pribadi resep ngagunakeun Rekonq sareng Opera ... tapi duanana ngagaduhan sababaraha masalah anu serius pikeun sababaraha halaman (khususna google) janten kadang kuring ngandelkeun kromium.

  5.   Wisatawan cenahna

    Tulisan anu saé, kuring henteu terang Qupzilla, kuring kedah nyobian pikeun terang kumaha jalanna. Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan Opera, kuring kantos nganggona sateuacanna, henteu terang kumaha alusna ayeuna.

  6.   khourt cenahna

    Kuring ngabiasakan SRware Iron atanapi Chromium, midori, firefox, epiphany sareng ti waktos ka waktos éta tiasa dianggo, pikeun kasaluyuan sareng hénpon ... tapi kuring langkung resep Iron and Midori

  7.   ngepung84 cenahna

    Aya waktos anu kuring nganggo Konqueror, tapi langkung seueur Opera.

  8.   elendilnarsil cenahna

    Nya kuring nganggo Firefox sareng Rekonq. anu terakhir parantos ningkat pisan, utamina dina hal stabilitas.

    1.    truko22 cenahna

      Sapertos kuring, utama Firefo-kde-opensuse (parantos aya dina bundles) sareng rekonq kadua, perkawis qupzilla unggulan sareng éta multi-platform.

  9.   rolo cenahna

    Saur anjeun henteu tiasa hilap opera dina daptar éta

    1.    rolo cenahna

      Maksad abdi yén chome, firefox sareng IE anu paling dikenal sareng Opera bakal lebet kana daptar anu sanés sasarengan sareng Epiphany (wéb), Midori, jst. masarakat biasa bahkan henteu terang yén Opera aya sareng upami chome, firefox sareng IE

  10.   moscosov cenahna

    Hai, kuring atos lami teu aya di dieu. Tulisan anu saé, saur kuring kuring parantos nempatan sadayana kecuali Qupzilla anu kuring parantos unduh sareng kuring hoyong nyobian.

    Salam kanggo sadayana!

  11.   Moe cenahna

    mmm tina 4 anu paling sering dianggo saur opera mah langkung inovatif pikeun sababaraha detail, kuring masih nganggo firefox, chrome / chromium tapi kuring langkung resep opera na .. postingan saé

  12.   kebek cenahna

    Browser utama na bakal teras-terasan janten firefox sareng qupzilla anu kadua.
    Nalika kuring ngamimitian nganggo tabung linux, kuring kedah nyobian panyungsi anu sanés (kromium / srware, beusi, opera, qupzilla, rekonq) kusabab kinerja firefox teuing goréng (sanaos ieu ditingkatkeun ku vérsi anu langkung énggal), kacindekan anu tetep tina tés nya éta:
    * chromium / srware iron: gancang pisan, integrasi anu saé sareng kde, tapi kuring ngagaduhan masalah kulit nganggo panyungsi gaya Chrome, kuring henteu tiasa biasa kana antarbeungeut.
    * Opera: Kuring resep pisan, éta lincah, tiasa disesuaikan pisan, kuring ogé kantos ningali spésifikasi opera 12 sareng kuring bungah sareng bakal janten panyungsi utama, tapi nalika kuring ngapdétkeun ka versi 12 janten langkung laun tibatan firefox ( ampir teu kaampeuh) janten kuring nyerah nganggo éta.
    * rekonq: integrasi anu saé pisan sareng kde, tapi éta henteu stabil pisan sareng gagal nambihan tombol tetengger.
    * qupzilla: anak bajingan antara firefox sareng Chrome: gancang sareng cahaya -nuhun kana qt sareng webkit-, stabil sareng nyandak elemen antarbeungeut firefox tanpa janten salinan, salian ti éta ku unggal pembaruan éta ngagaduhan fungsi sareng teu kaleungitan ringan atanapi stabilitas.
    * firefox: Kuring resep pisan, kuring biasa nanganan dugi ka hiji waktos nalika kuring kedah nginstallna ti mimiti boh énjing atanapi dina sataun kuring émut ku émutan pilihan "about: config" anu kuring kedah némpél pikeun ngantunkeun sakumaha anu dipikahoyong. Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, antarbeungeutna henteu pati cair sareng integrasi sareng kde henteu saé (sanaos aya plugins sareng ieu mangrupikeun vérsi opensuse), éta ngagaduhan tambihan / plugins anu paling lengkep - cara anu pangsaéna pikeun mariksa nyaéta ngabandingkeun pilihan anu dibawa plugins anu sami krom / kromium sareng beroperasi ngalawan anu dibawa ku firefox - éta mangrupikeun anu pangsaéna nganggo palang navigasi sadayana (kalayan mindahkeun unsur-unsur di antawisna) sareng tanpa masang plugin naon, sareng kuring ngaraos raoseun pisan dikembangkeun dina firefox.

    1.    DanielC cenahna

      Nyangka Google bosen ngadamel kontrak sareng Mozilla kanggo nyuntik artos sareng ngadukung FF ningali naha éta tetep dianggo "salamina." xD

      1.    ngepung84 cenahna

        salami éta nuturkeun pangsa pasar anu ...

  13.   Pavloco cenahna

    Abdi bogoh ka Firefox sareng kuring salah sahiji jalma anu yakin yén paningkatan ku parobihan "vérsi" seueur sareng jelas pisan. Tulisan anu saé.

  14.   anti cenahna

    Éta tiasa janten panyungsi sareng antarbeungeut 'umum'. Aya seueur panyungsi di luar sana kalayan sumanget minimalis, nyobian ngamangpaatkeun pintasan Vim atanapi Emacs atanapi naon anu kuring terang atanapi nyobian janten enteng ekstrim.
    Luakit, contona; nyaéta salah sahiji anu ngusahakeun ngadeukeutan Vim nganggo skéma konfigurasi dumasar kana basa pamrograman Lua, sapertos anu Heboh, manajer jandela dina mesin Webkit. Éta kumaha 'langka' jenis program ieu.
    Tapi hey, catetan alus; tapi Qupzilla dumasarkeun kana Webkit sareng sanés Gecko; sanaos sigana sabalikna; halaman resmi sami nyarios kitu.

    1.    AurosZx cenahna

      Anjeun leres, kuring bakal menerkeun éta gancang-gancang: S

  15.   Cesasol cenahna

    Kuring kantos ngagunakeun firefox, kecuali pikeun taun munggaran kuring nganggo komputer (1999) sareng kuring parantos merhatoskeun kaunggulan sareng karugianana tapi masih kénéh dijalajah utama kuring. Ogé pikeun cara kuring napigasi dugi ka 36 tab kabuka, Chrome maéhan komputer kuring sareng midori kuring kagok pisan nalika pindah antar tab.
    Kuring bakal nyobian Qupzilla

  16.   ditangtoskeun cenahna

    Kromium sareng Firefox!

  17.   msx cenahna

    Alesan naha opat panyungsi ieu paling sering dianggo sabab aranjeunna ngan ukur hiji-hijina anu tiasa anjeun aksés kana 100% eusi wéb ampir teu aya masalah, sadaya panyungsi anu sanésna, "anu kadua", anu anjeun anggo pikeun mariksa hal gancang dina situs anu anjeun terang tiasa milampah sareng nalika anjeun gaduh sésana nganggo 40 tab nalika dibuka.
    Anjeun hilap ngeunaan Safari, anu saé pisan.

  18.   Adoniz (@ NinjaUrbano1) cenahna

    Leres enya, midori mangrupikeun panyungsi anu hadé, éta mangrupikeun salah sahiji tina 3 anu kuring paling anggo, sareng Iceweasel sareng Chromium

  19.   INDX cenahna

    Salami kuring henteu tiasa "awan" nyingkronkeun tetengger, kecap akses, sareng seueur deui, kuring tetep bakal nganggo Firefox.

    Dugi ka ayeuna, fungsi ieu penting pisan pikeun kuring.

    1.    Alan cenahna

      Sajauh Opera parantos ngagaduhan fungsi sinkronisasi mangtaun-taun, saur kuring bahkan sateuacan firefox ngempelkeunana ...

      1.    Ares cenahna

        Éta leres, Firefox biasana sok terakhir anu ngagaduhan barang.
        Tapi anjeunna ogé biasana jalma anu ngagaduhan "éksklusif".

        1.    DanielC cenahna

          Aya hal anu dilakukeun ku Chrome sareng FF, sareng aranjeunna diajar pisan ti Apple: Marketing !! xD

    2.    albert cenahna

      Kalayan opera éta tiasa dilakonan, kalayan opsi kalayan nami Opera Link

  20.   pandev92 cenahna

    Koréksi:

    QupZilla mangrupikeun peramban wéb modéren dumasar kana inti Webkit sareng Qt Framework. WebKit ngajamin browsing gancang sareng kasadiaan Qt dina sadaya platform utama.

    Nya éta.

  21.   DanielC cenahna

    Kuring dugi ka titik dina tulisan éta:

    "Éta mangrupikeun perang anu tetep dimana sadayana nyonto dulur sareng teu aya anu ngabarukeun sapertos sateuacanna ..."

    Opera mangrupikeun anu parantos netepkeun standar saprak éta peta Netscape.

    Pencét gancang, sési hemat, sababaraha tab, meungpeuk pop-up, ngahalangan animasi pikeun ngajelajah langkung cairan, idéntifikasi salaku browser sanés, torrent client, mail client, download manager, zoom, turbo, clean information, multi-pangguna, gerakan tikus, gadget, ngahiji, cek éja, kustomisasi posisi tab, tautan opera, opera sélulér .... Indung kuring, bantosan kuring yén kuring teu tiasa émut deui.

    1.    ngepung84 cenahna

      Tautan Opera sareng singkronisasi kecap konci, catetan, hiji klik jauh tina sadaya fungsi anu anjeun sebatkeun ku Panel, Pas hiji halaman dugi ka lebarna [Kuring sering ngagunakeun fungsi ieu], nyiptakeun gampang milarian, browsing pribadi dina tab teu aya Kuring kedah muka jandéla anu misah, ekstensi tapi kuring henteu nganggo dina firefox.

  22.   Manuel_SAR cenahna

    Tulisan anu saé. Kuring nganggo Firefox, Midori sareng Chrome di bumi, TAPI kuring gaduh masalah yén Midori ditutup dumadakan, Chrome ngajantenkeun komputerna ngalir lambat pisan! sareng Firefox tiasa dianggo pisan pikeun kuring. Ogé sareng monitor CPU anu dibawa LXDE sacara standar kuring ningali kumaha sareng Chrome mana anu ka luhur. Abdi hoyong dugi ka bumi nyobian Rekonq, Tulisan anu saé pisan.

  23.   elav cenahna

    Tulisan anu saé. Pikeun pertahanan kuring, kuring tiasa nyarios yén kuring parantos nganggo ampir sadaya panyungsi anu sayogi: kuring sok balik ka Firefox.

  24.   Pedro cenahna

    Saé !! Tingali, kuring nyobian Epiphany sareng Midori salami hiji atanapi dua taun kuring parantos nganggona sareng hasil anu saé pisan upami anu anjeun pikahoyong nyaéta gancang sareng stabilitas pikeun sumber anu lemah atanapi anjeun ngan saukur henteu hoyong lebet kana dunya Toko Chrome haha, anu raos kuring gaduh sababaraha hal pakakas.
    Sareng upami henteu, kuring nganggo firefox dina netbook kuring sareng Xubuntu sareng éta tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng dina desktop kuring ngagaduhan Chromium anu gancang pisan tapi konsumsi sumber daya langkung luhur.

    Sareng hiji offtopik: Windows tiasa dianggo pikeun kaulinan 😀 haha

  25.   Josh cenahna

    Pos anu saé. Kuring nganggo opera sareng kromium sabab éta henteu masihan kuring seueur masalah (firefox overloads my CPU, midori ditutup sareng kuring henteu resep qt)

  26.   mfcollf77 cenahna

    Kuring kedah ngaku yén ti saprak kuring panasaran masang FEDORA 17 sareng milari inpormasi dina blog sapertos kieu kuring diajar hal-hal anyar.

    Kuring henteu terang yén panyungsi ieu anu disebatkeun dina tulisan aya. upami kuring terang Internet Explorer, Mozilla Firefox dugi ka vérsi anu pangénggalna sareng kuring resep pisan kana firefox. Opera sareng Google.

    Kuring bakal nyobian anu sanés khususna anu MIDORI gaduh upami kuring resep. Masing-masing pangguna ngagaduhan raos, kuring resep sareng anu sanés henteu. atanapi vivecersa.

    Kuring ngan heran kumaha dipercaya aranjeunna? Aya anu nyarios yén panjelajah internét rentan pisan diserang ku virus atanapi anu ngalangkungan browser ieu tiasa ngajalankeun virus, anu sanés nyarios yén firefox langkung saé kusabab parobihan anu tetep dilakukeun. tapi sigana mah éta ngan ukur vérsi sareng tanpa seueur parobihan.

    Nya, kuring henteu pati terang ngeunaan komputer, kuring ngan ukur ngabagi naon anu dicarioskeun ku aranjeunna.

    1.    Ares cenahna

      Kuring ngan heran kumaha dipercaya aranjeunna?

      Sigana mah sami sareng sadayana.
      Dina pengertian éta, reliabiliti tiasa sumping langkung ti naon waé tina sakedik panganggo panyungsi, nyaéta, langkung seueur kaamanan tina panangan anu kirang dianggo.

      Ogé sareng kuring nempatkeun éta dina tempat kadua, tina detil tambahan anu tangtu anu ngagaduhan sababaraha panyungsi, sapertos kotak pasir per tab Chrome sareng saur kuring éta tiasa nempatkeun integrasi anu sababaraha peramban sareng hal-hal OS asli sapertos ASLR sareng Windows DEP ( Kuring nyarios kuring PERCAYA sabab panginten kuring kantos maca yén panyungsi kedah ngahijikeun sareng hal-hal éta sareng yén IE9 sareng Chrome mangrupikeun anu pangsaéna / ngan ukur éta), sanaos sanés mangrupikeun hal anu teu lepat, éta mangrupikeun hal. Tapi sakumaha anjeun terang "nalika aya minat teu aya halangan" sareng seueur pangguna anu teu curiga rada pikaresepeun.

      aya anu nyebatkeun yén panjelajah internét rentan pisan diserang ku virus atanapi yén virus tiasa ngalangkungan browser ieu,

      Éta yén nalika anjeun muka IE anjeun kéngingkeun virus atanapi anu ngan nganggo IE bakal masang sadayana, éta bohong.
      Bakal aya résiko kusabab seueur jalma anu nganggona, tapi henteu langkung.

      anu sanés nyarios yén firefox langkung saé kusabab parobihan anu tetep dilakukeun. tapi sigana mah éta ngan ukur vérsi sareng tanpa seueur parobihan.

      Aranjeunna nyarios yén Firefox mangrupikeun anu pangsaéna pikeun Firefox, éta kumaha sababna sareng alesan pikeun pergeseranna ngan ukur pembenaran pikeun pergeseran éta.
      Perhatikeun yén anu parantos disebatkeun sareng pembaruanna nembé, éta anu janten alesan pikeun ayeuna. Sareng sanaos faktor ieu nyababkeun hal-hal anu saé (sahenteuna éta parantos ngirangan katinggaleun anu gedé pisan anu dipiboga ku browser ieu pikeun pilihan anu sanés) éta ogé ngagaduhan masalah sareng henteu stabilitas, janten sababaraha jeruk nipis sareng anu sanésna keusik, éta sanés mujijat anu ngarobah sagalana kana emas.

  27.   Elynx cenahna

    Nya, kuring condong ka arah Chromium sareng Firefox;)!

  28.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Pos anu saé, terus terang kuring parantos nganggona sadayana (Opera Konqueror Firefox Qupzilla Chrome Gnome web Chromium sareng Rekonq) jujur ​​paporit kuring nyaéta Gnome web Firefox Opera sareng Chrome, kuring milari minimalis sareng kakuatan sareng Midori nyayogikeun aranjeunna tapi kuring ogé milari kanyamanan sareng paruk dina Midori éta sesah damel sareng tetengger anjeun janten kuring henteu daptar éta di antara panyungsi favorit kuring

    1.    AurosZx cenahna

      Leres, éta ngajantenkeun kuring ngaganggu pikeun ngimpor bookmark Chromium kana Midori 😐

      1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

        Sareng lirénkeun éta, aksi ngaksésna ngaganggu, éta sababna kuring mikirkeun sakitar lima kali sateuacan masang OS SD, sabab kuring cicing dina jero wéb tibatan lokal XD

  29.   mfcollf77 cenahna

    Éta panginten sanés janten topik anu nuju dibahas. tapi kuring hoyong ngabagi hal anu kuring ningali dina net sareng kuring hoyong koméntar anjeun upami éta leres atanapi henteu sareng éta ngarujuk kana Trojan énggal anu tiasa nginféksi OS dina Linux sareng mac

    http://www.softhoy.com/wirenet-nuevo-troyano-amenaza-sistemas-mac-linux.html

    Kuring henteu terang kumaha leresna informasi éta.

  30.   AurosZx cenahna

    Pikeun anu nyarios yén Midori ditutup, émut yén ieu kajantenan langkung seueur dina vérsi lami, dina 0.4.6 ampir teu kajantenan. Atanapi sahenteuna kuring henteu acan ditutup dina halaman naon waé.

    1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Abdi satuju sareng anjeun rerencangan 😀

  31.   JP (@dina_krisna) cenahna

    Kromium. Kuring ngaitkeun akun google kuring sareng kuring hilap ngeunaan tetengger, sajarah, sungsi, jsb.
    Leres, kuring terang yén aya Firefox Sync (sareng anu sanésna) tapi kuring ampir-ampiran nganggo Google Apps.

  32.   Neo61 cenahna

    Dina Internet Explorer, tingali warta ieu dinten
    http://www.forospyware.com/t439848.html

  33.   k1000 cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarankeun panyungsi lampu sareng STABLE pikeun kde?

    1.    k1000 cenahna

      Kalayan panggunaan anu intensif anu kuring pasihkeun dina desktop, 1,7GB kuring henteu cekap pikeun ngalebetkeun sababaraha halaman wéb anu beurat dina firefox 15 sareng ngalakukeun naon anu kuring lakukeun, hatur nuhun

      1.    Cesasol cenahna

        Kalayan RAM éta, kuring pikir henteu saé pikeun nganggo KDE, sareng dina pangalaman pribadi kuring firefox anu paling ringan, dituturkeun ku opera

        1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

          Leres, tapi upami anjeun hoyong minimalism sakaligus, pilihan aman kuring nyaéta wéb Gnome

  34.   Ghermain cenahna

    Rada hésé henteu asa-asa nalika damel sareng Midori sareng Rekonq saatos nganggo Safari sareng Chrome dina W ... sanaos dina LM13-KDE-64 abdi kalayan 6GB RAM mémori sanés masalahna, panyungsi ieu henteu dianggo pisan pikeun ngalaksanakeunnana pikaresep, kuring masih keukeuh nganggo éta sareng ngalaporkeun bug anu kadang ngagantung kuring sareng nutup naon anu kuring damel, tapi gampangna anjeun damel sareng Chromium, Firefox sareng Opera, dina OS naon waé anu ngajantenkeun aranjeunna penting, dina hal naon waé upami urang milih Linux kedah ngadukung anu ngembangkeun program ieu ku sababaraha padamelan, sapertos anu anjeun sebutkan, anu ngadorong aranjeunna pikeun terus ngagosok éta pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung saé unggal dinten.

    1.    Ghermain cenahna

      Kuring ngalengkepan di luhur; Kuring nembé ngaunduh versi qupzilla_1.3.1_amd64 dina .deb sareng dipasang tapi éta henteu tetep dina basa Spanyol, kuring milarian sababaraha cara sareng kuring teu tiasa, naha kuring masang versi QupZilla-1.3.5 langsung ti Repository sareng sabab éta henteu dina basa Spanyol ogé , Kuring nalungtik sakedik sareng dina Preferensi - Umum ngan aya 2 pilihan: Spanyol, Vénézuéla (es_VE) sareng Spanyol, Spanyol (es_ES) janten pilih salah sahiji 2, panawaran ... anjeun nampi sareng ngabalikan deui sareng éta lengkep dina basa Spanyol. Kuring masangkeun ieu yén sigana konyol pikeun jalma anu parantos gaduh pangalaman tapi pikeun pendatang sareng pendatang ka Linux sapertos kuring mangrupikeun bantosan anu hébat pikeun henteu kuciwa.
      Balik kana topik, kuring resep pisan kana panyungsi ieu sareng éta tiasa pisan dikonfigurasi, kuring parantos ngimpor tetengger, kecap akses sareng gaya kuring tanpa masalah sareng kuring bakal nganggo éta salaku salah sahiji karesep kuring.

  35.   Stif cenahna

    Kuring teras ngarobih pangotéktak, berkat impor téténgger, kuring henteu ngarep-ngarep teuing panggunaan anu kuring pasihkeun ka masing-masing. Kuring henteu ngagaduhan anu dipikaresep, ayeuna kuring parantos nginstal Chrome, Firefox sareng Opera, sareng tepatna, saatos maca tulisan ieu, kuring nganggo Midori, sareng kanyataanna kuring resep pisan, tapi sakumaha ceuk kuring, kuring henteu ngagaduhan anu pikaresep. Tapi éta henteu hartosna yén hiji poé kuring bakal ngagaduhan.

    1.    Stif cenahna

      Kumaha anéhna, kuring nganggo Lubuntu sareng éta ngajantenkeun kuring nganggo MacOS, saha waé hahahahaha.

  36.   xxmlud cenahna

    Hatur nuhun kana postingan éta, kuring henteu terang yén seueur pisan panyungsi, tapi kuring henteu ngarobih Chrome pikeun naon waé, manajemén tetengger, ekstensi sareng sinkronisasi henteu ngarobih nanaon. Surak!

  37.   rv cenahna

    Kuring nyobian versi anu pang anyarna anu sacara standar di Trisquel Mini (sareng kumargi kami, sebaran anu hébat anu Trisquel!, 100% Perangkat Lunak Gratis, tina akar kernel dugi ka ujung desktop, éta parantos ngagemkeun kahirupan kuring dina sadaya mesin anu kuring pasang, éta angkat sadayana sakaligus, tanpa sakedik karépotan), saurna, yén Midori kaget kuring ku kumaha langkung saé na, panginten éta masih rada teu stabil, tapi nyimpen sadaya tab upami anjeun hoyong, janten ragrag, anjeun tiasa cicing dimana anjeun (bahkan maréntahkeun éta supados henteu ngamuat tab dugi ka anjeun milih). Éta gaduh penyuluhan anu keren anu ngamungkinkeun anjeun nyalin URL sadaya tab kabuka kana clipboard sakaligus, janten anjeun tiasa némpélkeun kanggo teraskeun engké atanapi simpen nyalira.
    Di sisi anu sanésna, Epiphany / Wéb henteu lirén nguciwakeun kuring saeutik kusabab kalemesan sareng teu stabilitas anu kuring perhatoskeun, tapi éta anu janten norma dina sékrési terakhir masarakat Gnome. Mudah-mudahan aranjeunna bakal balik deui, sabab upami aranjeunna ngajantenkeun jelas sareng Gnome2, éta tiasa ngalakukeun hal-hal anu hébat 🙂

    Ku jalan kitu, ka jalma anu nyarios "Kuring henteu ngarobih X pikeun naon waé" kuring bakal ngawartoskeun aranjeunna pikeun mikir deui, yén fanatisme moal tiasa calakan ku definisi, cukup pikeun mendakan anu langkung saé pikeun dirobih, sareng hiji-hijina cara pikeun ngalakukeun éta muka sareng nyobian tanpa bakti.

    Salam!

  38.   SnocK cenahna

    Kuring resep qupzilla, tapi henteu ngagaduhan addons pikeun narjamahkeun halaman wéb, evernote, readitlater sareng sajabina dugi ka teu aya watesna. Abdi gaduh anu kadua…. sareng anu kuring resep :(.

  39.   Rodrigo cenahna

    Kuring cicing sareng opera salajengna sareng google Chrome 20

  40.   facundokd cenahna

    Kuring nganggo Firefox, Chrome, Opera sareng Efifany. Pikeun kuring anu pangsaéna nyaéta Opera.

  41.   Éta masihan_ cenahna

    Kuring TEU satuju yén QupZilla kompatibel sareng Firefox extension / addons. Sabalikna, éta kalakuanana siga IE atanapi Chrome nalika ngasupkeun wéb addons.mozilla.org, éta nafsirkeun aranjeunna salaku anu anéh pikeun panyungsi. Éta ngamungkinkeun ekstensi éksklusif sapertos PIM, Greasemonkey atanapi Mouse Gestures, leres. Sareng ngagaduhan pameungpeuk iklan.
    Hal anu sami pikeun ekstensi Chrome, kuring nyarios kieu upami éta salah ketikan. Sareng éta ogé henteu ngamungkinkeun anjeun ngadamel jalan pintas kana halaman wéb ku cara nyeret sareng muterna, hal anu penting pikeun kuring. Upami sanés sanés, kuring bakal langkung seueur nganggo éta. Tapi éta gancang sareng lincah, anjeun kedah ngaku.
    Wasalam