Desktop Linuxero Pangsaéna: April 2012

Ieu kompetisi bulanan kami. Ide na nyaéta urang tiasa nunjukkeun ka dunya yén dina Linux anjeun ogé tiasa kéngingkeun méja méwah sareng pikaresepeun sacara visual.

¡Téjokeun kami méja anjeun sareng kéngingkeun urang kagum! Mnt atanapi Ubuntu? Debian atanapi Fedora? Arch atanapi openSUSE? ¿Distros mana anu bakal muncul dina Top 5 kami bulan ieu?

Netbook kuring: XFCE, Ambiance Theme, Faenza Icons.

Instruksional

  1. Kéngingkeun screenshot tina desktop anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo tombol PrintScreen (atanapi PrtSc, dina keyboard Inggris). Entong hilap éta ogé jepret pikeun ngabantosan anjeun.
  2. Ngakses urang kaca Facebook, Google+ o diaspora.
  3. Nempelkeun poto anjeun dina Tembok kami, ngalampirkeun katerangan: lingkungan desktop, téma, ikon, latar desktop, jsb.
  4. Dina akhir minggu, 5 gambar anu pangsaéna bakal diterbitkeun dina tulisan anu eksklusif pikeun sakumna dunya anu kagum.
  5. Kompetisi anu sami ieu bakal diulang unggal bulan.

    Asli, kreativitas sareng éstétika umum méja bakal ditilik.


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    3 koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   Leandro Patricio Vargas Cavied cenahna

      Tarung pikeun posisi !!!!

    2.   Héléna_ryuu cenahna

      lebet perang xD

    3.   PC DIGITAL, Internét sareng Jasa cenahna

      Naon méja éndah.

      Gagasan nunjukkeun méja Linux mangrupikeun ideu anu saé pisan, panginten ku cara éta aya seueur jalmi anu kadorong nganggo Linux.

      Salam.

    bool (leres)