GNOMEApps2: Aplikasi tina bunderan Komunitas GNOME

GNOMEApps2: Aplikasi tina bunderan Komunitas GNOME

GNOMEApps2: Aplikasi tina bunderan Komunitas GNOME

Neruskeun urang runtuyan 3 barang ngeunaan "Aplikasi Komunitas GNOME", dinten ieu kami nyebarkeun bagian kadua "(GNOMEAplikasi2) » Tina sami. Kanggo ngalakukeunana, teraskeun kana éksplorasi katalog anu lega sareng berkembang tina aplikasi gratis sareng terbuka anu dikembangkeun ku "Komunitas GNOME", dina halaman wéb na anu anyar Aplikasi pikeun GNOME.

Ku cara kitu, pikeun ngamajukeun pangaweruh ngeunaan aranjeunna ka sadaya pangguna umumna Lisénsi / Linux Ubuntu, utamina anu henteu nganggo "GNOME» Como «Lingkungan Desktop» utami atanapi dampal suku.

GNOMEApps1: Aplikasi Inti Komunitas GNOME

GNOMEApps1: Aplikasi Inti Komunitas GNOME

Pikeun anu resep ngajajah urang sateuacanna sareng anu munggaran publikasi anu aya patalina sareng topik sareng anu sanésna langkung mirip, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu saatos réngsé maca ieu publikasi:

Tulisan anu aya hubunganana:
GNOMEApps1: Aplikasi Inti Komunitas GNOME

Tulisan anu aya hubunganana:
GNOME CIRCLE: Aplikasi sareng Perpustakaan Proyék pikeun GNOME
Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

Sareng kanggo inpormasi resmi langkung lengkep klik dina Aplikasi anu didamel ku «Komunitas KDE» jeung «Komunitas XFCE».

GNOMEApps2: Aplikasi Circle

GNOMEApps2: Aplikasi Circle

Aplikasi Circle - Aplikasi anu manjangan ékosistem GNOME

Di daérah ieu di Aplikasi bunderan, la "Komunitas GNOME" parantos sacara resmi ngembangkeun 33 aplikasi diantarana urang bakal sakedap nyebut sareng masihan koméntar kana 10 anu munggaran, sareng kami ngan ukur nyebatkeun 23 deui:

10 kahiji

  1. Apostrof: Éditor Markdown bébas anu bébas sareng selingan anu ngajantenkeun gampang difokuskeun kana pancén anu dilakukeun. Hatur nuhun kana panganteur pangguna na diluyukeun sareng kanyamanan nyeratna, modeu tanpa gangguan sareng téma poék, cahaya sareng sepia.
  2. Pangotéktip: Generator Kodeu Auténtikasi Dua Faktor. Salaku tambahan, éta ngagaduhan dukungan pikeun metode dumasar-waktos, counter-based atanapi Steam, sareng dukungan pikeun algoritma SHA-1 / SHA-256 / SHA-512.
  3. Simbut: Utilitas parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun sababaraha sora dina desktop. Sangkan pangguna ningkatkeun fokus sareng ningkatkeun produktivitas ku ngadangukeun sora anu béda.
  4. Cadangan Pika: Aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun gampang ngajalankeun cadangan saderhana dumasar kana borg. Diantara hal-hal séjén, éta nawiskeun: Kamampuh ngonpigurasikeun Repository cadangan énggal atanapi nganggo anu aya sareng nyiptakeun cadangan lokal sareng jauh.
  5. Déjà Dup cadangan: Utilitas parangkat lunak anu ngajantenkeun gampang ngajaga dokumén penting aman tina bahaya. Éta dumasarkeun kana Déjà Dup, anu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun kompleksitas prosés cadangan anu suksés.
  6. Cozy: Éta pamuter audiobook modéren anu diantarana nawiskeun sababaraha hal: Ngimpor buku audio sareng ngajajahana kalayan raoseun, sareng ngupingkeun buku audio gratis DRM dina mp3, m4a, flac, ogg, wav sareng seueur deui.
  7. Curtail: Mangpaat parangkat lunak anu ngajantenkeun gampang neken file gambar. Diantara seueur hal anu ditawarkeunana: Dukungan pikeun komprési lossy sareng lossless, sareng pilihan pikeun nyimpen atanapi henteu metadata gambar.
  8. Dékoder: Éta mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyeken sareng ngahasilkeun kode QR, ngalangkungan antarbeungeut pangguna anu elegan tapi saderhana. Diantara hal-hal séjén, éta nawiskeun: Generasi kode QR, scanning nganggo alat kaméra, sareng néwak (gambar).
  9. Simpen kecap akses aman: Éta mangrupikeun pangatur kecap konci anu ngamungkinkeun anjeun ngatur kecap konci kalayan aman, gancang sareng gampang. Salaku tambahan, éta ngagunakeun format KeePass v.4.
  10. Pangundeur Font: Utilitas parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun masang font tina halaman wéb Google Fonts. Nyingkahan kedah ngalangkungan sadaya prosés milarian, ngaunduh sareng masangna.
Tulisan anu aya hubunganana:
Simbut: Aplikasi anu gunana pikeun maénkeun sora ambient sareng seueur deui

Aplikasi anu sanésna

Aplikasi sanés anu dikembangkeun dina bidang ieu Aplikasi Inti ku "Komunitas GNOME" Aranjeunna:

  1. Dialék: Aplikasi tarjamahan antara basa.
  2. gambar: Ngagambar aplikasi pikeun desktop GNOME.
  3. Fragmen: Klién BitTorrent.
  4. Gaphor: Alat modél UML sareng SysML saderhana.
  5. Hashbrown: Aplikasi pikeun mariksa hash file.
  6. kasehatan: Aplikasi pelacak kaséhatan pikeun desktop GNOME.
  7. Identity: Alat pikeun ngabandingkeun gambar sareng pidéo.
  8. Khronos: Utiliti pikeun ngarékam waktos tina pancén-pancén anu diciptakeun.
  9. Kooha: Utilitas rékaman layar.
  10. Metadata Cleaner: Aplikasi kanggo ningali sareng ngabersihkeun metadata file.
  11. Pasar: Tracker pikeun saham, mata uang sareng cryptocurrency.
  12. NewsFlash: Alat pikeun nuturkeun blog karesep sareng situs berita.
  13. Kasar: Sensor inpormasi pribadi.
  14. plot: Aplikasi pikeun ngagambar grafik saderhana.
  15. podcast: Aplikasi Podcast pikeun GNOME.
  16. Polari: Klién IRC pikeun GNOME.
  17. Pamangkas pidéo: Utiliti pikeun gancang motong video.
  18. Cekungan: Aplikasi pikeun ngadangukeun radio Internét.
  19. Solanum: Alat anu ngagampangkeun kasaimbangan antara waktos damel sareng istirahat.
  20. tangram: Alat anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aplikasi wéb dina desktop.
  21. Tootle: Klién gancang pikeun Mastodon.
  22. Wéb Kit Kit Generator: Utiliti anu ngamungkinkeun anjeun gampang ngadamel @ font-face kit.
  23. Bébas: Pamaca Wikipedia.
Tulisan anu aya hubunganana:
Pasar sareng Cointop: 2 aplikasi GUI sareng CLI pikeun ngawas Cryptocurrencies

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, urang hoyong anu ieu révisi kadua "(GnomeApps2)" tina aplikasi resmi anu aya di "Komunitas GNOME", anu ngabahas anu aya di lapangan Aplikasi bunderan janten pikaresepeun sareng ngaladénan pikeun nyebarkeun sareng nerapkeun sababaraha hal ieu aktip ngeunaan sagala rupa GNU / Distros Linux. Sareng kitu kami nyumbang kana panggunaan sareng masifikasi mantap sareng luar biasa sapertos kitu pakakas parangkat lunak kumaha geulis tur rajin Komunitaseraera nawarkeun kami sadayana.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   M13 cenahna

    Tina Apostrophe kedah dicatet yén éta tiasa diékspor kana sababaraha format, tilu jinis slide pikeun ditingali online, anu jelas html, epub, pdf, odt, docx. Sareng gaduh sababaraha setélan dina frontmatter markdown sareng terstrukturna saé, anjeun tiasa nyebarkeun buku tanpa seueur usaha kana format anu disebutkeun di luhur. Abdi resep editor ieu sasarengan sareng Typora.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, M13. Hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina. Urang moal lami deui ngadamel tulisan masing-masing kanggo masing-masing aplikasi dina Komunitas GNOME sareng Komunitas KDE. Sami-sami, kami parantos parantos ngadamel sababaraha terbitan sababaraha waktos ka pengker, pikeun ngagali unggal-unggal na.