Hypnotix: aplikasi streaming IPTV kalayan dukungan pikeun TV langsung sareng seueur deui

Hypnotix: aplikasi streaming IPTV kalayan dukungan pikeun TV langsung sareng seueur deui

Hypnotix: aplikasi streaming IPTV kalayan dukungan pikeun TV langsung sareng seueur deui

Nalika ngeunaan ngagunakeun komputer urang nganggo Lisénsi / Linux Ubuntu atanapi anu sanésna sistem operasi kalayan motif tina luang, hiburan atawa senang urang biasana ngarujuk kana ngararasakeun kaulinan, musik, pidéo, sareng dina kasus anu sanés dugi ka TV, pilem sareng serial online. Sareng pikeun anu terakhir, aya seueur halaman wéb sareng ogé aplikasi anu sayogi, sapertos "Hypnotix".

"Hypnotix" mangrupakeun aplikasi pituin de la Sebaran GNU / Linux nelpon mint dipaké pikeun baranahan TV, pilem sareng serial online. Sareng anu paling saé, nyaéta anu tiasa dianggo dina anu sanés Distros anu sami, diturunkeun atanapi cocog ku kapinteran sakedik.

Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Sareng saprak, urang sacara rutin nyebarkeun perkawis aplikasi anu sanés atanapi anu aya hubunganana sareng kalakuan anu dipikaresep TV, pilem sareng serial online, urang bakal langsung angkat di handap sababaraha tautan pang anyarna dina sababaraha urang tulisan patali saméméhna. Sangkan anu resep ngajalajah aranjeunna saatos réngsé nyebarkeun ieu tiasa gampang waé:

"MegaCube mangrupikeun proyék sumber terbuka, sayogi kanggo sadayana, tanpa metode pamayaran. Misi na nyaéta nawiskeun pangguna Internét pangalaman saderhana, gancang sareng praktis pikeun nonton tipi online, nyingkahan masalah anu dipikaterang anu aranjeunna nyanghareupan nalika nyobian nonton tipi ngalangkungan peramban. Salaku tambahan, éta ngagaduhan éksékutip pikeun Windows (.exe) sareng Linux (.AppImage / .tar.gz), sareng éta ngagaduhan dukungan basa dina basa Spanyol, Inggris, Portugis sareng Italia. Sakumaha tiasa ditingali sareng diunduh tina situsna GitHub." Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Tulisan anu aya hubunganana:
Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Tulisan anu aya hubunganana:
Stremio: Pusat Multimedia modéren salaku alternatip pikeun Popcorn Time
Tulisan anu aya hubunganana:
Waktos Popcorn: Versi béta énggal 4.0 pikeun nonton pilem sareng serial online
Tulisan anu aya hubunganana:
Kodi 18 «Leia» sumping kalayan dukungan DRM, émulator sareng seueur deui

Hypnotix: Aplikasi asli Linux Mint

Hypnotix: Aplikasi asli Linux Mint

Naon Hypnotix?

Numutkeun ka anjeun bagian resmi dina halaman wéb resmi Linux Mint dina GitHub, "Hypnotix" Sakedik dijelaskeun salaku:

"Pamuter IPTV M3U."

Sedengkeun di handap aranjeunna ngajentrekeun hal-hal ieu:

"Hypnotix mangrupikeun aplikasi streaming IPTV kalayan dukungan pikeun TV, pilem sareng séri langsung."

Sareng aranjeunna nambihan yén éta cocog sareng panyadia IPTV Naon anu aranjeunna anggo:

  • URL M3U
  • API Xtream
  • Daptar M3U Lokal

Kumaha carana masang Hypnotix?

Dina Mint Linux

Kusabab, éta mangrupakeun aplikasi Linux Mint pituin éta ngan bakal cukup ku masang éta grafis ngalangkungan budakna Toko Parangkat Lunak o Gerentes pakét grapik. Atanapi gagal éta, ngalangkungan terminal (konsol) ngajalankeun ieu di handap paréntah paréntah:

«sudo apt install hypnotix»

Dina Distros anu diturunkeun atanapi cocog

Di batur Distros anu sami, diturunkeun atanapi cocog tiasa janten sesah pisan nyieun jalan, kusabab masalah kagumantungan, kurangna perpustakaan diantara masalah sanésna pikeun pamasanganana atanapi operasi anu saéna. Nya, ngan saukur dina unduh sareng pasang installer .deb anu sayogi dina Repository anjeun éta henteu ngajantenkeun dianggo dina kaseueuran kasus.

«sudo apt install ./Descargas/hypnotix*.deb»

Nanging, urang bagikeun prosedur ieu anu parantos berhasil diuji sapertos biasana Respin Linux disebut Kaajaiban GNU / Linux, anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), sareng anu parantos diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

lengkah 1

Pasang Repository kukupu: «kelebek333/mint-tools»

«sudo add-apt-repository ppa:kelebek333/mint-tools»

Perbarui daptar pakét

«sudo apt update»

Tambahkeun konci Repository

«sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 23E50C670722A6D9»

Sumber éditan éditan

«sudo nano /etc/apt/sources.list.d/kelebek333-ubuntu-mint-tools-impish.list»

Sareng ngarobih kecap impih ku pokus atanapi anu sanés anu cocog sareng Distro anjeun ku milih antara ieu: Bionic, Fokus, Groovy, Hirsute sareng Impish.

Apdet daptar paket deui

«sudo apt update»

Pasang Hypnotix

«sudo apt install hypnotix»

Poto layar

Upami sadayana parantos lancar, anjeun tiasa ngajalankeun sareng nganggo tanpa masalah "Hypnotix" perkawis na GNU / Linux Distro, sapertos anu ditingali dina gambar ieu.

Hypnotix: Screenshot 1

Hypnotix: Screenshot 2

Hypnotix: Screenshot 3

Hypnotix: Screenshot 4

Hypnotix: Screenshot 5

Hypnotix: Screenshot 6

Hypnotix: Screenshot 7

Hypnotix: Screenshot 8

Hypnotix: Screenshot 9

Hypnotix: Screenshot 10

Alternatipna sayogi

Tulisan anu aya hubunganana:
Photocall TV, pilihan anu pikaresepeun pikeun nonton DTT dimana waé
Tulisan anu aya hubunganana:
Rakuten TV: Kumaha nonton kontén gratis ngalangkungan PC Linux anjeun
Tulisan anu aya hubunganana:
Pluto TV: bakal perdana lima saluran gratis gratis

Pikeun lebet sakedik jero kana Konfigurasi «Hypnotix» pencét salajengna link. Sareng ngajajah sababaraha daptar M3U gratis pencét salajengna link.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, éta aplikasi Linux Mint pituin nelpon "Hypnotix" mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun ngajalajah ngeunaan urang GNU / Distros Linux nalika ngeunaan ningali TV, Pilem sareng Seri online via Streaming IPTV ngagunakeun M3U daptar.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juanjosegarcia cenahna

    Halo, éta ngagaduhan dukungan kanggo chromecast sareng tiasa, contona, upami kuring gaduh pilem dina laptop, naha kuring tiasa mindahkeun kana tv sapertos kieu sapertos vlc?

    Hatur nuhun.

    Salam.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Juanjosegarcia. Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Di mana waé anu digali kuring ningali référénsi pikeun fungsionalitas éta dina Hypnotix. Sareng kumargi Hypnotix masih dina kamajuan pinuh, tiasa pisan aranjeunna nambihan fungsionalitas ieu sareng anu sanés iraha waé. Nu bakal hébat.

  2.   Zicoxy3 cenahna

    Gawéna hébat, bahkan kalayan daptar ageung.
    Éta kakurangan sacara imperatif, mesin pencari saluran, anjeun tiasa janten gélo….
    Ogé dukungan anu langkung saé pikeun basa dina réproduksi sareng pikeun meungpeuk «timeshift», sabab upami anjeun némpél roda mouse, anjeun nunda réproduksi…. sareng iraha langsung ...

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Zycoxy3. Hatur nuhun kana koméntar anjeun, sareng nyaritakeun pangalaman sareng usul kami ngeunaan aplikasi anu pikaresepeun sareng mangpaat sapertos kitu.