Aplikasi mana anu nyéépkeun bandwidth paling ageung?

Kuring nyandak tip anu saé ieu anu kuring kapendakan anu Un Brutus sareng blog Debian, dimana éta nunjukkeun urang kumaha terang aplikasi mana dina komputer urang anu nganggo langkung bandwidth.

Pikeun ngahontal ieu urang kedah masang aplikasi anu disebat nethog:

$ sudo pacman -S nethogs

atawa Debian:

$ sudo aptitude install nethogs

Sareng teras numutkeun distribusi anu kami anggo. Ayeuna kumaha urang ngagunakeunana?

Pamakéan Nethogs

Dasarna anu kudu urang lakukeun nyaéta ngajalankeun paréntah:

$ sudo nethogs [interface]

Dina Debian sareng turunanana biasana bakal:

$ sudo nethogs eth0

Tapi dina Arch Linux urang terang yén ieu robih, janten urang kedah terang heula nami antar muka kami ku paréntah:

Tautan $ ip 1: lo: mtu 65536 qdisc noqueue modeu UNKNOWN DEFAULT link / loopback 00: 00: 00: 00: 00: 00 brd 00: 00: 00: 00: 00: 00 2: enp5s0: mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP mode DEFAULT qlen 1000 link / éter 18: 03: 73: a3: f3: e1 brd ff: ff: ff: ff: ff: ff 3: wlp9s0: mtu 1500 qdisc noop state mode Turun DEFAULT qlen 1000 link / éter 4c: 80: 93: 19: da: 02 brd ff: ff: ff: ff: ff: ff 4: virbr0: mtu 1500 qdisc noqueue state UP mode DEFAULT link / éter fe: 54: 00: 00: d8: 4f brd ff: ff: ff: ff: ff: ff 5: vnet0: mtu 1500 qdisc pfifo_fast master virbr0 state mode UNKNOWN DEFAULT qlen 500 link / éter fe: 54: 00: 00: d8: 4f brd ff: ff: FF: ff: ff: ff

Dina kasus kuring éta bakal:

$ sudo nethogs enp5s0

Anu ngabalikeun sapertos kieu:

nethog

Sareng éta, Firefox kana api unggun !! 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   zagur cenahna

    Sareng henteu normal pikeun panyungsi pikeun nganggo langkung bandwidth? xD

    1.    elav cenahna

      Hahaha, tangtos éta, kuring ngan ukur olohok ..

      1.    zagur cenahna

        Ah .. jelas sindiran. Kadang hese ngartosna sacara online, punten, punten! xD

        1.    pablox cenahna

          Sheldon kauninga! 😛

  2.   kike cenahna

    Saé pisan!, Aplikasi anu pikaresepeun, tapi aya hiji hal anu henteu katingali dina gambar sareng upami katingali kuring nalika kuring ngajalankeun aplikasi, éta nyaéta nunjukkeun kuring palabuhan IP + anu aplikasi na komunikasi nalika ngirim / nampi. Dina hal kuring, kuring kedah nyebatkeun yén aplikasi anu paling seueur dina bandwidth anu biasana aria2, aria2 ka stake! XD!

  3.   Yesus israel perales martinez cenahna

    Kuring gaduh seueur anu kuring pilari !!, kuring gaduh bandwidth anu ngirangan pisan: Leres, nalika kuring nganggo ubuntu hiji dinten aranjeunna henteu muka halaman, kuring ngamimitian deui sareng sadayana normal tapi teras deui sareng kuring mimiti ningali naon anu lumangsung sareng monitor sistem sareng ternyata kuring nuju unggah file tapi sanés ti ubuntu hiji ogé dropbox sareng kusabab bandwidth kuring mangaruhan kuring, kuring mendakan yén éta laporan bug atanapi inpormasi anu dikirim ka kanonis ngeunaan ubuntu jadi kuring nganonaktifkeun tapi, éta bakal langkung gampang pikeun ngadeteksi yén éta ngahakan bandwidth kuring nganggo aplikasi ieu xD

  4.   Root87 cenahna

    Naon vérsi atanapi aplikasi anjeun gaduh pikeun terminal elav? atanapi éta ngan ukur téma? sabab sigana kuring mah éta konsol normal

    1.    pagawe cenahna

      Upami teu lepat, éta yakuake kalayan kulit anu benten tibatan anu diturunkeun sacara standar.

    2.    elav cenahna

      Hehehehe .. Éta Yakuake, kalayan salah sahiji téma anu ditepikeun sacara standar, tapi kuring nempatkeun warna latar anu ngahijikeun sareng warna panel .. Naon anu kerén? 😛

      1.    eliotime3000 cenahna

        Leres, sareng éta langkung tiis tibatan terminal gnome kuring.

        1.    kike cenahna

          Dina GTK anjeun tiasa nganggo Guake, éta sami:

          # apt-meunang install guake

          1.    eliotime3000 cenahna

            Saé. Kuring bakal nyobian.

  5.   eliotime3000 cenahna

    Jelas yén panyungsi kami anu dipikacinta nyaéta anu nganggo bandwidth pang ageungna tibatan sésana.
    [YaoMing] Iceweasel, ka patokanana! >> http://i.imgur.com/Qsv6BNG.png%5B/YaoMing%5D

  6.   Sergio cenahna

    Aplikasi anu saé pisan, ayeuna kuring bakal tiasa gampang ngaidentipikasi naon anu ngaleungitkeun bandwidth tina unduhan.

    Salam!

  7.   Cristian cenahna

    Aplikasi anu saé pisan sareng super manpaat nalika anjeun gaduh ratusan program anu ngagunakeun internét sacara tetep. Teu kedah dicarioskeun, inpormasi na diapresiasi.

    # Surak

  8.   taragon cenahna

    Antarbeungeut kuring henteu deui eth0 tapi disebat wlp4s0. Naha aya anu terang naon parobihanana? Teu sangka éta bakal janten standar anu anyar tapi kuring ningali yén dina panjelasan nganggo Arch interface is enp5s0.

    Mamang, mamang milik abdi ...

    1.    elav cenahna

      Distribusi naon anu anjeun anggo? Kusabab bisi anjeun sigana anjeun parantos nganggo Systemd sareng antarbeungeut anu anjeun sebutkan nyaéta WiFi.

bool (leres)