Australis: Antarbeungeut Firefox anu anyar ningkat unggal dinten

De Australia urang parantos cukup nyarios en TiLinux sareng ku jalanna dinten-dinten, kuring narik ati yén proposal anyar ieu henteu dibahas dina halaman wéb Mozilla, janten kuring ngaunduh versi pangénggalna anu aya pikeun ningali kumaha rupana.

Reuwas kuring kuring parantos kéngingkeun rasa anu pikaresepeun dina sungut. Pikeun mimitian, gambar tab ayeuna katingalina leres, henteu sapertos dina vérsi sateuacana dimana aranjeunna dipasang parah dina jandela.

Australis_Fireoks3

Meureun hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta ikon di gigir palang navigasi katingal ageung sareng kuring henteu mendakan cara pikeun ngarobih ukuranana, sahenteuna tina pilihan kustomisasi.

Australis_Fireoks2

Ikon standar tina Ménu hasil ngahijikeun (anu ayeuna nganut gaya anu sami sareng Chromium, Midori sareng Rekonq) ngagaduhan penampilan anu bersih sareng pikaresepeun, sareng kuring resep kalakuanana rada saeutik, kusabab éta henteu ngagaduhan sub-ménu sareng anu ngajantenkeun rada ngaganggu.

Tombol anyar pikeun nambihan situs kana Tetengger sigana mah kasuksésan, sabab éta dibagi jadi dua, hiji bagian pikeun nambihan situs (ngan ukur ku ngaklik bintang) sareng anu sanésna pikeun ngaksés anu parantos urang simpen.

Naon deui anu kuring tiasa nyarios? Nya, kuring ngarencanakeun cicing sareng vérsi ieu pikeun waktos anu lami pikeun neraskeun pamekaran na. Ayeuna kuring resep panganteur anyar ieu.

Upami anjeun hoyong unduh vérsi Firefox anu pang anyarna kalayan Australia (dina basa Inggris), anjeun tiasa ngalakukeun tina tautan ieu:

Unduh Firefox Australis

Ayeuna tetep pikeun kuring nempatkeunana dina basa Spanyol (kuring miharep éta dimungkinkeun). Dipiharep éta Australia resmi dileupaskeun dina versi 25 ti Mozilla Firefox Dina akhir Oktober.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

49 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngepung84 cenahna

    éta katingalina saé, kuring badé nyobian

  2.   Manual Sumber cenahna

    Anjeun tiasa tingali yén aranjeunna parantos ngerjakeun pisan nyalin unggal detail menit ngeunaan panganteur Chrome, sareng ayeuna bahkan ménu ogé. Saé. 😉

    1.    elav cenahna

      Ahem !! Aranjeunna henteu nyalin menu Chrome, ngan posisi anu diilikan dina bilah. Ménu sapertos kitu (eusina) henteu ngagaduhanana dina cara anu mana waé panyungsi anu sanés.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Tapi ku panel minimalis sapertos kitu, éta maksa anjeun lebet perkawis: perkawis | ngeunaan: config ngalakukeun sagala rupa padamelan anu kedah dipendakan dina panel preferensi.

  3.   ucing cenahna

    Nya, kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngalih kana interface lami, kuring salah sahiji anu hoream ka Australis ... sanaos upami aranjeunna nambihan nyumput bilah judul sistem (hanjakalna kuring gaduh layar layar lebar janten kuring kedah ngalakukeun sagala cara pikeun nyimpen piksel anu nangtung) wilujeng sumping 😀

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kami mikir anu sami, kumargi antar muka anu ayeuna mangrupikeun vérsi anu hadé tina panganteur Opera (Kuring jujur, kuring resep langkung saé tibatan panganteur Google Chrome).

      Tapi anu paling dipikaresep ku kuring, nyaéta aranjeunna ningkatkeun mesin rendering Gecko janten langkung gancang sareng ngadukung kode Javascripts langkung lami, kumargi éta bakal rada nguntungkeun pikeun jalma-jalma anu ngagunakeun Google+ sareng Facebook teuing (diantarana, kuring).

  4.   firefox-pamaké-88 cenahna

    Australis henteu ngabaru pisan sareng sacara pribadi kuring henteu resep pisan. Tapi kasép teuing ku ayana kacau ngeunaan panémbong Firefox, kami di 2013, hiji-hijina hal anu penting nyaéta henteu kasep dina hal kinerja dibandingkeun sareng persaingan. Atanapi langkung saé, yén kuring tiasa ngungkulanana.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sareng mesin rendering Gecko tiasa nambihan fitur sapertos kecepatan hiper.

      1.    elav cenahna

        Gecko henteu tanggel waler pikeun "Kacepetan" dina Firefox, tapi Mesin JavaScript. Éta nyaéta anu kedah ningkatkeun langkung seueur pikeun néwak V8, anu nganggo Chrome.

  5.   Yermia cenahna

    Urang badé nyobian

  6.   blitzkrieg cenahna

    Ieu Chrome Oo

    1.    eliotime3000 cenahna

      Tapi ku mesin rendering Gecko. Chrome nyata gaduh WebKit sareng Blink.

  7.   Irvandoval cenahna

    Mozilla Chrome 😛 xD

    1.    elav cenahna

      Opera kagungan sateuacana Chrome tab di luhur sareng tata letak anu sami, kacuali Menu. Midori, Rekonq, aranjeunna ogé ngagaduhan. Sareng tétéla éta Mozilla Chrome ayeuna? Goréng urang indit .. 😛

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring henteu weruh ... Kuring ngan terang yén éta katingalina awon xD.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Ogé, upami Google Chrome nganggo Blink sareng Webkit sareng Opera bieu bakal nganggo Webkit pikeun solokan mesin Presto, Mozilla Firefox boro-boro nganggo mesin rendering Gecko pikeun desktop Firefox hungkul, sareng Webkit pikeun Firefox OS (sangkaan kuring, jelas) .

          Pokokna, mesin rendering Gecko tiasa dianggo anu paling saé dina Debian (dina Chromium / Chrome, éta masihan kuring pangaruh hujan, sabab kuring henteu terang kumaha ngalereskeun masalah rendering éta).

          1.    pandev92 cenahna

            Éta bakal janten masalah sareng supir pidéo anjeun.

          2.    eliotime3000 cenahna

            Éta sanés pidéo, kumargi masalah éta henteu kajantenan kuring sanés di Iceweasel ogé di Opera.

        2.    helena_ryuu cenahna

          Nya kitu, kuring nganggo téma pikeun ngarobih gaya firefox, janten teu aya masalah upami anjeun ningali éta awon atanapi henteu, ngan ukur ngarobih tampilan ku sababaraha téma sareng éta waé 😀

      2.    Manual Sumber cenahna

        Éta Mozilla Chrome. Browser parantos salin sababaraha fungsi, susunan unsur, sareng sajabana, tapi henteu kantos aranjeunna terang-terangan nyalin karya seni ka browser anu sanésna sacara praktis sadaya detail sareng diémbarkeun salaku desain "aranjeunna". Australis mangrupikeun salinan tina jaman Chrome.

  8.   Irvandoval cenahna

    Tapi dina kanyataanna henteu heran, upami antar muka anu sateuacana kalayan tombol menu Firefox "diinspirasi" ku Opera, ku ieu tab buleud sareng menu Chrome, aranjeunna teras-terasan nyandak ideu ti panyungsi anu sanésna, anu henteu goréng nyaéta niténan.

    1.    elav cenahna

      Aya seueur fanatik leupas di dunya .. Nyaan atuh 😛

      1.    Irvandoval cenahna

        Chrome fanatik henteu, Opera enya, kuring nganggona ti 8 .. Kanggo abdi dugi ka 12 mangrupikeun panyungsi anu paling inovatif 🙂. Kuring ayeuna nganggo Chromium sabab éta mangrupikeun "performa" anu pangsaéna (sahenteuna dina laptop kuring) dina halaman anu seueur kontén, utamina gambar. Kuring miharep ningali Opera dilahirkeun deui sareng deui: ')

        1.    elav cenahna

          Opera? Opera dilahirkeun deui sareng disebut Chromium 😛

          1.    Irvandoval cenahna

            Upami éta lahir deui maka kuring ngantosan éta janten dewasa deui sareng ciri anu dipiboga sareng jelas-jelas ngagambarkeun pingguin xD

          2.    ngepung84 cenahna

            Opera ngajantenkeun Chromiun tiasa dianggo

          3.    eliotime3000 cenahna

            Upami aranjeunna ningkatkeun mesin rendering Webkit supados pidéo HTML5 sareng Flash Player henteu katingali hujan, kuring bakal ngagunakeun éta kalayan haté. Kanggo ayeuna, kuring tetep sareng Iceweasel sareng Opera 12.16 (sanaos nganggo Chrium kanggo akun Google sareng Tweetdeck abdi sareng Hootsuite.

          4.    Manual Sumber cenahna

            @ eliotime3000: Kuring nganggo Chromium sareng nonton video HTML5 sareng Flash, sareng kuring henteu kantos ningali pangaruh "hujan" anu anjeun carioskeun.

          5.    eliotime3000 cenahna

            Ieu masalah kuring sareng Chromium sareng Google Chrome >> forum.fromlinux.net/viewtopic.php?id=1954

          6.    ucing cenahna

            @elio Jigana éta masalah Debian, éta ngan ukur kajadian kuring dina sistem éta sareng turunan langsung na.

          7.    eliotime3000 cenahna

            @cat Abdi henteu terang éta. Kuring miharep mendakan solusina supados masalah ieu henteu kajantenan deui sareng Chromium / Chrome (dugi ka ayeuna, teu aya anu ngumbar masalah éta pikeun kuring).

      2.    marianogaudix cenahna

        Upami Firefox parantos ningalkeun tab di handapeunna seueur «» GILES «» bakal nyarios yén Firefox tinggaleun jaman kusabab éta nganggo tab di handapeun.

        Anjeun kedah objektif, anu kedah ditaksir nyaéta kinerja browser sareng fungsina.

        1.    msx cenahna

          Juragan kaleresan nyarios.

          Sareng saha anu ngawartosan anjeun yén anjeun sanés gil di dieu? Tapi naha anjeun ningali kaca spion énjing?

          Henteu janten masalah kumaha seueur anjeun nyumbang kana LibreOffice atanapi kumaha éndah ikon anjeun atanapi sésa omong kosong anu anjeun lakukeun (naha anjeun resep sora éta?) Upami anjeun henteu ngagaduhan modicum hormat pikeun pilihan batur.

          Hayu, kuring tetep ngajantenkeun urang katingal saé di luar.

          1.    eliotime3000 cenahna

            Jantenkeun anjeunna hukum és, euy.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Sedengkeun pikeun panggunaan tab, masalahna nyaéta kumaha terang kumaha nerapkeunana. Upami aranjeunna nyarios naha éta tanggal atanapi henteu, anjeun moal paduli.

          Di sisi giles, saleresna mah kuring henteu ningali nanaon dina nyebut aranjeunna ku cara éta. Anjeun tiasa nyebatna naif atanapi sinonim anu kurang sopan, sabab aya jalma anu bungah nalika salah sahiji anu kurang ajar pisan atanapi nyerang, sareng kalakuan siga jelema gélo sareng anu gaduh bebeneran.

          1.    msx cenahna

            @ eliotime3000
            Dina hal ieu masalah tab nyaéta sékundér, kuring henteu resep naha éta buleud, pasagi, di luhur, di handap atanapi di sisi.

            Éta sakumaha anu anjeun nerangkeun ogé: «... éta kasar pisan atanapi nyerang pisan, sareng aranjeunna kalakuan siga jelema gélo sareng anu gaduh bebeneran.»

            Seueur kontribusi ka FLOSS tapi ku ZERO uteuk sareng empati.

    2.    quebec cenahna

      Irvandoval ngondang naon anu anjeun ngaroko, kuring henteu kantos ningali Chrome sareng tab buleud bahkan kirang ku ménu anu tiasa disesuaikan kalayan tombol. 😀

      Pikeun rasa kuring, tab anu pangsaéna nyaéta anu sublimetext, anu mirip pisan sareng Chrome tapi sakedik gaya.

  9.   Orhin cenahna

    Sareng ngaleungitkeun kaseueuran fitur kustomisasi, henteu aya deui snap bar, teu aya tab di handapeunana, teu aya toolbar khusus.

    Éta Mozilla Chrome nyata, dibatesan sareng anjeun moal tiasa ngalakukeun éta deui naon anu tiasa dilakukeun Australis sateuacanna

    1.    eliotime3000 cenahna

      rm Australis, parantos dicarioskeun.

  10.   gonzalezmd (# Bik'it Bolom #) cenahna

    Henteu aya koméntar :).

  11.   eliotime3000 cenahna

    Kanggo ayeuna, Australis mangrupikeun percobaan anu saé ditunjuk, sanaos kuring teraskeun sareng antar muka ayeuna sabab kuring parantos nganggo ti vérsi 4 Firefox sareng kuring resep.

    Sanaos katingalina rada mirip sareng Chrome, kuring miharep éta mangrupikeun pérsi ningkat Chromium sareng yén aranjeunna ngaoptimalkeun mesin rendering Gecko maksimal.

  12.   Dragnell cenahna

    Sigana hébat

  13.   msx cenahna

    Karunya téma ikon anu dijelaskeun ku elav, upami éta sigana sampurna.

    Akhirna FF janten geulis sareng tiasa dianggo!

    1.    eliotime3000 cenahna

      Tina sudut pandang kuring, sakumaha ka FF 4 éta tiasa dianggo sareng éndah (ménu na langkung saé tibatan Opera).

  14.   Jeus Israel Perales Martinez cenahna

    Saha waé anu nyebat dirina pamekar aplikasi wéb sareng henteu nganggo firefox kedah ngagaduhan masalah produktivitas anu serius nalika nyiptakeun lambaran gaya na
    ngalih + f7
    Abdi resep antar muka anu anyar, tapi nalika maca jinis tulisan ieu kuring émut kunaon kuring gaduh versionitis 😛, tapi kuring hoyong terang upami dimungkinkeun pikeun nalika urang tiasa mésér hp nganggo firefox os di Mexico, kuring masih ngagaduhan w200 anu kedah dipaéhan
    firefox aturanz !!

    1.    elav cenahna

      Nya kitu ogé. Alat pamekar Firefox jauh, langkung lengkep sareng langkung intuitif tibatan Chrome.

  15.   helena_ryuu cenahna

    anu narik perhatian kuring nyaéta téma elav anjeun, kuring nganggo téma anu sami dumasar kana OS X tapi dina XFCE 😀
    http://img600.imageshack.us/img600/4778/3can.png

    1.    eliotime3000 cenahna

      Éta anu disebatna ngagaduhan rasa anu saé. Abdi resep.

  16.   grabiel cenahna

    Chrome tiis dina windows 8 sahingga firefox dina refleksi lalaunan windows 8 anu pang gancangna windows 8 lenovo

bool (leres)