Nguji Clouding.io, éksponénsial Cloud Server di Spanyol

Akhir-akhir ieu aya seueur buzz dina média sosial sareng di komunitas blogging ngeunaan perusahaan anu disebat Clouding.io anu dikhususkeun pikeun séwaan Awan Pelayan sareng naon anu ngagaduhan Datacenter di Spanyol. Nya, kami ogé didorong pikeun nyobaan éta sareng masihan pendapat urang ngeunaan naon anu kami pikirkeun ngeunaan proyék anu pikaresepeun ieu, anu urang resep pisan ti mimiti, sabab kami ampir teu ngontak aranjeunna, aranjeunna parantos ngabales gancang-gancang, dina basa Spanyol sareng inpormasi tepat.

Peryogi diperhatoskeun éta Server VPS di SpanyolAya seueur, kalayan ciri anu béda, kualitas sareng kalemahan, sabab éta milih anu paling pas mangrupikeun padamelan anu hésé. Tapi pikeun nyepetkeun prosés ieu, urang badé ngajelaskeun platform ieu sacara rinci, masihan kesan ikhlas tina naon anu ditawarkeunana sareng ngantepkeun kamungkinan nyobian aranjeunna gratis.

Naon Clouding.io?

Éta perusahaan di kantor di Barcelona - Spanyol, anu tanggel waler pikeun nyayogikeun jasa Séwa Server VPS Server, kalayan sistem operasi Linux sareng Windows, Hosting SSD, sumber daya anu tiasa dilegakeun, redundansi data sareng anu paling penting ditagih ku sajam.

Ieu platform sapinuhna didasarkeun kana téknologi sumber kabuka sakumaha aranjeunna Openstack y Ceph, diadaptasi kana sarat sareng kabutuhan pangguna, leres-leres tiasa nganggo pakakas anu aya dina domain umum sareng ogé nyiptakeun strukturna nyalira. Tanpa ragu, ieu mangrupikeun nilai tambahan, terang yén éta mangrupikeun carita kasuksésan anu ngagunakeun téknologi gratis. Awan Pelayan

Naon anu damel Clouding.io benten?

Clouding.io Éta mangrupikeun hasil padamel pangurus hosting anu berpengalaman, anu parantos ngempelkeun kana hiji jasa:

  • Rupa-rupa sebaran Linux anu tiasa dipilih.
  • Kinerja tinggi (Jaringan 20Gbps, prosesor Intel sareng SSDs).
  • Platform kaleuleuwihan 100%.
  • Harga pikeun jam sareng panggunaan.
  • Pamakéan téknologi kabuka.
  • Kadali monitoring anu lega.
  • Pangwangunan téknologi khusus sareng dilaksanakeun ku tim anu sami.
  • Sareng anu paling penting, kamungkinan ngembang numutkeun kabutuhan urang.

Gabungan sadaya ciri ieu ngajantenkeun panyadia Cloud Server anu tiasa dipandang ngagaduhan kasadiaan anu luhur, ngajangjikeun ka hareup sareng pilihan anu saé pikeun naon waé jinis proyék.

Didamel di Spanyol

Platform ieu berkedudukan di Spanyol sareng na Datacenter Éta ayana di Spanyol, ieu penting pisan, khususna pikeun proyék-proyék anu nargétkeun pamirsa di nagara ieu sareng sapanjang Éropa. Ngagaduhan server anjeun di nagara éta, sacara téoritis ngajantenkeun aksés ka dinya langkung gancang komo sababaraha ahli SEO (Abdi henteu terang naha éta leres) nyebatkeun yén langkung gampang diposisikan pikeun nagara khusus upami IP server ti nagara éta.

Nguji gratis server VPS

Perusahaan Spanyol ieu masihan 5 Supados urang nguji sérverna, di DesdeLinux kami parantos nganggo promosi ieu, nyiptakeun akun kanggo ningali ciri-cirina sareng mastikeun yén sadayana anu ditawarkeunana leres.

Kanggo anjeun pikeun nikmati ogé, ngan ukur ngadamel akun tina Ieuh, bakal nyungkeun data pribadi pikeun mastikeun yén anjeun pangguna anu leres sareng anjeun henteu gaduh multi-akun.

Sakali akun anjeun diverifikasi sareng diaktipkeun anjeun tiasa terasrasakeun 5€, bisi kami kami geus nyieun server kalayan Ubuntu 16.04, sanaos éta ogé sayogi Debian, Centos, salian ti fasilitas anu disiapkeun ti Docker, Magento, PrestaShop komo instalasi kalayan panel kontrol Plesk y VestaCP.

Ngadamel server Clouding.io énggal

Upami urang parantos milih sarat minimal, sakali dipilih sareng ngaklik tombol konpirmasi, henteu lami sakedap pikeun sérver kami sayogi (¡¡Hebat!).

Server clouding.io

Nyambungkeun sareng SSH

Dina tab Firewall urang tiasa masihan aksés kana IP anu urang hoyong tiasa sambungkeun ku SSH sareng dina tab konci SSH urang tiasa ngaunduh konci pikeun nyambung ka sérver kami.

Teras kalayan data aksés tina sérver kami kami tiasa ngajalankeun paréntah ieu ti konsol kami, ngaganti ku data anjeun:

ssh -i "llave.pem" root@servidor.clouding.host

Éta bakal naros ka kami pikeun aksés aksés, anu tiasa dipendakan dina tab server sareng éta bakal ngabagéakeun kami pesen ieu.

ssh clouding.io

Kasimpulan kuring dina Clouding.io

Kuring parantos marios Clouding.io ti mimiti sirah dugi ka toe, benchmarking, ningkatna pembaruan sareng ngalakukeun sababaraha tés setrés, hasilna parantos di luhur diarepkeun. Kuring nyorot dukunganana sareng kamampuanna pikeun ngajantenkeun fitur sacara real time.

Hal anu kuring henteu tiasa ngaeksploitasi nyaéta kumaha kalakuanana sareng anu sanés Spanyol, sareng dugi ka ayeuna urang moal tiasa ngirangan kapasitas panyimpenan disk anu kami nyewa, sanaos kami ngartos éta kusabab alesan teknis anu aya dina infrastruktur.

Atanapi kuring henteu tiasa nyobian rébuan kunjungan nyata, tapi kuring nganggap tina ciri infrastruktur na yén aranjeunna moal ngagaduhan masalah ageung. Éta mangrupikeun proyék anu mereun sareng ngajangjikeun yén kuring pasti tiasa nyarankeun ka saha waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Federico cenahna

    Tulisan anu saé pisan, Luigys. Abdi henteu tiasa nguji sakumaha anu anjeun nyerat, sabab ISP kuring henteu ngijinkeun kaluaran Internét ngalangkungan SSH. Upami henteu, éta kabuktosan pasti.

  2.   Nestor cenahna

    Kuring badé nyobian éta kusabab kuring gaduh proyek anu tiasa kuring lebetkeun didinya sareng kuring yakin éta bakal ningkat. Hatur nuhun!

  3.   Jon ngaliuk cenahna

    Pikeun panaratas ieu sareng infrastruktur di Spanyol (dina sababaraha titik) kuring langkung resep GinerNet.

    Saha anu terang saha anu di tukang bakal ngahargaan éta.