Sayogi FirefoxOS 1.2 kanggo mitra sareng FirefoxOS 1.1 kanggo ZTE Open

Dinten ayeuna kuring ngamimitian dinten anu lumayan, tapi warta ieu anu kuring bawa teras damel kuring bagja isuk-isuk: Versi 1.2 ayeuna parantos sayogi (kanggo ayeuna pikeun pasangan) Firefox OS.

Perbaikan:

  1. SMS Jempé pikeun ngoténtikasi alat anjeun pikeun tagihan hapé.
  2. Upami urang mencét tombol "panggero" sakali, urang nunjukkeun nomer terakhir anu disauran.
  3. Nelepon nganggo tombol dina headset Bluetooth.
  4. Ngadamel telepon konperénsi dugi ka 5 pamilon.
  5. Ékspor sadaya kontak kana kartu USIM.
  6. Ngirim sareng nampi kontak salaku file vCard ngalangkungan Bluetooth.
  7. Ékspor kontak salaku vCard kana kartu multimédia.
  8. Pangrojong pikeun CLIP sareng CLIR.
  9. Dukungan tampilan multi-résolusi.
  10. Bewara pikeun pesen email anyar, kalayan kamampuan pikeun ngonpigurasikeun setelan béwara sareng interval sinkronisasi email. Bewara dikelompokkeun dumasar kana akun. Ngaklik béwara email ngamimitian aplikasi email.
  11. Pasangkeun sareng kirimkeun file audio sareng pidéo ngalangkungan email.
  12. Bagikeun URL tina panyungsi wéb ngalangkungan kagiatan dina jaringan.
  13. Desain anyar layar konci sareng layar telepon asup.
  14. Stopwatch sareng mundur otomatis parantos ditambihan kana aplikasi Jam.
  15. Detil kanggo file pidéo sapertos nami, tanggal, panjang, ukuran file, format sinyal sareng résolusi.
  16. Bar status nunjukkeun yén musik atanapi audio nuju diputer. Lagu sareng seni album ayeuna ayeuna dipidangkeun dina baki kagunaan pikeun aksés gancang.
  17. Perhatosan push anu ningkat, kalayan dukungan pikeun WAP 1.2.1 Push Access Protocol.
  18. Kamampuhan pikeun nyabut atanapi ngaganti bewara anu dikaluarkeun.
  19. Modeu nomer telepon maneuh diaktipkeun.
  20. 3 setélan sayogi pikeun Do Not Track.
  21. Ditambahkeun dukungan pikeun AVRCP 1.0. 1.3, A2DP 1.2, HFP sareng 1.6 propil Bluetooth.
  22. Pangrojong pikeun penyediaan klién OMA.
  23. Dukungan CDMA dasar ngantosan kustomisasi OEM.
  24. Kerangka IME pikeun kibor pihak katilu, ayeuna ngadukung sawangan pamekar.
  25. Rupa-rupa paningkatan kinerja aplikasi diluncurkeun sareng ngagulung latency.

Aya seueur parobihan anyar, perbaikan bug sareng basa anyar anu ditambih, anu tiasa urang tingali (dina basa Inggris) dina tautan ieu:

FirefoxOS 1.2 Catetan Catetan

Pikeun jalma anu parantos kéngingkeun eBay un ZTE Buka, ROM kalayan vérsi 1.1 tina Firefox OS ti situs ZTE resmi.

Unduh ROM FirefoxOS 1.1 (Edisi Amérika)

Nalika kuring nyarios, dua potongan berita anu parantos dilakukeun dinten kuring. Ayeuna ngan ukur kaping 3, hayu atuh terang yén ZTE kuring sumping sakali sareng sadayana 😛


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ianpocks cenahna

    Warta anu saé éta. Kuring parantos mikir yén ningali berita ieu mangrupikeun awal anu saé. Saeutik demi saeutik Firefox bakal janten sistem operasi anu hébat sareng dipoles. Saur kuring upami perahu layar sareng proyek firefox ngagabung, sadayana bakal langkung saé . Sigana unggal dinten langkung digosok. Nembe kuring mutuskeun pikeun nganggo firefox salaku pangotéktak dina alat android kuring. Kuring ngan ukur tiasa nyarios yén peramban na énggal sareng tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng édisi pangénggalna 26. Nuhun parantos ngalaporkeun

  2.   tarkin88 cenahna

    Sareng masih teu aya tanggal miang pikeun pangguna? Abdi mésér Alcatel One touch Fire akhir minggu kamari pikeun tujuan pangwangunan dina platform ieu, sareng kuring resep ningali kumaha kamajuanana.

  3.   Yesus Israel Perales Martinez cenahna

    Kuring ngan ukur miharep yén antara sadaya pembaruan éta bug anu henteu ngijinkeun kuring pikeun nyambung ka jaringan perusahaan Wi-Fi tungtungna dibereskeun, di sakola kuring aranjeunna nganggo jinis kaamanan éta sareng kuring henteu tiasa nyambung 🙁, mudah-mudahan sareng gancang kuring dugi ka alcatel kuring sareng ngalereskeun GPS, kumargi kuring diénggalan janten 1.1, nalika kuring mésér éta ngagaduhan prerelease, éta mimiti gagal (yn), sareng kuring ogé ngantosan FF 26 dina fedora D :, hjajhhjhjahja damn versionitis tinggaleun kuring nyalira

  4.   eliotime3000 cenahna

    Alus teuing. Pas kuring gaduh berita palabuhan FF OS ka terminal sapertos Samssung Galaxy Mini kuring, kuring masangkeun dina blog ieu nganggo screenshot.

  5.   Tong sampah cenahna

    di Mexico ieu hp dibuka zte ngan sumping, éta ngan ukur aya di Movistar.

  6.   urKh cenahna

    Hal anu pikaresepeun datang dina 1.2, tapi kaayaan janten langkung saé dina 1.4, ieu mangrupikeun peta jalan https://wiki.mozilla.org/B2G/Roadmap

    Ku jalan kitu, kuring parantos ngagunakeun v1.3, sanaos henteu stabil, tapi kuring mimiti nempatkeun ZTE rom v1.1 resmi pikeun ningali naon anu saé sareng kuring kaleungitan root, cwm sareng ayeuna kuring henteu tiasa kaluar ti sana xD

    Offtopic: elav, stalking Kuring ningali pesen ti anjeun dina mozilla Hispanik dimana anjeun nyarios yén anjeun nyobian kamar anu di firefox.ztems.com sareng anjeun ngagaduhan bootloop, kumaha anjeun kaluar ti dinya? xD Abdi ngarep pisan kaluar tina v1.1 🙁

    1.    elav cenahna

      Offtopic: elav, stalking Kuring ningali pesen ti anjeun dina mozilla Hispanik dimana anjeun nyarios yén anjeun nyobian kamar anu di firefox.ztems.com sareng anjeun ngagaduhan bootloop, kumaha anjeun kaluar ti dinya? xD Abdi ngarep pisan kaluar tina v1.1 🙁

      Abdi henteu pernah leres-leres berhasil kaluar. Éta sababna nasihat kuring ayeuna nyaéta: Upami anjeun parantos kaleungitan akar telepon sareng CWM, hal anu pangsaéna pikeun anjeun antosan apdet ti ZTE sareng henteu nyobian ngalakukeun nanaon. Mudah-mudahan, panginten ku Fastboot anjeun tiasa masang ROM anu sanés, tapi kuring ngulang deui, kuring henteu mamatahan.

      Kuring miharep yén ZTE bakal ngaleupaskeun vérsi 1.2 geuwat, sareng nalika kuring nyarios gancang hartosna dina Januari atanapi Pébruari.

      1.    urKh cenahna

        Hatur nuhun pikeun ngajawab elav, tah, kuring mimiti ngarobih rom anu ditandatanganan ku signapk, tapi hanjakalna pamulihan zte nyarios ka kuring yén pembaruan. Zip henteu valid, kuring kedah neraskeun nalungtik kumaha carana kéngingkeun akar 🙁

        Salam.

        1.    elav cenahna

          Naha anjeun nyobian pembaruan panganyarna tina ZTE? Aranjeunna nempatkeun 1.1 kanggo ZTE Open dijual dina eBay.

          http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/b5a2981a-1714-4ac7-89e1-630e93e220f8.html

          1.    urKh cenahna

            elav, hapunten topik anu teu aya, tapi parios benang gnulinuxvagos, aranjeunna nembé nyebarkeun solusina, anu ngabantosan kuring sareng kuring parantos ngaraihkeun deui "Buka" 😀

            http://gnulinuxvagos.es/topic/2187-he-brickeado-mi-zte-open-%C2%BFy-ahora-qu%C3%A9/

            Wartosan upami anjeun ngagaduhan aksés ka sérver anu .zip disimpen, upami henteu pikeun unggah di tempat sanés.

            Wasalam

  7.   Julio cenahna

    sakumaha dipasang