Kayu manis 1.8 sayogi kalayan seueur paningkatan

Saatos 7 bulan pangwangunan tim ti linuxmint girang ngumumkeun kasadiaan ti kayu manis 1.8, anu ngalereskeun seueur bug sareng nambihan seueur paningkatan kanggo pangguna Shell ieu.

Nemo, garpu tina nautilus, parantos nampi seueur perhatosan sareng memanjakan versi ieu. Antarmuka pangguna na parantos dirobih sareng tingkah paripolahna diadaptasi pikeun integrasi anu langkung saé kayu manis. Ayeuna anjeun tiasa sacara gampang nyumputkeun Sidebar sareng ngalih antara Tempat sareng TreeView. Bar alit ogé ditingalikeun sareng rohangan anu parantos dianggo, diantara pilihan séjén.

nemo Kayu manis 1.8 kalebet Screen Protector nyalira (ScreenSaver), anu henteu ngan ukur langkung anggun, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun ningali pesen anu urang tinggalkeun nalika urang henteu aya di payuneun komputer urang:

jauh_mésér pangawét layar Pusat Kontrol ayeuna mandiri sareng ngagaduhan sadaya modul konfigurasi, nyaéta, henteu gumantung kana Pusat Kontrol GNOME:

pusat kontrol

Hal anu dipikaresep ku seueur pangguna nyaéta Desklets (anu bakal janten Plasmoids KDE) anu ayeuna tiasa dilebetkeun kana Kayu manis 1.8. 3 sumping sacara standar (peluncur, jam sareng bingkai poto) sareng seueur deui sumping ti komunitas.

méja

Tapi ieu sanés ngan ukur hiji-hijina ideu éta kayu manis nyokot tina KDE. Ayeuna anjeun ogé tiasa masang «Spices» (nyaéta applet, desktop, téma sareng ekstensi) tina desktop, sapertos anu urang lakukeun KDE. Gagasan hébat anu masih aya ti GNOME tétéla aranjeunna henteu ngartos yén éta tiasa dianggo.

xlets

Sareng aya seueur parobihan sareng paningkatan anu sanés. Salaku conto, urang tiasa nambihan "tindakan" dina ménu kontéks Nemo ku nambihan aranjeunna kana / usr / share / nemo / tindakan.

Fitur séjén:

  • Setélan sudut panas anu hadé
  • Coverflow Alt-Tab
  • Timeline Alt-Tab
  • langkung seueur deui.

Kanggo daptar parobihan anu lengkep, mangga buka halaman ieu: https://github.com/linuxmint/Cinnamon/commits/master


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

39 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tagihan cenahna

    Saé pisan, naha éta di Repository Manjaro?

  2.   le_zurdo cenahna

    Sadia pikeun Linux Mint 14? Atanapi bakal kaluar sareng vérsi salajengna?

    1.    Linez cenahna

      Éta bakal kaluar sareng vérsi salajengna, tapi anjeun tiasa masang tina ppa:
      sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-stable
      sudo update apt-meunang
      sudo apt-get ningkatkeun

      1.    Francisco cenahna

        Hapunten kuring hoyong nyarios Linez, kuring ngahargaan éta.

    2.    Roberto cenahna

      Éta sayogi ngalangkungan ppa kanggo vérsi Mint anu anjeun pikahoyong. Nyatana kuring parantos ngamutahirkeun anu parantos aya dina Mint 13 kuring.
      Salam.

      1.    Joe_T cenahna

        Kumaha cara Mint 13 Maya?

      2.    Francisco cenahna

        Roberto anjeun parantos ngagampangkeun hirup kuring, kuring henteu terang kumaha cara masang pembaruan, hatur nuhun.

  3.   Elias cenahna

    Abdi hoyong pisan nyobaan. Naha aya anu terang naha éta bakal sayogi dina linux Mint 14 atanapi 15. Sanaos kuring resep Kayu manis kuring langkung resep ka MATE. Naha moal aya pérsi MATE 1.8 anu kaluar?

  4.   pandev92 cenahna

    layar blok, kuring langkung resep langkung rébuan kali tina gnome normal, proyek kayu manis, tapi kuring langkung resep tampilan ios tina cangkang gnome.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kusabab kuring rada tradisional sareng panganteur GNOME 2, kuring langkung resep ka MATE atanapi fallback ka GNOME 3 sabab dugi ka ayeuna kuring henteu tiasa biasa kana cangkang GNOME 3 sareng anjeun kedah ngalaksanakeun Alt + <- kombinasi pikeun ngaktipkeun langkung seueur pilihan kustomisasi ( Sahenteuna versi 3.4 anu disertakeun ku Debian Wheezy langkung saé tibatan versi 3.8 anu leres-leres imploded).

      1.    pandev92 cenahna

        Nya, tapi éta kusabab kabiasaan anjeun, ditambah versi 3.4, éta ngagaduhan bug anu teu dipiboga ku 3.8, éta leungit sadaya pamutahiran anu dimangpaatkeun ku 3.8 (hal anu penting pisan), jst, anu anjeun henteu sanggup adaptasi desktop , henteu éta ngajantenkeun parah, éta ngan ukur ngajadikeun anjeun parah pikeun desktop éta, anu béda xdddddddddddddddddddddd

  5.   kennatj cenahna

    Ohh kaleresan éta katingalina saé pisan.

  6.   Charlie vegan cenahna

    Nya, teu aya anu énggal pisan, Desklets ngan saukur nganggo aDesklets, gDesklets, atanapi Screenlets dina gnome 3.8 sareng masang ekstensi desktop Gnome ogé ngalakukeun éta langsung tina halaman wéb resmi https://extensions.gnome.org/ anu sigana langkung raoseun pikeun kuring. sanaos cinamon maksakeun pangembangna sareng saha waé anu resep sareng ngagunakeunana 🙂

  7.   Matthews cenahna

    Kayu manis mangrupikeun hiji-hijina lingkungan anu kuring pikaresepeun ayeuna. Abdi bogoh ka KDE Kuring parantos damel sareng KDE pisan sareng sigana sapertos desktop anu pangsaéna. Tapi dina jangka panjang éta tungtungna ngantebkeun kuring. Nanging ku Kayu Manusa kalayan sagala kakuranganana (anu dipiboga) sareng anu kuring ngarepkeun bakal ningkat, éta méré kuring pangalaman anu leuwih "santai". Ayeuna éta henteu ngadukung Gnome Shell, atanapi Unity, Xfce henteu cukup ngayakinkeun kuring pikeun ngajual XFCE salaku desktop anu ringan, sareng kuring parantos lami damel. Upami sanés pikeun pangalaman Kayu manis, kuring pastina bakal aya di KDE, tapi upami ngan ukur pikeun masalah pribadi, Kayu manis parantos meunang kuring. Sakumaha ageung nganggo sebaran sapertos Mint anu kuring henteu pernah resep, sareng ayeuna kuring ngantosan sékrési mint 15. Kumaha saé ieu pikeun tiasa milih! XD

    1.    Edo cenahna

      Mint sanés hiji-hijina distro anu dianggo Kayu Manis, aya ogé Archlinux sareng turunan sapertos Manjaro sareng Cinnarch

      1.    DanielC cenahna

        Cinnarch parantos maot sareng aranjeunna ngalih ka Gnome.

        1.    st0rmt4il cenahna

          Leres!

          Ku jalan kitu DanielC, kumaha kabarna anjeun kalayan leumpang Ubuntu anjeun!? Kumaha kabar anjeun kalayan ngahiji!?

          Kumaha ngeunaan stabilitas 13.04?

  8.   tamuz cenahna

    salaku pusat kontrol anu anyar ngingetan kuring ngeunaan ubuntu xD

  9.   ucing cenahna

    alus pisan 😀

  10.   Carlos cenahna

    Éta katingalina lumayan saé, pasti pilihan anu disarankeun.

  11.   Harun cenahna

    Henteu kunanaon, aya anjeun ngagaduhan pilihan plus seueur pangguna, kayu manis kuring henteu resep, éta sababna kuring nganggo GNOME + dwm.

  12.   kayu manis cenahna

    Fedora 19 (ucing shchondinger) bakal nganggo kayu manis 1.8 sacara standar? Aranjeunna nyarioskeun nganggo kayu manis sacara standar, tapi kuring henteu terang naha éta dikonfirmasi. Teras, abdi henteu terang vérsi mana anu bakal aranjeunna anggo. hatur nuhun

    1.    Jamin samuel cenahna

      NO, éta moal nganggo Kayu manis sacara standar kusabab kayu manis 1.8 diwangun dumasar kana gnome 3.6 sareng Fedora 19 bakal nganggo gnome 3.8 salaku pangkalan, janten versi kayu manis énggal ieu henteu cocog sareng gnome 3.8

    2.    pandev92 cenahna

      fedora! éta imah gnome! xD, éta moal kajadian ahaha

      1.    peterczech cenahna

        Patarosan anu saé upami kayu manis gaduh masa depan saprak ku modeu klasik anyar anu aya dina gnome 3.8 éta tugasna ogé :) ..

        1.    pandev92 cenahna

          kayu manis, ngan ukur gaduh masa depan dina linux mint, tangtosna, gnome ningkat unggal dinten sareng dina unggal versi aranjeunna nempatkeun fungsi-fungsi anyar, pikeun 3.10, éta bakal ngagaduhan dukungan awal pikeun daratan, aplikasi énggal sapertos musik, pembaruan otomatis éksténsif sareng sajabana… .

  13.   kayu manis cenahna

    schrodinger *, nyerat naon

  14.   DanielC cenahna

    Naha vérsi ieu dumasar kana Gnome 3.8, atanapi naha aranjeunna ngajantenkeun sapertos Ubuntu yén aranjeunna teras-terasan ngembangkeun pangkalan anu dipiboga dina 3.6 sareng ngaluarkeun "versi anyar" tina Unity pikeun 13.04?

    1.    Jamin samuel cenahna

      Leres, versi anyar ieu dumasarkeun kana gnome 3.6 sami sareng ubuntu anu dilakukeun kalayan ngahiji ...

      Émut yén mint mangrupikeun ubuntu kalayan baju énggal janten upami ubuntu tetep nganggo gnome 3.6 mint ogé bakal dilakukeun kusabab éta sistem dasar anu sami.

  15.   neo61 cenahna

    Hiji patarosan Naha cocog sareng Ubuntu 12.04 LTS? Sareng upami éta, naha aya anu ngawartosan kuring kumaha ngalaksanakeun pamasangan anu leres?

    1.    izzyvp cenahna

      Sasaurang parantos nyarios sateuacanna, tapi anjeun tiasa masang tina PPA:

      sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-stable
      sudo update apt-meunang
      sudo apt-get install kayu manis

      sareng siap

      1.    neo61 cenahna

        Nuhun izzyvp, tapi kuring bahkan henteu tiasa ngimpikeun masalah speed sabab éta unduhan langsung tanpa proxy. Kuring ngan ukur hoyong terang naha éta tiasa dipasang dina 12.04, pikeun milarian unduh langsung sareng masangkeunana

  16.   aldo cenahna

    Abdi henteu resep tapi kaleresan parantos ningkat pisan dina vérsi ieu

  17.   likewho cenahna

    Kuring pernah resep kana Kayu manis atanapi naon waé anu aya hubungan sareng LinuxMint, tapi Nemo (anu henteu terang anjeunna) katingalina saé. Hayu urang tingali naha kuring tiasa ngabuktikeunana.

  18.   Aitor cenahna

    Kuring parantos masang PPA sareng éta henteu ngamutahirkeun kuring ka 1.8. Kuring parantos nyobian nambihan kana sumber. Daptar garis anu masihan dina launchpad pikeun kuantal sareng sanés:

    deb http://ppa.launchpad.net/gwendal-lebihan-dev/cinnamon-stable/ubuntu kuantum utama
    deb-src http://ppa.launchpad.net/gwendal-lebihan-dev/cinnamon-stable/ubuntu kuantum utama

    Abdi nganggo mint 14, kumaha kuring ngalakukeun éta?

    1.    pandev92 cenahna

      sudo apt-get dist-upgrade?

      1.    Aitor cenahna

        Ah maenya…

  19.   antonim cenahna

    sigana mah linux mint butuh kakuatan, lengkungan sareng debian kedah nempatkeun batréna ..
    salu2

  20.   bentang hideung cenahna

    Data anu saé, tapi panginten sakedik digedéan dina téks, "seueur", "seueur" ... kuring pangguna Mint, teu aya "seueur bug", atanapi "seueur perbaikan" dina Kayu Manis, anjeun kedah damel ulah janten repetitive sareng kaleuleuwihi, sabab éta nyandak kualitas panerbitan anjeun. Éta mangrupikeun hiji pendapat deui, kuring henteu nyobian nyigeung saha waé.