Sadia Tanglu 3


tanglu-kde-sawangan

Saeutik kaluar tina oven aya Tanglu 3 "Chromodoris", distro berbasis uji coba Debian ti Mathias Klumpp. Éta hadir sareng kernel 4.0, systemd 224, KDE Plasma 5.3, sareng GNOME 3.16. Diantara kabaruan utama na nyaéta Calamares nyaéta live-installer anyar sareng Debian-installer aya salaku installer alternatif. Édisi kdé ngagantikeun Apper ku Muon Discovery sareng dugi ka Apper lengkep dikintunkeun, éta henteu datang deui. Kaseueuran bungkusan KDE ayeuna dibagikeun sareng Kubuntu sareng édisi Debian sareng KDE.

tanglu-gnome-sawangan

Unduh Tanglu 3

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Éta Tanglu KDE mangrupikeun godaan dina ...

    1.    peterczech cenahna

      Tingali ... Tapi kuring langkung ti satengah taun senang ku openSUSE sareng hoyong nyobian openSUSE Leap 14.1 dina bulan Nopémber kumargi dumasarkeun kana SUSE Linux Enterprise: D.

  2.   Gambar placeholder Miguel Piña Gonzalez cenahna

    Halo, kuring parantos lami nuturkeun tulisan blog ieu, khususna pikeun KDE PLASMA, sabab kuring henteu acan ningali tulisan anu mana konsumsi sumberdaya anjeun sacara téknis lengkep kusabab kuring hoyong terang naon sarat anjeun, upami éta tiasa aya dina postingan, postingan pangsaéna 😀. Naha mungkin pikeun dipasang dina pc sumberdaya rendah? Naha éta bakal adaptasi ogé? Naon konsumsi saleresna anjeun tanpa alat tulis? Maksad abdi, salaku conto, pakakas anu sami sareng ieu: Celeron 2.80Ghz, 1GB RAM DDR1. Hatur nuhun.

    1.    Phious cenahna

      Leres aya cara pikeun ngonpigurasikeun KDE sahingga tiasa nyéépkeun sakedik-sakedikna ... nanging, ku pakakas anu éta kuring bakal jujur ​​milarian hal sapertos XFCE of LXDE

  3.   Carlos cenahna

    tanglu pikareueuseun.