Sadia Buntut 2.5 nganggo Icedove 45.1 sareng Tor Browser 6.0.3

Ti dinten ayeuna sayogi Buntut 2.5, anu mangrupikeun vérsi bugfix anu parantos di ngembangkeun salami dua bulan terakhir, pikeun anu henteu terang ngeunaan Buntut tiasa terang langkung seueur di Buntut, sistem operasi anu paling aman pikeun ngajalajah jero WébKitu ogé, versi ieu ngamutahirkeun sababaraha komponén dasar pikeun ngajamin 100% privasi sareng anonimitas dina komunikasi online. Éta sababna versi dinten ieu disertakeun ku: icedove 45.1, TOR Browser 6.0.3 na nu mana anu dumasar kana Mozilla Firefox 45.3. Buntut-logo

Versi anyar na icedove datang pikeun menerkeun kasalahan anu muncul nalika nyobian ngirim email «Pesenna henteu tiasa dikirim ngalangkungan mail server (SMTP) mail.riseup.net pikeun alesan anu teu dikenal. ”, Dina cara nu sami, kasalahan palsu anu ditingalikeun nalika nyiptakeun akun email énggal direngsekeun, salian ti méréskeun masalah konfigurasi otomatis akun nalika nyobian nyambung ka panyadia email anu tangtu.

Pikeun bagian na, kaasup TorBrowser 6.0.3,  mawa kinerja grafik anu ningkat, hatur nuhun ageung kana palaksanaan mesin virtual KVM kalayan pidéo QXL.

Buntut 2.5 ngarengsekeun masalah sareng waktos sinkronisasi anu dilaporkeun ku pangguna, kumargi waktos ngantosan parantos dikirangan, salian ti ngagentos server ku waktos réspon anu teu dipercaya sareng usul

Talis 2.5 sayogi pikeun diunduh tina halaman wéb resmi buntut, dimana urang tiasa maca pengumuman resmi vérsi, detil masalah anu sami sareng anu dipikaterang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)