Babak: Layar Login anu hampang sareng éndah pikeun Linux Mint

Kamari dina panduan Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah", Kuring ngajar aranjeunna kumaha ngaropea méja na, hal anu kuring henteu nempatkeun dina panduan nyaéta cara ngarobih méja kami login layar (layar dimana urang lebetkeun kecap akses pikeun log in) pikeun anu langkung saé. Pribadi, pikeun cocog sareng kustomisasi kuring, kuring nganggo téma buleud.

Naon Babak?

Ieu mangrupakeun layar utama (Layar Login), dirancang khusus pikeun Linux Mint (sanaos kedah dianggo dina distro wae), kanggo Koen Hendriks, anu diwangun ngagunakeun HTML, jQuery, CSS3 (pikeun sadaya animasi) sareng MDM salaku pangatur layar.

Tiene soporte para múltiples idiomas, múltiples sesiones y múltiples usuarios. También posee implementada funciones del sistema como apagar o reiniciar.

En el centro de la pantalla se ubica las imágenes de los usuarios, cuando se hace clic en un usuario, este se desliza a la izquierda revelando un cajón para introducir la contraseña. Si el usuario no tiene contraseña asociada se ingresa automáticamente. round round-login-screen

Fitur Babak

En este Login Screen se destacan las siguientes características:

  • Iniciar sesión con o sin contraseña.
  • Foto de perfil del usuario.
  • Cambio de sesión.
  • Cambiar idioma
  • Apagar / suspender / reiniciar
  • Muestra fecha y hora.
  • Muestra mensajes de error

Kumaha carana masang Babak

Pikeun masang Babak anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu, ieu tiasa bénten-bénten gumantung kana distribusi anjeun, ieu diuji dina Linux Mint 18:

Kami nyetél MDM salaku standar

$ sudo dpkg-reconfigure mdm

Kami diklon Babak dina diréktori téma MDM:

$ sudo git clone https://github.com/koenhendriks/mdm-login.git \  /usr/share/mdm/html-themes/Round

Kami muka panel preferensi sareng milih téma Babak tina daptar HTML:

$ sudo mdmsetup

layar login konfigurasi

layar login konfigurasi

Sareng siap kami gaduh layar beranda anu dipersonalisasi, kedah dicatet yén penting yén pangguna gaduh gambar anu aya hubunganana, pikeun buka Setelan Sistem -> Administrasi -> Pangguna sareng kelompok.

Dina cara nu sami upami aranjeunna nganggo pituduh kami Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah", salah sahiji skrip masang sababaraha Layar Login, anu tiasa anjeun nyobian sareng anggo.

PS: Poto layar login mangrupikeun panyipta téma (kuring ngalaman masalah néwak konci layar) kumargi sababaraha alesan skrip tangkap henteu mikawanoh tampilan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samu cenahna

    Nalika kuring nempatkeun paréntah «sudo git clone https://github.com/koenhendriks/mdm-login.git \ / usr / share / mdm / html-téma / Babak »nempatkeun seueur teuing argumen sareng henteu nganggur kuring. (ngan ukur ajarkeun kuring bantosan paréntah git)

  2.   Piru cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring. Kuring pikir anu ngaleupaskeun \ saatos url repo sadayana tiasa dianggo saé:

    sudo git clone https://github.com/koenhendriks/mdm-login.git / usr / share / mdm / html-téma / RoundD