Cakra Linux 2011.12 sayogi

chakra mangrupakeun Sebaran Linux dumasarkeun kana Arch Linux Ubuntu anu ngagunakeun KDE salaku lingkungan desktop sareng anu prinsip na nawiskeun sistem anu paling seueur sederhana mungkin, nempatkeun kana jari anjeun dina alat pangalusna aya.


Anjeun tiasa nganggo Chakra salaku liveCD tanpa dipasang atanapi ngabantosan anjeun nganggo wizard pamasangan pikeun ngagaduhanna kana komputer. Salaku tambahan, éta ngagaduhan manajer paket anu pikaresepeun, AppSet, kalayan sawangan sareng kategori aplikasi anu teu meri ka Pusat Software Ubuntu.

Wizard Instalasi Cakra - Salah sahiji anu Pangsaéna, Tangan Turun

Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan sababaraha pilihan program sareng sajumlah ageung dukungan ngalangkungan program na forum pamaké atanapi lengkep wiki.

Naon anu énggal dina versi 2011.12

  • Kernel Linux 3.1.4;
  • Kernel Linux 2.6.35.14 opsional;
  • Kompilasi Parangkat Lunak KDE 4.7.4;
  • Gambar DVD ISO kalebet pilihan aplikasi sareng sadaya setting daérah;
  • Gambar CD ISO minimal pikeun nyiptakeun desktop gampang;
  • alat-alat tomoyo diénggalan ka vérsi 2.5;
  • wqy-microhei ayeuna mangrupikeun font standar anu anyar pikeun basa Cina / Jepang / Koréa;
  • QtWebkit 2.2;
  • Libre Office 3.4.4;
  • initscripts diénggalan sareng pilihan pikeun nguji systemd;
  • méja-tumpukan diropéa. 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fransisco Pablo Castillo Roig cenahna

    Hayu ... sakedik digedekeun upami anjeun sareng koméntar anu appSet teu kedah meri ka installer ubuntu ...

    Abdi pangguna archlinux sareng chackra sareng mangrupikeun distribusi anu saé, rada héjo tapi hebat tapi appSet masih seueur kénéh pamekaran. Tangtosna, éta dina jalur anu leres.

    Sareng ieu henteu dumasar kana archlinux sabab urang tiasa ngartos mint linux sareng Ubuntu. Éta dipisahkeun tina lengkungan, sareng parantos nuturkeun lalakonna, yén upami, sareng bagian tina filosofi na.

  2.   Aacini Zambrano cenahna

    sagampang mungkin ??
    sareng aranjeunna nganggo kdee ???

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Haha ... Tingali yén KDE nyaéta henteu diragukeun deui nyaéta desktop anu paling lengkep ayeuna ....

  4.   Xgeriuz cenahna

    Sisas kuring terang éta bakal kadéngé siga fanatisme tapi éta sababna kuring nganggo KDE dina waktos ayeuna, sanés kusabab kuring nyobian janten bénten sapertos anu sanés, tapi kusabab KDE mangrupikeun hiji-hijina anu kuring tingali anu nyobian kéngingkeun kualitas, sareng nuturkeun sorangan wirahma tapi kuduna, sanaos kadang-kadang perjalanan awon lumangsung (Tapi ieu jarang pisan pikeun aranjeunna).
    Kengingkeun tulisan ieu tina ramalan KDE pikeun 2012: http://www.kdeblog.com/previsiones-kde-para-el-2012.html/comment-page-1#comment-7759 .

  5.   Jacques laffite cenahna

    Ayeuna KDE langkung seueur tina kurba tibatan cacola tina gnome 3

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Pikaresepeun! Hatur nuhun pikeun ngabagi na!
    Surak! Paul.

  7.   davidlghellin cenahna

    Halo, abdi hoyong nyobian duanana Arch sareng Chakra, tapi éta ngalungkeun kuring di tukangeun kartu grafik kuring, EMGD anu kawéntar, abdi sareng Ubuntu sareng kuring parantos nganggo Ubuntu salami sababaraha sasih, Ubuntu jalan saé tapi urang kedah ngalih asup