Horizon Chase Turbo: Pikaresepeun Linux Racing Racing sareng Steam

Horizon Chase Turbo: Pikaresepeun Linux Racing Racing sareng Steam

Horizon Chase Turbo: Pikaresepeun Linux Racing Racing sareng Steam

Dugi ka ayeuna, di lapangan Kaulinan anu sayogi pikeun Linux, naha éta bébas, kabuka, asli atanapi henteu, kami parantos masihan pangaluaran pikeun medarkeun sareng nginget jalma-jalma anu biasana jenis na FPS (Jalma Anu Manah Asli) sareng utamina anu ngémutan waktos-waktos éndah puluhan taun ka pengker. Nanging, dinten ieu urang bakal nyarioskeun perkawis gim anu béda pisan anu disebat "Cakrawala Ngudag Turbo" sayogi pikeun Linux ngaliwatan nyeupan.

Dasarna, éta pikaresepeun, pikaresepeun tur Kaulinan Balap Modern dina gaya dina "Sakola heubeul", nyaéta, disetél sareng fungsina sapertos Balapan Balapan kapungkur taun heubeul "80 90 na"Kayaning: "Out Run, Top Gear, Rush", diantara seueur kenalan sanés waktos éta.

Fury Unleashed: Roguelita Action Platform Game

Fury Unleashed: Roguelita Action Platform Game

Sareng sapertos biasana, sateuacan sacara lengkep nyarioskeun "Cakrawala Ngudag Turbo" urang bakal langsung ninggalkeun tautan ka urang pos patali saméméhna ngeunaan sejen anu luar biasa Kaulinan anu disarankeun pikeun Linux kalayan Steam, sahingga saatos ieu publikasi réngsé, anu minat tiasa ngajajah sareng diajar ogé.

"Fury Unleashed mangrupikeun platformer aksi nakal dumasar combo: unggal maéhan anjeun kéngingkeun kombo anjeun. Ngahontal ambang anu tangtu sareng résistansi karusakan sareng kakuatan penyembuhan anjeun bakal nyentak. Éta kaulinan anu anjeun bahkan tiasa ngéléhkeun dina combo pamungkas. Naha anjeun nepi kana éta pancén? Salaku tambahan, Fury Unleashed parantos didamel ku ngagabungkeun inspirasi ti platformers roguelite modéren sapertos Dead Cells sareng Rogue Legacy kalayan kenangan nostalgia anu nembak platformer sakola lami sapertos Contra sareng Metal Slug." Fury Unleashed: Pikaresepeun sareng aksi modéren pikeun maén dina Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Fury Unleashed: Pikaresepeun sareng aksi modéren pikeun maén dina Linux

Horizon Chase Turbo: Modern Old School Racing Game

 

Horizon Chase Turbo: Modern Old School Racing Game

Ngeunaan Horizon Chase Turbo Game ngeunaan naon?

Kaulinan «Cakrawala Chase Turbo» dijelaskeun dina na situs resmi dina Platform Uap, sukamaha kieu:

"Horizon Chase Turbo mangrupikeun gim balap anu diideuan ku hits pangageungna taun 80an sareng 90an: Out Run, Lotus Turbo Challenge, Top Gear (SNES) sareng seri Rush anu sanésna. Unggal kurva sareng unggal giliran dina Horizon Chase Turbo nyiptakeun deui midangkeun arcade klasik sareng nawiskeun kagancangan tanpa wates. Buka throttle pinuh terasrasakeun!"

perbawa

  • Ukuran file: 1.5 GB
  • Pamaén: Dugi ka 4 pamaén.
  • Jenderal: Balap, Kaulinan arcade.
  • Tanggal paleupasan: 28 Nopémber 2018.
  • Pamekar (Éditor): Studio Game Aquiris.
  • Platform sayogi: PC (Windows sareng Linux), PS4, XBox sareng Nintendo Switch.
  • Sayogi anu sayogi: Jepang, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Korea, Portugis, Rusia, Cina.

Syarat minimum dina Linux nganggo Steam

  • RAM): 2 GB RAM gratis saterasna.
  • Disk Space (HD): 500 MB rohangan anu sayogi.
  • Grafik (GPU): Intel HD Graphics 4000, sami atanapi langkung saé.
  • Prosesor (CPU): Intel Core 2 Duo 2.0 GHZ, sami atanapi langkung luhur.
  • Sebaran GNU / Linux: Ubuntu 16.04, sami atanapi langkung luhur.

inpo leuwih

ngalesotkeun

"Horizon Chase Turbo" henteu gratis, henteu gratis ogé henteu kabuka, tapi sayogi janten maén pituin on Lisénsi / Linux Ubuntu ngaliwatan nyeupan, éta sababna pantes dipikanyaho. Kituna, pikeun kasus praktis kami sareng tiasa ngaraosan bagian anu gratis sareng demonstratip, kami bakal ngaunduh Demo gim, ngagunakeun aplikasi kami anu parantos dipasang «Kukus dina Linux».

Sareng sapertos biasa, perkawis biasa urang Respin Linux disebut Kaajaiban GNU / Linux, anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), sareng anu parantos diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

Pamasangan sareng Pamakéan

Sakali diunduh sareng dipasang éta ngan ukur perlu mencét biasana tombol play teras angkat. Urang tiasa ngaraosan kalayan sampurna, upami urang Hardware sareng Software minuhan ka syarat minimal.

Poto layar

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 1

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 2

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 3

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 4

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 5

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 6

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 7

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 8

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 9

Cakrawala Chase Turbo: Potret layar 10

"Horizon Chase Turbo mangrupikeun gim balap anu gancang, diideuan ku Outrun, Top Gear, Lotus sareng sadaya generasi klasik ti taun 80-an sareng 90an, anu tujuanana murni sareng senang teu rumit." Cakrawala Chase Turbo dina Steam

nyatet: Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan "Cakrawala Ngudag Turbo" anjeun tiasa didatangan bagian na dina halaman wéb Epik Kaulinan Store.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "Cakrawala Ngudag Turbo" mangrupakeun pikaresepeun, senang jeung Kaulinan Balap Modern dina gaya dina "Sakola heubeul", nyaéta, disetél sareng fungsional sapertos Racing Games anu aya di sababaraha taun "80 90 na", sapertos , "Out Run, Top Gear, Rush", diantara selebriti sanés waktos éta. Sareng kuring yakin, naha aranjeunna déwasa atanapi henteu, seueur bakal gaduh waktos anu saé sapertos kuring, naha maranéhna maénkeun éta Demo sayogi atanapi mésér sakabéh kaulinan.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.