Sadia Calamares 2.4.4, installer pikaresep ku distro basis Arch

Kami maca dina SoftPedia, yén pikeun kabahagiaan seueur pembaruan énggal Calamares, kerangka pamasangan linux, anu sacara standar dina seueur distro sapertos Manjaros, chakra, KaOS, Apricity OS, BBQLinux, OpenMandriva sareng anu sanésna.

Vérsi na Cumi 2.4.4 Éta dieusian ku sababaraha paningkatan sareng fitur-fitur anyar, anu kami anggap bakal sayogi dina seueur distro dina pembaruan salajengna. cumi

Naon Calamares?

Calamares mangrupakeun Kerangka kerja instalasi Linux, sumber terbuka, dikembangkeun ku tim ageung programer anu kagolong kana sababaraha komunitas. Lahir sareng tujuan nyiptakeun installer universal, anu sayogi kanggo distribusi.

Anu gaduh a desain kacida customizable, dina raraga nyumponan rupa-rupa kabutuhan sareng pasualan panggunaan. Objek pokok na éta janten gampang, manpaat, éndah, pragmatik sareng inklusif.

Calamares kalebet fungsi tina partisi maju, Sareng dukungan kanggo operasi partisi manual sareng otomatis. Éta installer munggaran kalayan pilihan otomatis pikeun "Ganti partisi", Ngajantenkeun gampang ngagunakeun deui partisi sacara berulang-ulang kanggo uji distribusi.

Fitur Calamares 2.4.4?

  • Mejora de la gestión del indicador de partición del sistema EFI (esto elimina una dependencia de sgdisk).
  • Análisis mejorado de la configuración SDDM.
  • Soporte para seleccionar grupos visibles de forma predeterminada en el módulo netinstall.
  • Opción añadida de actualizar la base de datos de paquetes, antes de realizar las operaciones del paquete.
  • Añadido soporte para los parámetros try_install y try_remove en la configuración del módulo de paquetes.
  • Se soluciona un fallo potencial en el módulo unpackfs (causado por la imposibilidad de escribir atributos extendidos en un sistema de archivos que no los soporte).
  • KPMcore vérsi 2.2 atanapi 2.2.1 diperyogikeun.

Unduh Squids 2.4.4

Calamares 2.4.4 está disponible para su descarga en este momento en la página web del proyecto, y es una actualización recomendada para las distribuciones de GNU / Linux que utilizan el marco instalador universal como el instalador gráfico predeterminado en sus imágenes ISO. Calamares está destinado sólo a los desarrolladores de distro, no a los usuarios finales.

Hususna installer distros Linux anu paling kuring resep, sigana éta masihan Manjaro (anu distro dimana kuring cukup untung pikeun nyobaan) kagunaan anu saé pisan sareng gampang dipasangna, anu ngamungkinkeun pangguna naon waé didorong ti mimiti waktos pikeun nyobaan distro ieu.

Naon koméntar anjeun ngeunaan installer ieu? Dupi anjeun nganggo éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul cenahna

    pitunjuk ngeunaan cara ngagunakeun laporan bakal saé

  2.   Emerson cenahna

    Nya, baris terakhir tina postingan anjeun kedah anu kahiji
    Kuring kedah maca sacara gembleng tulisan pikeun nyadar yén éta henteu aya gunana pikeun kuring
    kalungguhan