Daptar pembaruan énggal pikeun Aplikasi KDE 19.12.1

KDE

Numutkeun kana siklus pembaruan bulanan anu énggal tina publikasi diwakilan pikeun bulan Januari ieu suite aplikasi KDE (Aplikasi KDE 19.12.1) dikembangkeun ku proyék KDE, vérsi anu diénggalan dileupaskeun langkung ti 120 program, perpustakaan sareng plugins.

Pikeun anu henteu wawuh sareng Aplikasi KDE, aranjeunna kedah terang yén éta mangrupikeun paket perangkat lunak sumber terbuka dirancang salaku bagian tina ékosistem KDE éta nawarkeun kamampuan pikeun ogé dianggo sacara mandiri dina sistem operasi berbasis Linux, salian ti kanyataan yén sababaraha aplikasi lintas platform sareng tiasa dianggo dina sistem operasi anu sanés, sapertos kitu kasus éditor pidéo Kdenlive.

Aplikasi KDE 19.12.1 Fitur Anyar Key

Dina pengumuman anyar ieu Aplikasi KDE versi 19.12.1 pamekar ngadamel pembaruan tina KTimeTracke (aplikasi perencanaan waktos pribadi) anu parantos ditarjamahkeun kana perpustakaan Qt5 sareng KDE Frameworks 5, Éta henteu acan diénggalan sakitar lima taun sareng ampir teu dikembangkeun ti mimiti 2013.

Salaku tambahan kana transisi kana téknologi modéren, versi anyar KTimeTracker ogé nawarkeun dialog anyar pikeun ngédit waktos pelaksanaan tugas sareng kamampuan pikeun nilik data anu dihasilkeun dina dialog ékspor dina CSV atanapi format téks.

Urang ogé tiasa mendakan éta versi anyar tina program parantos disiapkeun pikeun anu resep astronomi KStars 3.3.9, anu nyayogikeun simulator langit berbintang anu ngamungkinkeun anjeun pikeun niténan posisi langkung ti 100 juta bintang, ngitung posisi Bumi iraha waé.

Dina vérsi anyar, tampilan kalangkang, nada tengah sareng pantulan parantos dimodernisasi, anu ngamungkinkeun pikeun niténan sanajan béntang-béntang anu paling lemah. Nami alternatip pikeun rasi anu sanés khas budaya Kulon ditingalikeun.

Ogé dina versi anyar ieu Aplikasi KDE 19.12.1 perenah panganteur pangguna anu didesain ulang standar disadiakeun ku pigura KNewStuff pikeun ngatur undeuran plugins pikeun aplikasi. Dialog lengkep didesain ulang pikeun browsing plugin anu sayogi sareng ngaunduh plugin.

Dina bagian anu nganggo koméntar pangguna, kamungkinan nganggo saringan kanggo ningali nyalira ulasan sareng réspon ka aranjeunna dilaksanakeun.

Lingkungan pangwangunan KDevelop 5.4.6 ngajawabkeun kabingungan anu lami ku nyebatkeun lisénsi GPL sareng LGPL.

Panel Latte Dock 0.9.7 ngajawab masalah anu timbul nalika nganggo Qt 5.14ogé aya bug bug anu nyababkeun kacilakaan éta.

Di sagigireun éta, ogé Éta disorot dina pengumuman yén jumlah aplikasi KDE rangkep dina format Flatpak parantos dilegaan sareng sayogi kanggo dipasang ngalangkungan diréktori Flathub.

Tina parobihan sanés anu disebatkeun dina pengumuman Aplikasi KDE 19.12.1:

  • Aplikasi visualisasi sareng analisis data ilmiah LabPlot sayogi tina Chocolatey, katalog aplikasi Windows.
  • Ngamutahirkeun sababaraha halaman aplikasi dina halaman wéb KDE, kalebet peluncuran situs aplikasi KPhotoAlbum sareng Juk énggal.
  • Dolphin Plugins 19.12.1 ngonpigurasikeun tampilan dialog Konpirmasi SVN.
  • Elisa Music Player parantos ningkat file indexing sareng troubleshooting kompilasi pikeun Android. Disayogikeun kamampuan ngawangun tanpa mesin pencari semantik Baloo.
  • Dina permainan kartu KPat, henteuna larangan umur ditangtoskeun.
  • Dibereskeun Okular document viewer crash nalika nutup jandela tilik sateuacan nyetak.
  • Editor téks Kate nambihan palanggan LSP (Language Server Protocol) pikeun JavaScript.
  • Éditor pidéo Kdenlive parantos ningkat dina Kala waktos sareng sawangan.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan versi anyar ieu KDE Applications 19.12 anjeun tiasa parios pengumuman aslina di link ieu.

Disagigireun ti éta vérsi anyar ieu bakal datang kana sebaran Linux ieu anu ngamangpaatkeun KDE.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cesar de los RABOS cenahna

    Kusabab kuring ngagaduhan kontak munggaran sareng parangkat lunak gratis di 2006, kuring berhasil masang Kubuntu; karya seni éta saé pisan sareng pikaresepeun ... tapi kuring kedah ngaku, saprak kuring nyobaan Gnome 2 sareng nautilus kuring perhatoskeun éta langkung seueur intuitif, CEPAT sareng gampang disaluyukeun! Salaku desktop, éta beuki laun sareng laun, katingalina sapertos versi anyar Windows, anu nungtut langkung seueur sumberdaya ti PC.

    Kanggo sésana ... KDENLIVE, éta anu pangsaéna, tapi kuring parantos ngalaman masalah nalika ngaunduh rilis pangénggalna, janten kuring masih damel sareng versi 18

bool (leres)