DeaDBeeF: leutik, Modular, pamuter audio Customizable

DeaDBeeF: leutik, Modular, pamuter audio Customizable

DeaDBeeF: leutik, Modular, pamuter audio Customizable

Dinten ayeuna, urang bakal ngajalajah deui aplikasi anu pohara kapaké sareng pikaresepeun, anu parantos lami, antara 10 sareng 8 taun, urang ngobrol di dieu "FromLinux". Sareng aplikasi ieu nyaéta "DeaDBeeF".

"DeaDBeeF", singgetna, éta alus teuing pamuter audio alit, modular sareng tiasa disesuaikan. Aplikasi anu pantes dipikanyaho sareng nyobian naon waé GNU / Linux Distro. Sanaos, éta ogé sayogi pikeun Windows sareng Mac OS.

DeaDBeeF: Bubuka. Baheula sareng ayeuna.

Sakumaha parantos kami dikedalkeun sateuacanna, ngeunaan aplikasi ieu kami parantos ngomentaran heula sakitar 10 taun nalika éta dina vérsi na 0.4.0, teras taun sanés salajengna. Janten, pikeun anu hoyong ngajajah sabaraha aplikasi ieu parantos dirobih ku sababaraha waktos, kami ngantunkeun anjeun tautan ka anu munggaran sareng anu terakhir patali pos saméméhna jeung "DeaDBeeF".

Tulisan anu aya hubunganana:
Deadbeef: pamuter audio ultralight

Tulisan anu aya hubunganana:
Tips: Ngarobih ikon baki Deadbeef

DeaDBeeF: Modular Audio Player kanggo GNU / Linux

DeaDBeeF: Modular Audio Player kanggo GNU / Linux

Naon DeaDBeeF?

di na website resmi, ngajelaskeun sapertos kieu:

"DeaDBeeF (sapertos dina 0xDEADBEEF) mangrupikeun pamuter audio modular pikeun GNU / Linux, * BSD, OpenSolaris, macOS, sareng sistem sanés UNIX anu sanés. DeaDBeeF ngamungkinkeun anjeun maénkeun sababaraha format audio, ngarobih diantawisna, ngarobih panganteur pangguna dina ampir naon waé anu anjeun pikahoyong, sareng nganggo seueur plugins tambahan anu anjeun tiasa nambihan langkung jauh."

perbawa

Diantara fitur sareng fungsina anu paling kasohor, ieu tiasa disebatkeun:

  • Maén sajumlah ageung format: Diantara ieu urang tiasa nyebatkeun hal-hal ieu: mp3, ogg vorbis, flac, ape, wv / iso.wv, wav, m4a / m4b / mp4 (aac and alac), mpc, tta, cd audio sareng seueur deui. Salian ti Nsf anu kawéntar, ay, vtx, vgm / vgz, spc sareng seueur deui format chiptune anu kawéntar. Sareng seueur anu sanés nganggo FFMPEG.
  • Éta ngagaduhan pangrojong anu hadé pikeun maca sareng nyerat labél: Dina format ieu, ID3v1, ID3v2.2, ID3v2.3, ID3v2.4, APEv2, Xing / Info, VorbisComments, ogé maca seueur format tag / metadata anu sanés dina format anu paling didukung. Sareng diantara kamampuan anu sanés, éta ngagaduhan éditor tag anu saé kualitasna, kalayan dukungan kanggo bidang khusus.
  • Mibanda kasaluyuan anu saé pisan sareng Cuesheet: Teknologi anu ngamungkinkeun albeum dibagi otomatis kana lagu. Maka, dukungan Cuesheet na (. File cue), kalebet deteksi set karakter / konvérsi. Salaku tambahan, diantarana, éta tiasa nimba sareng nganggo inpormasi bab tina format anu dipilih, sapertos m4b audiobooks, ogg files, sareng format umum anu sanés.
  • Éta kompak sareng éfisién: Sadayana hatur nuhun kana kanyataan yén éta ngagunakeun alat panganteur pangguna asli pikeun tiap platform kanggo nawiskeun pangalaman anu pangsaéna. Nyaéta, éta ngagunakeun GTK2, GTK3, ALSA sareng PulseAudio dina sistem Unix; sareng Kakao sareng CoreAudio dina Mac.
  • Anggo pendekatan langsung pikeun ngatur musik: Ieu kahontal ku nambihan file-file supados tiasa diputer langsung tina sistem file ka pamuter na. Éta ogé ngamungkinkeun ngatur sababaraha daptar puter ngalangkungan tab atanapi browser playlist. Sareng ieu ngamungkinkeun anjeun milah sareng milah-milah lagu anu tiasa diputer dina urutan anu dipikahoyong, nganggo skrip format judul anu maju, cocog sareng Foobar2000.
  • Kumpulan ageung plugins anu sayogi: Anu dianggo salaku komponén tambahan anu tiasa manjangkeun pamuter DeaDBeeF kalayan fungsi énggal, sareng ngalegaan kapasitas kustomisasi na.

Unduh, pamasangan sareng panggunaan

Dina kaseueuran Repository tina sagala rupa GNU / Distros Linux, "DeaDBeeF" tiasa dipasang nganggo nami anjeun nganggo manajer pakét dipaké. Sakumaha conto ieu di handap nunjukkeun, ku paréntah paréntah saderhana ditingalikeun:

apt install deadbeef

Éta ogé tiasa didownload langsung ti anjeun bagian download, sareng ngajalankeun langsung ku na laksana disebut "Deadbeef". Sedengkeun, pikeun ngamangpaatkeun anu hébat sareng mangpaat plugins Anjeun tiasa didatangan masing-masing bagian tambihan.

Tungtungna, saprak anjeun personalization Éta tiasa mangrupikeun hal anu éksténsif pikeun ngajelaskeun, kami nyarankeun nonton video ieu sareng tutorial anu luar biasa dina masalah éta, disebut: DeaDBeeF - Instalasi, konfigurasi sareng plugins anyar. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi anjeun tiasa didatangan situs resmi na di SourceForge y GitHub.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «DeaDBeeF», modéren, saderhana sareng minimalis pamuter audio modular pikeun GNU / Linux, Anu ogé multiplatform sareng ngagaduhan kapasitas anu luar biasa pikeun kustomisasi sareng kamekaran berkat tambihan na (plugins) anu aya; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.