FromLinux nunjuk pikeun Open Awards 2017 salaku Blog Pangsaéna

Kuring resep ngumumkeun éta TiLinux ditunjuk di Open Awards 2017 Como Blog pangsaénaSapertos panghargaan sanés anu parantos kami atos dicalonkeun, dukungan ti pamiarsa kami penting pikeun janten juara.

Nominasi pikeun Open Awards 2017, terus mikawanoh pagawéan alus anu dilakukeun pikeun lila ku Alexander (KZKG ^ Gaara)Ernesto Acosta (elav), Pablo Castagnino (Hayu Urang Paké Linux), Federico (Fico), Nano sareng sakumna masarakat anu ngawangun TiLinux. Dina cara nu sami, urang nampi éta salaku sora kapercayaan anu sanés dina proyék hébat ieu, anu urang damel unggal dinten sareng ngalakukeun usaha anu saé supados lami-lami langkung lami.

Naon Open Awards 2017?

nu Open Awards Éta diciptakeun kalayan tujuan pikeun mikawanoh masarakat, perusahaan, kapribadian sareng komunitas anu sacara umum nyiptakeun, ngadukung sareng ngamajukeun solusi anu hadé ku téknologi Open Source sareng Software Gratis.

Open Awards mikawanoh sareng ngahargaan proyék sumber terbuka sareng prakarsa anu paling ageung di taun kamari, ngamajukeun komunikasi sareng kasadaran masarakat ngeunaan perusahaan, proyek sareng administrasi anu ilubiung dina penghargaan sareng ngahargaan padamelan anu dilakukeun ku sadayana.

Ieu édisi kadua tina penghargaan penting ieu, anu raket patalina sareng Open Expo, anu mangrupikeun salah sahiji acara panggedéna di sekitar Open Source sareng Software Gratis di dunya anu nyarios Spanyol.

Kumaha carana milih FromLinux?

Pikeun ngabantosan DesdeLinux meunang salaku medium atanapi blog Pangsaéna anjeun kedah kana tautan ieu: Sora pikeun DesdeLinux, pasihkeun pikeun masihan sora, lebetkeun nami anjeun, nami sareng email, terakhir sareng penting pisan, Anjeun kedah mastikeun email anu aranjeunna kirimkeun ka email anu dilebetkeun pikeun mastikeun sora anjeun, upami sora anjeun moal diitung.

Open Awards

Sora pikeun DesdeLinux dina Open Awards

Kategori tina Open Awards 2017

Anu panghargaan Open Awards 2017 aranjeunna dibagi kana 3 bagian ageung tanaga ahli, sosial (Dimana DesdeLinux ilubiung) y Wahyu

tanaga ahli

  • Panyayogi Layanan / Solusi Pangsaéna
  • Kasus anu hadé pikeun perusahaan sareng / atanapi administrasi publik anu suksés
  • Transformasi digital pangsaéna: Perusahaan ageung
  • Transformasi Digital Pangsaéna: UKM

sosial

  • Proyék pangsaéna dina Transparansi, Partisipasi Warga sareng Pamaréntah Terbuka
  • Data gedé anu pangsaéna sareng / atanapi proyék data kabuka
  • Komunitas Téknologi Pangsaéna
  • Sedeng atanapi blog pangsaéna

Wahyu

  • Paling platform / proyék inovatif
  • Startup Pangsaéna
  • Solusi Awan Pangalusna
  • APP pangalusna

Jadwal tina Open Awards 2017

nu Open Awards 2017 Aranjeunna gaduh jadwal anu panjang anu disimpulkeun ku gala anu hébat dina Open Expo, dimana seueur anu resep téknologi gratis, perusahaan, blogger, sponsor, programer, peretas, sareng anu sanésna, ngariung. Jadwal detil penghargaan nyaéta sapertos kieu:

  • Mangsa pendaptaran - 23 Pébruari dugi 17 Maret
    Anjeun tiasa ngadaptar dina kategori anu paling ngahartikeun produk atanapi jasa anjeun.
  • Mangsa sora - 21 Maret dugi ka 30 April
    Salami periode ieu, voting populér kabuka pikeun sadaya perusahaan anu kadaptar. Ajak pengikut anjeun sareng kontak anu ku sora na, anjeun tiasa janten "lima luhur" kategori anjeun.
  • Mangsa musyawarah - 3 nepi ka 31 Mei
    Tanggal 30 April, jaman sora anu populér ditutup sareng juri bakal gaduh 1 bulan kanggo musyawarah akhir.
  • Rapat sareng juri - 1 Juni
    Dina dinten anu sami dina Gala, sateuacan upacara panghargaan, juri badé ngayakeun rapat akhirna, anu bakal meunang juara.
  • Gala pangiriman - 1 Juni
    Di jerona, anu meunang masing-masing kategori bakal diumumkeun. Lima anu kapilih tina unggal kategori bakal tiasa nampilkeun proyékna ka masarakat OpenExpo 1 sareng juri tanggal 2017 Juni, ngalangkungan pitch lift *   di Gala Buka Awards 2017.

Kami percanten kana sora anjeun sareng ngabantosan nyebarkeun pencalonan kami! ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Omar cenahna

    Siap! aranjeunna gaduh dukungan kuring ...

  2.   Gerardo cenahna

    Hiji deui sora, pikeun meunang.

  3.   Sergio cenahna

    Siah ... seuri.
    MUKA…. dimana dipasarkeun kalayan kabuka ... sareng wéb tanpa ssl.
    Seuri, hayu.
    Sareng kuring henteu nyarioskeun perkawis panyatur, naha aranjeunna tiasa milari propésional anu asli? Entong dibobodo, ieu mangrupikeun bisnis anu opat di antawisna netepkeun handapeun spanduk opensource sareng karya batur.

  4.   Valeria Mendez cenahna

    Kuring ngan ukur ngaladénan yén upami sanés pikeun blog ieu, kuring henteu bakal nyobian masang Arch Linux, sareng budak lalaki naha kuring bogoh ka éta c:

  5.   Xavier cenahna

    Siap, pilih aranjeunna ayeuna ... Good luck.
    Salam.

  6.   Cristian Pozzesesere cenahna

    Congrats anjeun pantes.