OS (distros) panglobana dianggo ku pamiarsa urang

Anu dijanjikeun nyaéta hutang, sareng adil kamari basa kuring ninggalkeun statistik nagara-nagara yén langkung seueur pamiarsa nyumbang, sababaraha anjeun naroskeun statistik OS (distro) anu dianggo ku pengunjung urang.

Nya, ieu aranjeunna 😀

Sareng didieu khususna pikeun Windows:

Nya, sakumaha anjeun tiasa tingali, urang gaduh langkung seueur pamiarsa anu nganggo Linux tibatan aranjeunna nganggo Windows, bédana henteu seueur tapi hé ... bédana dina tungtungna 🙂

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

85 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   v3 asup cenahna

    anjeun perdana!
    Abdi peryogi kahirupan U__U

    1.    Manual Sumber cenahna

      Enggeus, ieu dimimitian siga Sabaraha Cabrón. ¬¬

      1.    v3 asup cenahna

        rasa humor Manuel 😉

        1.    Manual Sumber cenahna

          Kuring henteu terang naon éta, siap-siap sabab kuring bakal ngéléhkeun anjeun. 😛

          1.    v3 asup cenahna

            alus

          2.    taragon cenahna

            Humor sakedik henteu raoseun 😉… 😀

          3.    Manual Sumber cenahna

            Salajengna kuring masihan koméntar sapertos "Kuring anu pangheulana" (dina basa naon waé) kuring bakal ngaduruk na nalika kuring seuri sadis, maka aranjeunna bakal terang rasa humor kuring. 😉

          4.    Carlos-Xfce cenahna

            Sareng anu paling parah henteu ngan ukur aranjeunna nempatkeun kana basa anu sanés, tapi éta ogé salah éja. Di sagigireun nunjukkeun sikep konyol, aranjeunna nyerat omong kosong.

          5.    Carlos-Xfce cenahna

            Kuring henteu ngartos naon anu lumangsung sareng «agén pangguna». Koméntar anu kuring énggal sumping nyaéta tina netbook Ubuntu 10-04 kuring dina browser Midori, sareng kuring nembé sadar yén éta katingalina siga anu didamel tina Windows!

            Ayeuna kuring ngirim pesen ieu ti Opera. Kuring henteu kantos ngartos yén "agén pangguna".

  2.   Litos523 cenahna

    Seueur pisan jalma nyambung ti padamelan, sareng Windows.
    Sareng sabaraha urang debianitas!
    Saha waé anu nganggo Debian, henteu Ubuntu 😉

    1.    lain ngaran cenahna

      Kumaha untungna sababaraha anu gaduh waktos luang di damel pikeun hal-hal xD

    2.    nerjamartin cenahna

      Kuring sorangan lol tina padamelan Kuring nganggo Windows 7, kuring teu boga pilihan! 🙂

    3.    tavo cenahna

      Abdi dina Debian tapi agén pangguna nandaan pulpén leutik, hal anu sami kajadian sareng OpenSUSE, sigana mah Debian anu dideteksi kusabab pangguna ngarobih aranjeunna

    4.    Alebils cenahna

      Kuring nganggo XP ti tempat damel kuring, dimana kuring paling seueur konsultasi halaman.

    5.    taragon cenahna

      Kuring ngan ukur bakal nganggo ubuntu (dina kasus anu jarang anu jumlahna henteu ngaleuwihan 5 kali) upami kuring henteu ngagaduhan mint linux kuring pikeun ngalereskeun / nyalametkeun hard disk = O

    6.    Christopher cenahna

      Kami langkung seueur urang Debianites, masalahna nyaéta henteu aya diantara aranjeunna anu ngarobih pangguna na pikeun anu nyambung kana iceweasel sareng ngan ukur pingguin anu nembongan: S ...

      1.    lain ngaran cenahna

        Pokokna, iceweasel ngan ukur dianggo ku debian, kode na tiasa dirobih kanggo nunjukkeun logo debian upami iceweasel dideteksi

  3.   v3 asup cenahna

    aya anu jelas, seueur urang nganggo ubuntu, sareng seueur anu teu males ngarobah user-agents xD

    1.    diazepam cenahna

      Abdi kalebet diri. Sanaos di sisi anu sanésna masih teu aya ikon pikeun LMDE.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Upami anjeun ngonpigurasikeun UserAgent anjeun, ikon Mint bakal muncul dina koméntar 😀

        1.    diazepam cenahna

          Leres, kuring tiasa nempatkeun Linux Mint, sanaos kuring ogé tiasa nempatkeun Debian. Henteu masalah.

          1.    Manual Sumber cenahna

            Anu leres nyaéta Linux Mint.

    2.    Manual Sumber cenahna

      Ahem. 😀

    3.    taragon cenahna

      +5; D satuju sareng anjeun, abdi henteu ngarobih pangguna ...

  4.   Manual Sumber cenahna

    Statistik ieu parantos sigana langkung akurat pikeun kuring, henteu sapertos dina hasil survey dimana eta nyebutkeun urang gaduh deui anu panak tibatan pangguna distro sanés (sanaos kuring reuwas ayeuna urang lemah pisan: S).

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Ogé pikeun tetep diémutan yén henteu sadaya jelema ngarobih UserAgent sareng netepkeun distro 😀

      1.    Manual Sumber cenahna

        Tapi upami aya langkung seueur pangguna Gentoo, kuring henteu kantos ningali saha waé di dieu anu aya ikon Gentoo. : S

  5.   dongéng cenahna

    pikeun narik perhatian, windows 3.1 (2), éta internét ngajajah bakal ngagaduhan.

    1.    Eduardo cenahna

      Atanapi aranjeunna bakal napigasi sareng Netscape Navigator anu lami sareng anu dipikacinta 🙂

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Seueur bot sareng generator SPAM ngarobih OS sareng browser pikeun nyobaan nyingkahan kadali anti SPAM, janten anjeun tiasa ningali dugi ka IE5 atanapi anu sapertos kitu haha.

      1.    Windousian cenahna

        Siga bot naon? A hormat.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          HA HA HA HA HA HA

      2.    Windousian cenahna

        Sakumaha goréngna agén pangguna, éta henteu ngadeteksi Windows 95 kuring.

        1.    v3 asup cenahna

          nyaéta 9 + mac xD

          1.    Windousian cenahna

            ie5 hapunten.

          2.    v3 asup cenahna

            Kuring terang adi, tapi kuring gaduh pamikiran anu sami, sareng ie9 + mac jajjajajajajajaj anjeun ngéléhkeun kuring xD

  6.   Eduardo cenahna

    Pikaresepeun.
    Kusabab éta mangrupikeun blog anu meh teu nyarioskeun tentang Ubuntu, yén aya ampir 19% anu sumping ka dieu nganggo éta mangrupikeun kanyataan anu kedah dipertimbangkeun. Naha jalma bakal resep ningali alternatif dina ditros anu sanés?
    Hal Windows henteu héran kumargi dina dunya damel éta naon anu aya.
    Sacara umum, anu didaptarkeun salaku GNU / Linux umum kedahna anu, contona, ngaunduh Firefox, dipasang sacara manual sareng henteu ngarobih Agén pangguna. Anu nunjukkeun yén aya seueur tukang anu sumping kana blog ieu

  7.   Mauricio cenahna

    Kuring ngaraos anéh yén Arch rendah pisan. Éta sanés anu paling populér, henteu, tapi handap pisan ??? Kuring ngiringan nganggap yén éta pikeun henteu ngarobih Agén pangguna

  8.   Marco cenahna

    Kuring ngaraos aneh bahkan yén Cakra henteu némbongan antara distro !!!

    1.    truko22 cenahna

      @marco mana agnet pangguna anu anjeun anggo, kuring ngarobih na didieu ngadeteksi cakra leres, tapi éta masihan kuring masalah sareng sababaraha layanan google sareng hotmail.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Pasang kana garis UserAgent "WebKit" ... anu kedahna ngajawab masalah sareng Google+ contona.

  9.   dongéng cenahna

    fakta senang anu saé, trisquel, luhur pisan sareng web-os.

  10.   Oscar cenahna

    Jigana sami sareng @Marco.

  11.   Merlin The Debianite cenahna

    Oh leres kuring nganggo debian tapi kuring henteu ngarobih agén pangguna

    NGABARAKATAK.

  12.   pandev92 cenahna

    Naon sababna Linux sareng Ubuntu Linux béda xD?

    1.    kawani cenahna

      Hahahaha naon bangsat

    2.    Jibril cenahna

      Ku ArtWork (?

  13.   Jose Miguel cenahna

    Ngan ukur panineungan, Debian Squeeze kuring henteu mikawanoh sapertos kitu tapi sapertos GNU / Linux.

    Nya, sadayana aya dina kulawarga, tapi ...

    Salam.

    1.    Oscar cenahna

      Anjeun kedah ngarobih agén pangguna, dina tip tips blog anjeun bakal mendakan kumaha ngalaksanakeunana.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Anjeun kedah ngawartosan ka Chrome UserAgent yén anjeun nganggo Debian:
      https://blog.desdelinux.net/tips-como-cambiar-el-user-agent-de-chromium/

  14.   mitcoes cenahna

    Kuring nganggo Sabayon sareng Xfce, sareng henteu ngenalkeun kuring, sanaos sadayana, kami seueur urang Sabayon anu nganjang ka halaman ieu, anu kuring ogé kantos nganjang ti Mint12 sareng LMDE kusabab kuring maca ti google reader

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Anjeun kedah nyatakeun dina Chrome UserAgent anjeun distro anu anjeun anggo:
      https://blog.desdelinux.net/tips-como-cambiar-el-user-agent-de-chromium/

  15.   Alberto cenahna

    Kuring nganggo Ubuntu, sareng Abdi hoyong nyobian langkung seueur distro, tapi éta, sanaos anjeun henteu percanten (sareng kuring leres-leres hartosna éta) Kuring parantos bogoh ka persatuan, sareng kuring sono nalika kuring nyobaan distros anu sanés, sapertos Debian atanapi Fedora, ogé kuring sok balik ka Ubuntu saminggu saatos masang distro anu sanés.

    Alesan naha kuring resep Unity seueur, anu kuring bakal koméntar di sababaraha tempat anu sanés, tapi anu utama nyaéta Lensa sareng panggunaan layar.

    1.    nxs.davis cenahna

      Kuring bagi pendapat anjeun, laptop kuring gaduh layar 16: 9 sareng kamanunggalan ngamangpaatkeun layar kalayan saé, kuring miharep éta tiasa dipasang dina distro anu sanés ... Kuring ngadéngé yén dina lengkungan 64-bit éta tetep teu tiasa, éta nyeri, Kuring bakal teraskeun sareng persatuan 😀

  16.   ianpocks cenahna

    Kuring sadar yén ku firefox anjeun henteu kedah ngonpigurasikeun agén pangguna, tapi ku midori éta henteu leres-leres dikonfigurasi, sareng kuring nganggo distro anu sami

  17.   ianpocks cenahna

    Alberto

    Kuring parantos ningali hal anu langkung aneh, sapertos nganggo ubuntu minimal ...

  18.   pandev92 cenahna

    Dinten ayeuna kuring ngaleupaskeun mérek anyar iPad XDDD kuring

    1.    v3 asup cenahna

      Anjeun ogé? x)

  19.   pandev92 cenahna

    Ayeuna mah IPOD LOL anyar

  20.   pandev92 cenahna

    Nah ayeuna cekap kanggo maén sareng agén pangguna xD.

  21.   Miguel cenahna

    GNU / Linux heula, teu paduli distro na. XD

  22.   hypersayan_x cenahna

    Abdi bagian tina tim ninja elit Anu Teu dikenal:]

  23.   ldd cenahna

    kudu kaluar ti kuring.

  24.   ianpocks cenahna

    Anjeun ningali tina damel nganggo windows, kumaha anjeun terang 🙂

    Saperti kepala kuadrat bos kuring anu henteu terang naon ogé anu unggul, anjeun mimiti ngawartosan anjeunna pikeun ngarobih sistem operasi ……

    Sababaraha urang gaduh waktos luang, seueur waktos luang dina currele.

    Sareng langkungna upami urang damel sapeupeuting, kabeneran urang bakal aya halaman sapertos kieu pikeun ngamaniskeun wengi, angkat ku Gusti upami panjang (langkung tina suku urang Norwegia) 😉

  25.   Yoyo Fernandez cenahna

    Pardus henteu kaluar 🙁

  26.   Bervariasi cenahna

    Anu paling nyitak pikeun Windows nyaéta Courage xDD

    1.    v3 asup cenahna

      hahahahahaha xD

    2.    kawani cenahna

      Kusabab kuring henteu gaduh deui bola, kuring bakal neraskeun Arch upami tiasa.

  27.   Maxwell cenahna

    Naon kabagjaan pikeun ningali Trisquel diperhatoskeun, jelas yén aya seueur urang, kumaha kuring kedah ningali ka pangguna Trisquel? Meureun Trisquelites? Mudah-mudahan urang teraskeun janten langkung seueur pangguna 100% perangkat lunak gratis 😉

    Salam.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Atanapi Triskelians ... HAHA

    2.    snd6e cenahna

      Kumaha anjeun terang saha anu nganggo Trisquel? Nalika ngamutahirkeun Abrowser éta nyatakeun 'Ubuntu' sareng upami anjeun ngarobih kana 'Trisquel' a Tux teras némbongan.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Trisquel Jigana henteu didukung dina koméntar ... nyaéta, kode anu nunjukkeun distro dina koméntar henteu mikawanoh Trisquel.

        Upami aya anu ngirimkeun kuring logo Trisquel (.SVG) kana email kuring, atanapi ngantunkeun kuring tautan unduhan, kuring nambihan pangrojong pikeun Trisquel sakumaha parantos dilakukeun ku Pardus, Mageia, Chakra, jst.

  28.   ditangtoskeun cenahna

    Slackware Linux 64 bit 0.15%

    Naha bakal aya batur atanapi ngan kuring? xDD

    1.    Manual Sumber cenahna

      xD Anjeun salamina nyalira, sapertos Yoyo Fernández anu nganggo Pardus sareng Wani sareng Windows anu dipikacinta. 😀

      1.    kawani cenahna

        HDD

        1.    Manual Sumber cenahna

          Intina nyaéta, anjeun nganggo Windows sareng anjeun resep. 😛

          1.    kawani cenahna

            Abdi henteu bogoh nanaon atanapi saha waé

  29.   aktor cenahna

    Sigana kuring henteu kaadilan dilakukeun pikeun linux mint, sabab dina panyungsi éta muncul salaku ubuntu sareng seueur pangguna anu énggal, kami henteu terang atanapi kami parantos ngarobih agén pangguna. Salam atoh Saé kanggo Gnu / Linux. Salam.

    1.    Manual Sumber cenahna

      Éta hal anu goréng anu masing-masing distro nempatkeun agén pangguna yén anjeunna hoyong, tapi upami pangguna henteu jaga pikeun menerkeun éta moal aya anu tiasa dilakukeun.

  30.   Arturo Molina cenahna

    Kuring teu kasinggung ku nomerna, kuring nyambung tina Android 2.1, Lubuntu sareng sakapeung tina Win 7, kusabab kuring gaduh boot dual dina laptop kuring.

    1.    kawani cenahna

      Naha éta tersinggung ku nomer bakal murangkalih pisan

  31.   Fernando cenahna

    Abdi nganggo cakra .. Mudah-mudahan aya jalma didieu anu nganggona ogé.

  32.   beurat beurat cenahna

    Témpél Agén pangguna tampilan. Surak!

  33.   beurat beurat cenahna

    Di dieu nguji Anggota-Agén deui, kuring ngarobih ku panangan. Peryogi dicatet yén tautan ieu parantos maot 🙁
    https://blog.desdelinux.net/wp-content/themes/dlinux/tips-como-cambiar-el-user-agent-de-firefox/
    Abdi ningali tina cache google.
    Salam!

  34.   Ivan Molina cenahna

    Sareng naon anu dianggo deui, openbox, gnome, persatuan?