DolphinEmu: Gamecube + Wii Emulator [Pamasangan dina ArchLinux]

Lumba-lumbaEmu Disarankeun ka kuring ku babaturan, sareng kuring ngomong sorangan: Kumaha upami kuring masangkeunana pikeun maénkeun Mario Kart? Janten kuring tumaros. Bungkusan na bakal dipendakan di Yaourt.

Paréntah pikeun milarian nyaéta:

yaourt -Ss dolphin-emu

1

Teras we masang na naon Yaourt ngalakukeun sihir anjeun:

yaourt -S dolphin-emu

2

anjeun kedah ngantosan éta pikeun ngaunduh sadayana kagumantungan anu diperlukeun pikeun Dolphin-emu jalan

3

sareng voila, kami parantos dipasang

4

ayeuna kanggo ngunduh rom ti kaulinan Kubus Kuring ninggalkeun anjeun halaman ieu:

http://coolrom.com/roms/gcn/

Hanjakal pikeun Wii kuring henteu mendakan (bohong kuring teu daék milarian). Sakali diunduh rom dina kasus abdi teh mario Kart, urang milarian file na

5

sareng sacara otomatis ngamimitian gim

6

8

7


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elruiz1993 cenahna

    Émulator anu saé pisan, kuring gaduh kana PC adi kuring pikeun sababaraha kaulinan Smash 🙂

  2.   neomyth cenahna

    Saé dina laptop kuring (kubuntu) Kuring ngalakukeun hébat, kuring parantos maénkeun mariokart, residen jahat ulang 0 sareng 1, ogé mario striker, super smash sareng daptar anu alus tina kubus gim.

  3.   Ender Efrain Fletcher Salas cenahna

    Naha aya anu terang naon sarat perangkat keras minimum pikeun kaulinan GameCube?

  4.   Ivan cenahna

    Abdi resep émulator ieu, kuring dipasang dina openuse ti pasang 1 kali sareng tiasa dianggo saé.
    Abdi nyarankeun ngagunakeun kontroller kanggo kaulinan sapertos sinar panonpoé Mario, metroid atanapi zelda.
    Pikeun Mario kart atanapi smash sigana mah keyboard na cekap kusabab seueur tombol anu henteu dianggo.
    Kaulinan wii anu kuring nyobian nyaéta anu ngagaduhan kasaluyuan sareng gamecube controller (Abdi henteu tiasa nganggo wii controller ogé kalayan mouse) mis. Resident jahat 4 sareng Mario kart wii.

  5.   Emiliano cenahna

    Kalayan i3 3220 4gb ddr3 sareng hdgraphics 2500 kuring tiasa maénkeun bola naga anu sampurna z budokai tenkaichi 3

  6.   moscosov cenahna

    Data anu saé, kuring badé nyobian, sababaraha waktos ka pengker kuring nyobian Dreamcast anu henteu hasil.

    Nuhun Elav.

  7.   koyal13 cenahna

    Kuring parantos diuji dina Intel Core i7, Asus Nvidia GTX660 Ti Graphics, diatur ku Arch sareng… éta méwah! Kuring parantos nyobian sababaraha kaulinan Wii (saliwatan, anjeun tiasa ngaunduhna ku torrent ti http://www.gamestorrents.com/ )

    Kontribusi anu saé pisan, Hatur nuhun

  8.   ngan-lain-dl-pamaké cenahna

    Éta tetep ngajalankeun lambat pisan, kuring parantos nyobian RE Zero, RE Remake sareng Zelda Twilight Princess (Sadaya Nintendo Gamecube).
    tapi New Super Mario (Wii) jalan lancar, anu goréng nyaéta kuring henteu tiasa béréskeun sabab éta tetep tetep nyangkut tingkat dunya 3.

    2 GB RAM
    Intel Core 2 duo 2.2 Ghz
    Nvidia 310m 512MB

  9.   Jibril cenahna

    Émulator gratis pikeun maénkeun kaulinan swasta?
    Henteu hatur nuhun

    1.    pandev92 cenahna

      Atanapi aya game wii gratis anu hargana.

      1.    Jibril cenahna

        Janten naha aranjeunna gaduh saraf pikeun ngamajukeun kaulinan proprietari dina blog perangkat lunak gratis?
        Éta sinisme.

        1.    nano cenahna

          Kusabab éta sanés blog perangkat lunak gratis, éta mangrupikeun blog GNU / Linux, Genius, janten, upami ngeunaan Linux sacara umum (kabébasan atanapi kakuranganana henteu janten masalah).

          1.    cookie cenahna

            NGABUKUR!

    2.    merk cenahna

      Aya jalma anu gering ku carita parangkat lunak gratis, anjeun ngaheureuyan kuring.

      1.    Jibril cenahna

        Éta nunjukkeun yén anjeun ngan ukur pangguna GNU / Linux tapi anjeun henteu terang kabébasan.
        Tetep nganggo Google, Facebook, Dropbox, Skype, Twitter, aranjeunna henteu gratis, tapi aranjeunna membélana dugi ka tiwas.
        Aranjeunna nangis nalika kaulinan proprietary dileupaskeun ngan ukur pikeun Windows sareng sanés pikeun Linux, tapi aranjeunna henteu ngadukung kaulinan gratis sapertos TuxRacer pisan, kanyataanna, aranjeunna ningali éta kirang sareng bahkan henteu nyumbang kana proyék éta. Teras aranjeunna nyebut dirina "bebas", "komunitas", yuck ...

      2.    Jibril cenahna

        Jalma anu ngagunakeun GNU / Linux kedah henteu maénkeun kaulinan proprietari, anu bertentangan sareng prinsip parangkat lunak gratis, éta bakal ngabobodo dirina.

        1.    leonardopc1991 cenahna

          Kaleresan, anjeun gering, sadayana bébas milih

    3.    leonardopc1991 cenahna

      Stallman anjeun xD

    4.    Dayara cenahna

      Jempé, gék.

  10.   Rodolfo cenahna

    aya anu tiasa ngajalankeun kaulinan wii ku kabeneran, éta sok muka kuring teras nutup; (????

  11.   juliangomes1992 cenahna

    Baixar Torrent Games 2014 PC, XBOX, PS1, PS2, PS3, PSP, Wii, Android, Tradução, assistir Desenhos Online Games Torrent
    http://www.torrentgamesps2.com.br/
    http://www.torrentgamesps2.com.br/
    http://www.torrentgamesps2.com.br/