Duplicator, plugin WordPress pikeun hijrah otomatis

nu Migrasi WordPress atanapi parobihan server mangrupikeun kagiatan anu ngahasilkeun nyeri sirah pikeun blogger sareng plugin na Duplicator pikeun WordPress, éta nawiskeun sababaraha kaunggulan dina kloning sareng mindahkeun halaman wéb anu disayogikeun dina WordPress dibandingkeun sareng sistem tradisional.

Duplicator, plugin WordPress pikeun hijrah otomatis

Duplicator Free, fitur tina vérsi gratis

Duplicator mangrupikeun plugin WordPress anu ngamungkinkeun anjeun mengklasifikasikeun situs lengkep dina sababaraha léngkah sareng nyingkronkeun konfigurasi sareng sérver anu énggal pikeun otomatis hijrahkeun éta, ngahémat waktos sareng usaha dina prosés na. Ieu sababaraha fungsina.

Alat Klon

Kloning situs anjeun dina WordPress henteu pernah gampang pisan, ku alat kloning plugin ieu anjeun tiasa ngagaduhan salinan halaman wéb anu lengkep pikeun dianggo dimana waé anjeun hoyong.

Cadangan atanapi cadangan

nu salinan cadangan Éta mangrupikeun kagiatan anu penting pikeun ngajamin fungsi anu leres tina situs sareng plugin ieu, salian ti ngajadikeun otomatis prosés na, anjeun bakal tiasa ngajadwalkeunana dina waktos anu anjeun pikahoyong sahingga otomatis diénggalan dina tenggat waktos anu diarepkeun. Cadangan anu diciptakeun bakal disayogikeun dina sérver blog pikeun aksés gampang.

Alat pangrojong pamekar

Upami anjeun pangembang wéb atanapi anjeun damel di pangropéa situs, anjeun tiasa nganggo plugin ieu salaku alat pangrojong pikeun ngadukung palanggan anjeun sareng ngadamel salinan cadangan proyék-proyékna, ngahémat waktos sareng usaha dina prosés.

Duplicator Pro, fitur vérsi premium

Kanggo proyek anu paling ambisius, Duplicator Pro nambihan fitur salinan sareng hijrah anu maju ka klienna pikeun kinerja panggunaan anu langkung saé. Hayu urang tingali sababaraha fungsina.

Gudang awan

El gudang awan ditawarkeun ku versi premium tina plugin ngamungkinkeun anjeun host cadangan dina sababaraha rohangan anu béda sapertos Google Drive, Dropbox sareng FTP sareng anu sanés pikeun aksés anu langkung saé dina restorasi.

Dukungan multi-situs

Ku mésér lisénsi lengkep plugin anjeun bakal tiasa dianggo dina jaringan anjeun sorangan, kloning, malikkeun sareng mindahkeun sababaraha situs sakaligus.

Plugins canggih

La versi lengkep Éta ogé kalebet plugins canggih pikeun ngajadikeun otomatis tugas-tugas anu tangtu sapertos hijrah ti hiji hosting ka anu sanés sakumaha gancang-gancang dina waktos anu pondok.

Salinan teu aya watesna

Duplicator Pro henteu tunduk kana watesan cadangan dina jangka waktos naon waé sapertos anu versi gratis nawiskeun wates kustomisasi anu langkung lega pikeun pangguna.

Kustomisasi cadangan

Versi lengkepna ngamungkinkeun anjeun ngarobih parameter konfigurasi cadangan pikeun nyocogkeun ka persyaratan masing-masing unggal proyék pikeun cadangan lengkep atanapi parsial.

Bewara Email

Ngaliwatan fungsi ieu pangguna bakal tiasa terang iraha waé nalika sistem parantos bérés ngadamel salinan ku nyimpenna dina sérver sabab parantos sayogi kanggo dianggo.

Dukungan ngalegaan

Palanggan premium bakal kéngingkeun dukungan kana kaanggotaanna anu ngamungkinkeun pemecahan masalah online ngalangkungan dukungan téknis, ditambah apdet plugin gratis salami sataun.

Upami anjeun biasa ngalakukeun Migrasi blog WordPress, Duplicator Plugin bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos dina prosés, naha anjeun jalma pribadi atanapi upami anjeun bakti ka pangropéa wéb anu propésional, dina hal ieu kami nyarankeun ngagunakeun versi lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.