Majalah HD # 0 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar) mangrupikeun majalah digital distribusi bulanan ngeunaan Perangkat Lunak Gratis, Peretasan sareng Pemrograman. Henteu,…

Pasang otomatis dipasang ku fstab

Kadang-kadang urang peryogi partisi pikeun dipasang sacara otomatis nalika sistemna diangkat. Cara anu leres pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun ...

Bagikeun élmu Linux anjeun

Nulis blog, ngajaga anjeun sadayana diupdate, unggal dinten, tanpa ngeusi artos sepeser pun, mangrupikeun padamelan anu sesah pisan ....

Ubuntu 12.10 sayogi

Poe na parantos sumping sareng urang parantos ngagaduhan Ubuntu 12.10, versi terakhir tina sebaran Linux anu populér ieu, anu…

kumaha

Programming dina bash - bagian 3

Pikeun ngahijikeun konsép kami, kami bakal diajar 2 alat anu gunana pikeun program anu tiasa dianggo sampurna di Bash. Diajar ...

Linux dina Windows?

Aya sababaraha kali urang kapaksa damel di Windows ku sababaraha alesan (contona, kusabab lingkungan ...

Programming dina bash - bagian 2

Bagian kadua mini-tutorial ieu ngeunaan program Bash, dimana urang diajar ngagunakeun siklus sareng alat-alat sanés anu bakal ngabantosan urang ...

Kumaha ngagunakeun Skype sareng Empati

Salah sahiji pamiarsa urang, Luis Sebastian Urrutia Fuentes, anggota Devra.cl, bagikeun sareng kami tutorial pondok ngeunaan cara ngagunakeun Skype sareng ...

GNOME 3.6 sayogi

Gnome Project ngumumkeun dina Séptémber 26 yén ekspektasi lingkungan desktop GNOME 3.6 parantos réngsé ...

Fedora 18 alfa sayogi!

Disebut Sapi Bulat, Fedora 18 Alpha didukung ku kernel Linux 3.5.3 sareng nambihan seueur fitur sareng perbaikan anyar ...

Tulis sareng bales SMS ti Ubuntu

Naha anjeun badé maca sareng ngawalon pesen SMS langsung tina Ubuntu? Éta pisan anu Blubphone dirancang pikeun ngalakukeun. Anu…

Buka webOS parantos béta

Dalapan bulan saatos HP ngumumkeun yén éta ngamimitian fase anyar pikeun port webOS kana modeu kode ...

Lasarus 1.0 kasadia

Sababaraha minggu ka pengker urang nyarios ngeunaan Lasarus, klon Borland Delphi gratis. Sababaraha dinten ka pengker ...

OpenSUSE 12.2 sayogi!

Tim pangembangan openSUSE parantos ngumumkeun ngaleupaskeun sistem operasi openSUSE 12.2. Nicknamed Mantis, openSUSE 12.2 mawa sababaraha ...

Firefox 15 sayogi

Versi utama browser Mozilla anu anyar sayogi pikeun diunduh, nawiskeun paningkatan anu luar biasa dina kinerja sareng ngalereskeun ...

Anggur 1.5.11 sayogi

Alexandre Julliard ngumumkeun tanggal 17 Agustus versi anyar Anggur, alat anu ngamungkinkeun pangguna…

Firefox OS dina Raspeberry Pi

Sawatara waktos ka pengker, komunitas perangkat keras gratis diréformasi ku mecenghulna Raspberry Pi, jenis mikro ...

Calligra 2.5 kasadia

Tim Calligra, multiplatform, suite kantor sumber bébas sareng open source lahir ti KOffice, parantos ngaluncurkeun ...

Nokia ngajual Qt ka Digia

Nokia mindahkeun Qt ka Digia pikeun jumlah anu henteu dikaterang. Janten, anu terakhir bakal ngajaga sadaya kagiatan ...

LibreOffice 3.6 sayogi!

LibreOffice, suite kantor gratis paling populér, nembé ngahontal vérsi 3.6.0. Yayasan Dokumén nembé ngumumkeun ...

KDE 4.9 sayogi!

KDE 4.9 mangrupikeun vérsi munggaran anu sayogi saatos diintegrasikeun tina tim Kualitas KDE, anu ngaharepkeun ningkatkeun penampilan ...

AdminFest 2012

Pikeun anu henteu sadar, salami 13 taun Jumaah pamungkas dina Juli janten ...

Linux Mint 13 KDE sayogi

Teu lami saatos ngaleupaskeun vérsi sareng lingkungan desktop XFCE, Linux Mint 13 Maya KDE Edition sumping….

Hoyong nyobian Firefox OS?

Hoyong nyobian gedong Firefox OS anu anyar dileupaskeun, sistem operasi sélulér anu janji bakal masihan ...

Linux Mint 13 Xfce sayogi

Salami sababaraha dinten ayeuna urang ngantisipasi peluncuran ieu anu tungtungna nyandak lingkungan XFCE ka ...

OpenSUSE 12.2 RC sayogi

Sareng tungtungna OpenSUSE 12.2 ngaleupaskeun dimimitian! Saatos ngantosan seueur reureuh, versi Calon Ngaleupaskeun parantos sayogi. Sababaraha…

Linux Mint 13 KDE RC sayogi

Calon Ngaleupaskeun Linux Mint 13 kalayan lingkungan grafik KDE sayogi kanggo diunduh. Hayu urang émut yén ...

Gosip ngeunaan Mageia 3

Dina momen-momen dimana Mandriva terus nyobian pikeun nguatkeun dirina saatos masalah anu parantos diseret mangtaun-taun, Mageia monopoli ...

LibreOffice 3.5.5 dileupaskeun

Versi anyar ieu kalebet koreksi kacilakaan anu aya hubunganana sareng muka file Visio, nalika nyimpen dokumén nganggo lacak ...

Kumaha gampang ngarobih Grub

Grub Customizer mangrupikeun alat anu pas anu ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka sadaya aspek grub. Upami anjeun hoyong gaduh PC lengkep ...

Plank: darmaga ultra-lampu

Plank mangrupikeun réimplementasi Docky (dikembangkeun ku Docky Core Team), lengkep ditulis deui dina basa Vala sareng parantos ...

VLC 2.0.2 sayogi

Versi 2.0.2 tina VLC Media Player parantos dileupaskeun, pamuter multimédia multi-platform terkenal anu ngamungkinkeun sacara praktis maén ...

Linux Mint 13 XFCE RC sayogi

Tungtungna kami gaduh versi munggaran tina Linux Mint 13 kalayan lingkungan anu sanés GNOME, anu XFCE dina ieu ...

Beatbox: pamuter musik proyék SD

Beatbox mangrupikeun pamuter musik énggal dilahirkeun tina proyék SD. Kalayan antar muka minimalis tapi seueur fungsi: perpustakaan ...

Asalna tina kernel Linux

Naha anjeun kantos héran kumaha kernel Linux sapertosna iraha mimiti dirilis? Nya, ayeuna anjeun tiasa nyugemakeun ...

GeoGebra, matématika dina gerak

GeoGebra mangrupikeun perangkat lunak géométri dinamis, nyaéta ngamungkinkeun anjeun ngadamel konstruksi géométri sareng ngahirupkeun (baca "ngahirupkeun aranjeunna") dina ...

Mintbox: Linux Mint Mini PC

Linux Mint parantos lami narik perhatian di komunitas Linux, nyayogikeun sistem operasi anu suksés sareng popularitas anu luar biasa….

LDD: Mageia 2 sayogi

Urang teuleum deui ka dunya gaib "The Twilight Zone (LDD): Aya Linux saluareun Ubuntu." Waktos ayeuna…

Stellarium: ningali langit

Stellarium mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun urang pikeun mensimulasikeun planetarium dina komputerna nyalira, éta mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng ...

Kernel 3.4 ayeuna sayogi

Diantara sadaya fitur énggal dina kernel ieu, aya kamajuan dina filesystem Btrfs, ogé dukungan ...

LDD: Puppy Linux 5.3.3 sayogi

Dina angsuran énggal «The Twilight Zone (LDD): Aya Linux saluareun Ubuntu«, urang bagikeun screencast énggal, waktos ieu ngeunaan ...

LDD: Archbang 2012.05 sayogi!

Tanpa fanatisme, tapi tetep kana kapercayaan urang yén GNU Linux langkung ti Ubuntu, kami nyiptakeun bagian anyar ...

Gimp 2.8 final sayogi!

Final Gimp 2.8 mangrupikeun vérsi pangénggalna anu sayogi tina salah sahiji program anu parantos ngahudangkeun anu paling diarepkeun dina ...

Ututo XS 2012 sayogi!

Salah sahiji sebaran Linux anu paling gratis parantos diumumkeun, sapertos unggal taun, versi anyarna, anu ...

Firefox 12 sayogi!

Mozilla nembé ngenalkeun pembaruan énggal dina panyungsi na, Firefox 12, pikeun Windows, Mac, Linux sareng alat sélulérna. Anu…

Aduh Picasa kanggo Linux

Google ngarilis paningal gambar Picasa sareng panata kanggo Linux di 2006 nganggo anggur kanggo ...

Poll of the month: KDE Meunang!

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring nuturkeun survey anu terakhir kalayan langkung sumanget tibatan Liga BBVA atanapi gelut ...

Compiz parantos maot?

Compiz mangrupikeun aplikasi komposisi desktop pikeun Linux. Ieu ngandung harti yén éta nyangking seueur daya tarik pikeun desktop ...

Kairo Dock 3 sayogi!

Kairo Dock 3.0 mangrupikeun peluncur aplikasi animasi pikeun Linux anu dijalankeun dina GNOME, KDE, atanapi XFCE. Kairo ...

Microsoft mésér Skype!

Aya seueur rumor ngeunaan penjualan Skype dina sababaraha minggu ka pengker. Akhirna, Microsoft anu mengaku Skype kanggo 8.500 ...

Trisquel 5.5 sayogi!

Trisquel 5.5 STS «Brigantia» tungtungna parantos sumping! Édisi ieu parantos langkung lami tibatan anu diarepkeun tapi pantes di ...

MATE 1.2 sayogi!

MATE mangrupikeun manajer jandela, sareng kamekaranana mangrupikeun garpu Gnome (nyaéta, dumasar kana ...

Naon kajadian ka Microsoft?

Ukuran anéh perusahaan Redmond nyaéta kadaharan anu dipikiran. Dina jaman ayeuna, data positip parantos dipikaterang ...

Jitsi 1.0 stabil sayogi!

Jitsi (baheulana SIP Communicator) mangrupikeun konperénsi pidéo, VoIP, sareng aplikasi olahtalatah instan pikeun Windows, Linux sareng Mac OS X….

WebGL: 3D dina Wéb

WebGl (tina akronimna dina basa Inggris, "Web Graphics Library") ngamungkinkeun mintonkeun grafik 3D gancangan ku hardware dina halaman wéb, ...