GNOME 3.4 sayogi!

Gnome 3.4 parantos dileupaskeun sareng éta dimuat ku fitur-fitur anyar. Kusabab siaran badag terakhirna (versi 3.2) aranjeunna parantos didamel ...

Perang pikeun jauh

Perjoangan antara Argentina sareng Brazil pikeun maksa parangkat lunak na pikeun Interactive Digital TV, numutkeun koran resmi Página / 12….

Android balik deui kana kernel 3.3

Rupa-rupa subsistem Android sareng fitur parantos dihijikeun, sareng seueur deui anu bakal nuturkeun ka hareup. Ieu bakal ngajantenkeun ...

Anggo scanner MFP jaringan

Kaayaanana sapertos kieu: urang gaduh sababaraha PC Linux, router sareng printer multifungsi sareng kami hoyong ngabagi sareng ...

Firefox 11 sayogi!

Firefox 11 tungtungna aya sacara resmi. Versi panganyarna tina panyungsi Mozilla kalebet pakakas anyar ...

Kumaha gampang nyiptakeun LiveUSBs

Migrasi tina hiji sistem operasi ka sistem anu sanés mangrupikeun hal anu tiasa matak pikaboseneun pikeun sabagéan ageung, hususna pangguna anu anyar. A…

Naha urang nganggo Linux?

Kami ngawartoskeun ka jalma yén kami nganggo Linux sabab éta aman. Atanapi gratis, sabab tiasa disesuaikan, kusabab éta ...

TuxInfo 45 sayogi!

Jumlah anyar Tuxinfo, dina jaringan jaringan. Kalayan seueur berita sareng seueur tulisan anu tiasa dibaca. Bulan ieu bakal ...

Ubuntu sareng Android ngahiji

Dina blogna, Mark Shuttleworth ngadamel pengumuman anu pikaresepeun: paméréan Ubuntu pikeun Android di Mobile World salajengna ...

Cakra 2012.02.12 sayogi!

Cakra Linux mangrupikeun sebaran Linux anu museur kana panggunaan KDE. Numutkeun ka DistroWatch Chakra Linux mangrupikeun salah sahiji ti 15 ...

VLC 2.0 sayogi!

Versi 2.0 tina VLC Media Player parantos dileupaskeun, pamuter multimédia sareng multiplatform anu kasohor maénkeun praktis sadayana ...

LibreOffice 3.5 sayogi!

The Document Foundation nembé ngaluarkeun versi stabil LibreOffice anyar, kalayan paningkatan anu narik dina sadaya komponén ...

Top 10 Lénsa pikeun Perpaduan

Lénsa unity nyaéta jandéla anu dirancang pikeun nembongkeun hasil pamilarian file, aplikasi atanapi inpormasi sanés kalayan gampang tina ...

Ngarobih ip modem tina bash

Sababaraha kali nalika urang hoyong ngaunduh file tina sérver anu gaduh watesan unduhan ku IP, urang kedah ngarobih IP ...

PCLinuxOS KDE 2012.02 sayogi!

PCLinuxOS, mangrupikeun distribusi anu narik pisan, pikeun stabilitasna, pikeun janten rol, kusabab ngagaduhan seueur bungkus ...

KDE 4.8 sayogi!

Pamekar KDE parantos ngumumkeun kasadiaan vérsi akhir tina KDE 4.8, édisi anyar ieu ...

Ubuntu TV: Linux kanggo TV

Perusahaan Canonical parantos nampilkeun Ubuntu TV, sistem Linux anu dirancang pikeun tipi. Ieu pérsi Ubuntu ...

Cakra Linux 2011.12 sayogi

Cakra mangrupikeun sebaran Linux dumasar kana Arch Linux anu ngagunakeun KDE salaku lingkungan desktop sareng anu prinsip na ...

LightScribe dina Linux

LightScribe (dina basa Spanyol «Escritura por Luz (laser)») mangrupikeun téknologi anu dikembangkeun ku HP sareng LiteOn anu dirancang pikeun labél payun ...

Sababaraha Lénsa pikeun Ubuntu Dash

Sapertos GNOME Shell, éta nunjukkeun poténsialna sareng éksténsi pihak katilu anu béda anu tiasa urang pasang kanggo ngamangpaatkeun sareng ...

Kumaha ngaropea Persatuan di Ubuntu

Kesatuan parantos dikritik, diantara anu sanésna, pikeun henteu ngamungkinkeun kamampuan pikeun ngonpigurasikeun sareng ngarobihna sacukupna. Nanging, ku ...

MyPaint 1.0.0 ningali lampu

Aplikasi lukisan digital populér MyPaint parantos ngahontal vérsi 1.0.0 sareng kalebet seueur fitur énggal, sapertos: menu ...

Popularitas Ubuntu murag

Sakumaha anu diantisipasi sababaraha dinten ka pengker, sigana mah di dunya Linux aya anu robih, sareng parobihan éta nuju ...

OpenSUSE 12.1 sayogi

Pamekar anu aya di balik proyék openSUSE ngumumkeun yén vérsi 12.1 tina sistem operasi berbasis Linux ayeuna sayogi,…

Majalah TuxInfo No 42 siap diunduh

Édisi anyar salah sahiji majalah anu pangsaéna ngeunaan Linux dina basa Spanyol. Dina kasempetan ieu, urang bakal mendakan tulisan anu menarik ngeunaan ...

Manual instalasi pondok ArchBang

Di dieu urang bakal ningali kumaha urang tiasa masang distribusi ieu anu disebut ArchBang. Pikeun anu henteu terang, ArchBang mangrupikeun distro anu diturunkeun tina ...

Fedora 16 sayogi

Sababaraha dinten ka pengker versi anyar sebaran basis Red Hat anu hadé ieu, Fedora 16, dileupaskeun, anu dina ...

Debat: Arch Linux vs Debian

Kali ieu urang bakal nyanghareupan dua distro utami di dunya GNU / Linux: Arch Linux sareng Debian. Urang bakal ningali sababaraha pro sareng ...

Linux: "Game Over"

Mike Gualtieri, bagian tina grup panilitian Forrester, nembé nyatakeun yén rencana Linux pikeun nalukkeun…

Peta Konsép Lisénsi

Dina Hayu Paké Linux kami salawasna paduli kana nyebarkeun sareng, pangutamana, masihan terang ngeunaan masalah lisénsi….

KDE dina Android: masa depan caket

Hatur nuhun ka N ilainaitas bakal tiasa ngajalankeun aplikasi Qt dina Android. Leres, impian budak leutik janten kanyataan. Sababaraha taun ka pengker ...

PyRenamer, file renamer

Kadang-kadang pikeun ngumpulkeun pidéo, gambar tina hiji acara, jst. urang kedah ngaganti nami seueur file. Ieu…

Kamus ringkes istilah Linux

Nalika jalma-jalma asup kana dunya Linux aranjeunna terang istilah sapertos Repository, GRUB atanapi Kernel anu…

BackTrack 5 Review - Pidéo

BackTrack mangrupikeun distribusi GNU / Linux dina format LiveCD dikandung sareng dirancang pikeun kaamanan kaamanan sareng anu aya hubunganana sareng ...

Diaspora muka panto

Saatos lami ngantosan, Diaspora muka panto pikeun pendaptaran. Diaspora mangrupikeun proyek open source anu dimimitian ku 4 murid Amérika, anu…

Kompetisi: Linuxeros Desktops I

Naon cara anu langkung saé pikeun ngamimitian saminggu tibatan ku kompetisi? Ide na nyaéta urang tiasa nunjukkeun ka dunya yén ...

Bahaya: Hukum Musik di jalan

"Kalayan konsensus anu kuat, Hukum Musik maju di Sénat", ngalaporkeun halaman wéb tina Nasional Kongrés Nasional Argentina. Nyaéta…

Server Kernel.org diretas

Tétéla sajumlah server anu henteu dikenal anu hosting kernel.org parantos dilanggar sareng kaamananna dikompromikeun….

Pintasan keyboard pikeun Dolphin

Sapertos aplikasi anu saé, Lumba-lumba, salah sahiji penjelajah file KDE anu pangsaéna, ngagaduhan fungsionalitas anu penting pisan: ...

Tuquito 5 sayogi

Versi anyar Tuquito ayeuna sayogi, sebaran GNU / Linux dumasar kana Ubuntu sareng asal Argentina, anu ditujukeun pikeun ...

Kumaha mupus cache Linux

Komputer anjeun henteu ngagaduhan seueur mémori anu sayogi? Sakali anjeun ngamimitian muka seueur program, naha éta mimiti tiasa hasil pisan? Oké,…

KDE 4.7 ayeuna sayogi!

Fans KDE kedah langkung ti bagja. Minuhan tanggal anu parantos ditangtoskeun pikeun diluncurkeun, ayeuna sayogi ...