Ahir kernel 2.6, awal era anyar

Tinjauan anu pikaresepeun ti rerencangan kuring Guillermo Malsina, ti iMàtica, ngeunaan vérsi utama anu anyar (3.0) tina kernel Linux. Tiasa waé,…

BookWorm, anu maca e-book SD?

Daniel Fore (aka DanRabbit), salah sahiji anggota anu aya di tukangeun SDOS, ngunggah Mockup kalayan nami BookWorm kana akun deviantART na, ...

Distros Linux anu paling geekiest

Naha anjeun pikir anjeun terang sadayana distro Linux? Naha anjeun ngagaduhan adi atanapi putra rumaja anu anjeun hoyong sered ka jero dunya ...

Alchemy, cara anyar skétsa

Alchemy mangrupikeun program gambar ékspérimén anu nawiskeun kami cara anu sanés ngadamel skétsa ku ngagunakeun ...

Gambar ISO ISO bakal hibrid

WTF? Hibrida? Satengah manusa sareng satengah mesin? Henteu. Ieu ngandung hartos yén ayeuna moal kedah nganggo alat khusus pikeun ...

Firefox 5 final sayogi!

Warta hébat! Ngan sababaraha waktos ka pengker, sareng masih teu aya pengumuman resmi, éta parantos sayogi dina server FTP ...

GUBRAK 2

Kumaha gampang pulih GRUB

Boot Repair mangrupikeun panganteur grafis pikeun ngabenerkeun masalah sareng Grub, anu tiasa nyegah urang tina ...

Jaringan sosial gratis

Upami urang nyarioskeun ngeunaan jaringan sosial, urang nyarioskeun privasi sareng nétral. Di hiji sisi, teu aya anu ngajamin yén data anjeun bakal tetep ...

Kamoso 2 sayogi: kéju KDE

Anyar-anyar ieu, Kamoso 2.0 "Velázquez" parantos diluncurkeun, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyandak poto sareng ngarékam pidéo nganggo webcam anjeun ...

Iceweasel sareng Firefox, naon bedana?

Naha anjeun kantos nguping panyungsi Iceweasel? Naha anjeun terang naon anu garpu Firefox, atanapi naha? Nya, dina tulisan ieu kuring ngajelaskeun ...

Trisquel 4.5.1 sayogi!

Saatos langkung ti sapuluh rebu unduhan langsung ti saprak medalkeun vérsi 4.5 dua bulan ka pengker, éta kaluar ...

Linux Mint 11 sayogi!

Sanaos versi anyar tina Linux Mint dumasarkeun kana Ubuntu 11.04, versi anyar ieu datang tanpa antar muka Unity ....

Firefox 5 béta sayogi!

Ngonfirmasi prosés pangwangunan énggal pikeun versi anyar tina browser andalannya, Mozilla parantos ngaluarkeun béta mimiti ...

CrunchBang Linux, minimalis Openbox

CrunchBang Linux [#!] Mangrupikeun sebaran berbasis Debian anu nawiskeun campuran "kagancangan, gaya, sareng zat" dina desktop sareng ...

Naon bedana sudo sareng su?

Sababaraha dinten ka pengker kuring nampi pamundut ti Miguel, anu maca blog biasa sareng komentator anu wajib, ngeunaan ...

Tint2, panel anu serbaguna pisan

Tint2 mangrupikeun panel / taskbar pikeun Linux. Pamekar na ngajelaskeun salaku saderhana, ringan, sareng éta henteu lebet kana ...

Parangkat lunak anti bencana gratis

Komunitas virtual programer solidaritas patepung di kota-kota anu béda-béda di dunya sareng nyiptakeun alat-alat virtual pikeun merangan musibah ...

Skype 2.2 béta sayogi!

Sanaos versi 2.2 Béta ieu sanés pembaruan "ageung" anu diarepkeun seueur, éta tetep ditampi, utamina sareng ...

SD SD aya!

Proyék Dasar ngahudangkeun urang sababaraha waktos ka pengker ku nyiptakeun téma GNOME desktop anu luar biasa ...

Trisquel 4.5 sayogi!

Jalma anu tanggung jawab Trisquel parantos ngumumkeun sékrési versi 4.5, nami codéna Slaine. Versi anyar…

Firefox 4 final sayogi!

Kami parantos lami ngantisipasi vérsi akhir ieu Firefox 4. Urang kedah ngantosan seueur béta sareng 2 RC kanggo…

Nguji Google Chrome OS

Hoyong nyobian Google Chrome OS? Nya ayeuna mungkin pikeun nyobaan peuting ngawangun dina Virtualbox, VMWare komo dina anjeun ...

Hotot pikeun Chrome

Ayeuna anjeun pasti parantos nguping ngeunaan Hotot, palanggan Twitter anu parantos ngabédakeun dirina ti sésa ti mimiti ...

Hurd: kernel anu sanés

Hurd mangrupikeun kernel asli sistem operasi GNU tina proyék nami anu sami diadegkeun ku Richard Stallman. Pangwangunan ...

Linux Mint LXDE sayogi!

Linux Mint 10 LXDE hadir sareng sadaya parangkat lunak anu diénggalan sareng sababaraha fitur énggal sareng Perbaikan kanggo ngamangpaatkeun ...

Tellico, panata acara super

Urang sadayana ngempelkeun naon-naon, baik musik, buku, komik, séri, kiripik, potongan kawat, sareng sajabana ... masalahna dugi ka mikahayang ...

OpenSUSE 11.4 sayogi!

"Kami bangga ngumumkeun sékrési 11.4 dina tradisi openSUSE nganteurkeun téknologi pangénggalna ...

Google Chrome v.10 sayogi!

Google Chrome parantos diénggalan sababaraha dinten ka pengker kana vérsi 10, pas dina waktos sateuacan pasanggiri Pwn2Own di ...

Firefox 4 RC sayogi!

Moal aya deui anu aya deui Firefox 4. Versi Kaluaran Calon (RC) nembé kaluar, éta hartosna ...

Kompetisi: Top 5 Desktop Linux

Naon cara anu langkung saé pikeun ngamimitian saminggu tibatan ku kompetisi? Ide na nyaéta urang tiasa nunjukkeun ka dunya yén ...

KDE 4.6.1 sayogi!

Tanpa aya berita anu penting, pembaruan munggaran tina KDE 4.6 dugi. Dasarna diwangun ku ningkatkeun stabilisasi Plasma sareng aplikasi, menerkeun sadayana ...

Téma Suasana pikeun Windows XP

Upami anjeun salah sahiji jalma anu "kajebak" sareng teu tiasa lirén nganggo Windows XP ku sababaraha alesan, tong éléh ...

LibreOffice 3.3.1 sayogi!

Saatos sababaraha Calon Ngaleupaskeun, kami parantos gaduh pembaruan munggaran tina versi stabil LibreOffice. ...

Komfusi 3 sayogi

Versi panganyarna tina Comfusion, sebaran dumasar kana Ubuntu + Debian +, ayeuna sayogi kanggo diunduh.

Firefox 4 beta 11 ayeuna sayogi

Kami beuki caket kana vérsi akhir Firefox sareng janten langkung saé unggal dinten. Dina versi béta pangénggalna ieu, ...

Survey bulan

Kami nyebarkeun hasil survey bulan kamari: anu mana distro pangsaéna? Sareng kami muka patarosan anyar ...

Majalah TuxInfo Nro. 34

Édisi terbitan Majalah TuxInfo ayeuna sayogi. Dina Nro.inten ieu- Pemetaan UV dina Blénder 1D3.- The ...

Debian 6 Squeeze dileupaskeun!

Saatos 24 bulan pangwangunan konstan, versi stabil panganyarna tina Debian: Squeeze ayeuna sayogi. Debian 6.0 nyaéta ...

XFCE 4.8 kasadia!

XFCE 4.8 parantos sayogi ti 17 Januari sareng bungkusan munggaran pikeun pamasangan parantos muncul ...

Bangarang 2.0 sayogi!

Versi akhir Bangarang 2.0 ayeuna sayogi saatos sataun pangwangunan sareng hadirin seueur fitur-fitur anyar. Bangarang ("kecap ...

KDE SC 4.6 sayogi!

Kipas kipas: bageur! Versi panganyarna tina lingkungan desktop anu saé ieu ayeuna sayogi. Salaku tambahan kana ...

Kumaha carana ngadamel pendrive multiboot

MultiSystem mangrupikeun alat alit tapi kuat anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pendibo multiboot, nyaéta, anjeun bakal tiasa ngamimitian sababaraha ...

Téma Suasana pikeun KDE

Upami anjeun ngalih ka KDE sareng sono kana "katingal" Ubuntu (langkung khususna, tema Ambiance), tong asa-asa: ayeuna ...

Mockup LibreOffice anu luar biasa

Dinten LibreOffice sareng OpenOffice henteu seueur benten, tapi aya seueur urang anu ngarepkeun bakal ningali parobihan ageung nalika urang ngajalankeun ...

Conto pakakas bébas: Arduino

Naha anjeun terang perkawis "perangkat keras gratis"? Nya, dasarna, éta mangrupikeun alat-alat hardware anu spésifikasi sareng diagram skéma na ...

Kalemahan Wikileaks

Kuring mendakan tulisan anu pikaresepeun ieu ditulis ku Patxi Igandekoa dina blogna. Anu kuring resep ngeunaan anjeunna nyaéta ...

Epidemik Linux

João Teixeira, salah saurang pembaca urang, masihan kami inpormasi ngeunaan distro anu pikaresepeun ieu dimana anjeunna aktip kolaborasi. Éta perkawis…

Naon distro pangsaéna 2010?

Taun ayeuna aya distro kanggo sadaya cita rasa sareng kabutuhan. Sababaraha langkung saé pikeun server, anu sanés pikeun netbook, anu sanés kanggo ...

Kantor Gratis 3.3 RC 2 sayogi!

Dokumén Yayasan dileupaskeun LibreOffice 2 RC3.3 kamari. Versi ieu dibarengan ku seueur perbaikan sareng perbaikan ...

Firefox 4 beta 8 sayogi!

Perbaikan anu saé antara béta ieu sareng anu sateuacanna. Sajumlah signifikan bug parantos dilereskeun (1415, janten ...

Opera 11 ayeuna sayogi!

Kalayan ditambihan fitur-fitur énggal, Perbaikan visual, sareng perbaikan kacepetan wajib, ieu mangrupikeun pembaruan pikeun Opera ...

Sisi disumputkeun Chrome / Chromium

Naha anjeun pikir anjeun terang sadayana ngeunaan Chrome / Chromium? Ha! Ieu daptar fungsi na anu disumputkeun, henteu tiasa diaksés ku ...

Opera 11 béta sayogi

Béta anyar Opera 11 kalebet sababaraha fitur anyar, paningkatan anu teu kaétung sareng, sapertos biasa urang, ...

QMLSaver, jam salaku screensaver

QMLSaver mangrupikeun screensaver ala Noflipqlo anu ngahias layar urang ku jam digital anu éstétis pisan. Éta tiasa dianggo pisan kanggo GNOME ...

Dinten Microsoft mésér Novell

Attachmate Corporation mésér Novell berkat pembiayaan anu hadé anu dipasihkeun ku Microsoft yén, salaku hadiah, bakal tetep ...

Firefox 4 hadir sareng sadayana!

Ngembangkeun Firefox 4 parantos maju ku cara gancang-gancang: sadayana anu urang nungtut nalika éta sareng naon anu dilakukeun ...

Kumaha boot gambar ISO tina GRUB2

Linux ngagaduhan kaunggulan anu penting pisan tibatan Windows dina aspék fundamental: anjeun tiasa nguji éta sareng tingali naha éta tiasa leres.