Kegiatan & Kontes pikeun ulang taun ka-10 Firefox dina Firefoxmania

Firefoxmania Éta komunitas Mozilla didieu di Kuba. Pikeun ulang taun ka-10 Firefox bakal ngayakeun acara di UCI (Universitas Élmu Komputer) dimana, diantarana bakal aya kontes.

Kuring ngadugikeun sababaraha inpormasi anu aranjeunna pasang dina situs:

Salajengna 9 Nopémber bakal nyirian 10 taun ti saprak medalkeun vérsi munggaran Firefox. Komunitas Mozilla Cuba parantos nyiapkeun seueur inisiatif sareng kagiatan pikeun ngagungkeun tanggal éta.

Anu kahiji nyaéta uleman sadayana pikeun ngiringan kontes "Un 10 kanggo Firefox". Ieu rinci ngeunaan éta.

Kompetisi:

10 pikeun Firefox

Modalitas:

  • Pidéo (dugi ka 3 menit)
  • fotografi
  • Seni digital

Hasil sareng tanggal pangakuan:

  • Hasilna bakal diumumkeun dina 10 Nopémber dina kagiatan ulang taun ka-10.
  • Karya-karyana tiasa dikirim, dugi ka Minggu, 9 November jam 2 sonten.

Premios:

  • 1 hadiah bakal dilélér kanggo unggal juara dina tiap katégori. Hadiah diwangun ku barang-barang promosi Firefox anu unik.

Waktosna kanggo nunjukkeun katerampilan anjeun dina modalitas ieu, sareng waktos anu langkung saé tibatan pikeun peringatan 10 taun peramban favorit anjeun.

Klarifikasi:

Pikeun ngadamel pidéo, anjeun tiasa nganggo téknik naon waé, éta tiasa, tina pidéo anu dicandak nganggo hapé, dugi ka pidéo 3D kalayan program éditan atanapi modél, anjeun tiasa nganggo naon anu anjeun pikahoyong. Janten kreatif!

Naon anu bakal urang lakukeun pikeun ngarayakeun?

Dinten éta, bakal aya presentasi dina Firefox, wisata ngeunaan momen-momen anu pangsaéna ti Firefox ti saprak angkatna. Ieu bakal diumumkeun kontes juara jeung aranjeunna bakal masihan hadiah. Sareng urang bakal ditutup ku jajan pika atanapi anu sami, singgetna, manisan sareng minuman ringan. Poé éta nyaéta jinis-jinis télépon anu sanés bakal dipedalkeun pikeun ngalaksanakeun inisiatif pikeun milangkala.

Teu kedah dicarioskeun, kuring bakal aya. Abdi parantos aya dina acara sateuacana (Partéi Ngaleupaskeun Ubuntu sareng Firefox), waktos ieu kuring ogé moal sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bodas cenahna

    Abdi angkat. XD

    1.    elav cenahna

      Nya tangtosna, upami henteu angkat, anu sanés moal tiasa angkat .. 😛

  2.   paul honorato cenahna

    Hayu angkat! Antosan, abdi di Chili ...

    1.    epik cenahna

      Sareng kuring di Honduras (¬_¬) '

      1.    ngepung84 cenahna

        Sareng kuring Mexico: /

      2.    Joaquín cenahna

        Argéntina 😀

  3.   Hannibal cenahna

    Spanyol (bakal hésé pikeun kuring indit ;-p)

  4.   Panda Seuneu cenahna

    Saé kanggo FireFox anu parantos ngahontal 10 taun.
    Kuring masih émut perkawis ekspektasi anu luhur yén pelepasan vérsi na 3.0 sareng 3.5 disababkeun, nalika aranjeunna masih henteu niru siklus pelepasan Chrome.
    Kuring kantos pendak sareng anjeunna sateuacan jam 3 sareng ti saprak éta kuring henteu nganggo IE dina windows XP kuring deui, sareng éta ngabantosan kuring pikeun adaptasi nalika teu lami saatos kuring pendakan Ubuntu 8.04.