FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

Kusabab dinten-dinten terakhir ieu, kami nyerat ngeunaan anu alus pisan sareng dipikaterang Kaulinan pikeun Linuxdisebut Teror Perkotaan, kami parantos mutuskeun ngadamel kompilasi tina kaulinan anu sanés sapertos ieu, nyaéta genre FPS.

Anu reuwas seueur, daptar panjang sareng pikaresepeun pisan, Kusabab sabagian panginten panginten teu aya tawaran hébat aya keur Linux en Kaulinan FPSNanging, kanyataan nunjukkeun urang sabalikna.

Teror Perkotaan: Vérsi 4.3.4

Pikeun anu, anu teu acan maca pos kami sateuacanna dina Teror PerkotaanSaatos maca ieu, anjeun tiasa pencét dina tautan ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
Teror Perkotaan: Kaulinan Shooter Person First (FPS) anu hadé pikeun Linux

Éntri sateuacana anu aya hubunganana sareng postingan kami dinten ieu, anu anjeun panginten tiasa mangpaat nyaéta kieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
Warisan Téritori Musuh: Klién / Server Téritori Musuh Wolfenstein
Tulisan anu aya hubunganana:
Eclipse Beureum kaulinan multiplierform shooter gratis

FPS: Kaulinan Pamaén Jalma Kahiji

Kaulinan FPS: Pamajikan Jalma Kahiji

1.- FPS Gratis sareng Gratis asli tina Linux

Sarena Alien

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Hiji kaulinan ngagabungkeun sababaraha aspék anu pangsaéna sapertos kaulinan sapertos Quake III sareng Unreal Turnamén sareng ngabungkusna dina téma alien asing, bari nambihan seueur ideu aslina pikeun ngajantenkeun gimna unik pisan.". Ukuran perkiraan: 871 MB

Assaultcube

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "GRATIS, multipemain, gim shooter jalma kahiji, dumasar kana mesin CUBE. Éta lumangsung di lingkungan anu réalistis, kalayan midangkeun sapertos arcade anu gancang, adiktif sareng pikaresepeun, nawiskeun panggunaan bandwidth anu épéktip". Ukuran perkiraan: 50 MB

kubus

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Sumber terbuka, salah sahiji atanapi sababaraha pamuter pamuter game mimitina diwangun dina mesin anu anyar pisan sareng henteu konvensional. Kubus mangrupikeun mesin «bentang gaya» anu hoyong janten mesin FPS «jero rohangan »”. Ukuran perkiraan: 30 MB

Kubus 2 - Sauerbraten

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan bébas jelema nu nembak teu brukbrak boh pamaén multiplayer boh pamuter tunggal. Mesin anu ngadukung kaulinan lengkep aslina dina kode sareng desain, sareng kode na nyaéta Open Source". Ukuran perkiraan: 600 MB

Téritori Musuh - Warisan

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Proyék open source anu tujuanna pikeun nyiptakeun klien / server anu cocog pikeun kaulinan FPS online populér Wolfenstein: Téritori Musuh. Ukuran perkiraan: 50 MB

Téritori Musuh - Perang Gempa

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan anu disetél dina taun 2065 sareng ngamungkinkeun anjeun maén dina salah sahiji tina lima kelas karakter unik, boh online atanapi offline, kalayan lawan AI sareng babaturan sakelas anu dikontrol komputer.". Ukuran perkiraan: 700 MB

Nexuiz Palasik

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Poto-cross-platform shooter jalma-kualitas luhur anu tiasa dicoo sacara bébas. Mesin gratis sareng terbuka na disebat Darkplaces sareng didamel ku Forest Hale. Ayeuna kalebetkeun kana seueur sebaran Linux". Ukuran perkiraan: 900 MB

OpenArena

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan bébas sareng kabuka dina 3D, kagolong kana jinis jelema nu nembak teu brukbrak. Éta dileupaskeun sapoé saatos kode sumber pikeun mesin grafik Quake III dileupaskeun dina GPL.". Ukuran perkiraan: 400 MB

Jaringan Eclipse

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Sumber terbuka, cross-platform first-person shooter game anu ngagunakeun OpenGL API sareng dumasar kana modus Cube 2 Engine kanggo nganteurkeun midangkeun shooter jalma mimiti anu pikaresepeun sareng dinamis.". Ukuran perkiraan: 900 MB

Hanjakal

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan FPS sumber gratis sareng kabuka kalayan unsur stratégi real time, dimana 2 tim lawan (manusa sareng mahluk luar angkasa) kedah nyerang pangkalan sareng anggota tim lawan bari ngabéla pangkalanana sorangan". Ukuran perkiraan: 106 MB

Henteu kapake

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan strategi jalma bébas sareng sumber terbuka munggaran anu ngadu prajurit manusa anu maju sacara téknologi ngalawan gerombolan mahluk luar angkasa anu tiasa adaptasi, dimana anjeun tiasa milih antara kadua tim". Ukuran perkiraan: 480 MB

Teror Perkotaan

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Pamaén multiplayer multiplayer bébas jalma multiplayer gratis, ngajalankeun dina mesin anu cocog sareng Gempa III Arena. Ogé, éta tiasa didadarkeun salaku panembak taktis Hollywood anu seueur réalisme.". Ukuran perkiraan: 1.4 GB

Perangna

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan FPS anu lengkep gratis sareng multiplatform, disetél dina dunya kartun futuristik. Salaku tambahan, éta dianggap salah sahiji gim FPS anu paling frenetic, cocog pikeun pamaén sakola anu berpengalaman sareng lami.". Ukuran perkiraan: 444 MB

Wolfenstein - Téritori Musuh

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan multiplayer anu tiasa diunduh gratis dimana pamaén maénkeun perang salaku Axis atanapi salaku Sekutu dina perang tim. Kaulinan tim dimana anjeun éléh atanapi éléh sareng aranjeunna". Ukuran perkiraan: 276 MB

Xonotik

Dina halaman resmi na dijelaskeun salaku: "Kaulinan FPS gaya arktik anu adiktif, kalayan gerakan anu seukeut sareng rupa-rupa senjata. Mékanika intuitif digabungkeun sareng aksi nutup-nutup frenetic. Éta gratis sareng sayogi dina lisénsi GPLv3 +". Ukuran perkiraan: 276 MB

Sebutan khusus: COTB

"COTB mangrupikeun gim penembak jalma katilu, dina pamekaran lengkep (versi alfa), anu nawiskeun pangalaman ngaraos kabébasan pikeun ngajalajah peta kalayan jalan atanapi nganggo kendaraan, naha darat atanapi hawa. Tujuan anjeun pikeun nyampur adunan arcade sareng fisika objék anu aya di sakitar pamuter, sapertos ragrag, laju pelor sareng tabrakan maju, sapertos mumbul granat.". Ukuran perkiraan: 4 GB

batur

nyatet: Kusabab aya seueur, cita-cita na didatangan unggal halaman wéb, baca, unduh, coba terasrasakeun masing-masingna pikeun ékspérimén dina komputer sorangan, éta pro sareng kon masing-masing, ngalangkungan inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb resmi na sareng publikasi sanésna ngeunaan masing-masing éta. Nanging, engké urang pasti bakal ngagali masing-masing, sapertos anu urang énggal, sareng Teror Perkotaan.

2.- FPS Gratis ku Steam pikeun Linux

  1. Tentara Amerika urang
  2. Counter-jurus: Global karasa
  3. Tim Bénténg 2

3.- Pangmayaran FPS ku Steam pikeun Linux

  1. Bioshock Taya wates
  2. Borderlands 2
  3. Dinten kuciwa
  4. Téritori Musuh: Perang Gempa
  5. Half-Life 2 (sareng épisode)
  6. Kénca 4 Dead 2
  7. Pemberontakan
  8. Subway 2033 Redux
  9. Seleksi Alam 2
  10. BAYAR 2
  11. Sanctum 2
  12. Serius Sam 3: BFE
  13. Kalangkang soldadu

4.- FPS disarankeun ku Komunitas

  1. Paintball Digital 2
  2. Dunya padman

nyatet: Upami anjeun terang batur anu pantes pikeun kalebet kana daptar kami pikeun élmu sareng kanikmatan sadayana anu resep Kaulinan FPS dina GNU / Linux, tong ragu-ragu mairan sareng nyarios ka kami naon éta kalebet engké. Sareng upami anjeun badé ngajantenkeun inpormasi ieu konsultasi ieu ka «Katalog Kaulinan FPS multiplatform gratis sareng terbuka»Sayogi di Sourceforge.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan sababaraha anu paling dikenal, dianggo sareng anu pangsaéna «Juegos FPS para Linux», duanana asli, gratis ku Steam sareng dibayar ku metode naon waé anu sayogi; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   M13 cenahna

    Sumber Terbuka sacara praktis sami sareng langkung ti sapuluh taun ka pengker, teu seueur kamajuan anu dilakukeun.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, M13. Pastina sababaraha anu disebatkeun teu ngagaduhan pembaruan ageung dina mangtaun-taun, tapi contona, Urban Terror 4, anu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna sareng ayeuna, kedah caket kana vérsi 5.

  2.   hiji dua cenahna

    Nyebatkeun
    paintball digital 2 (dploin)
    Dunya padman

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, hiji dua. Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng sumbangan anu saé. Kuring bakal nalungtik ngeunaan duanana.

  3.   l1 ch cenahna

    Teror Perkotaan, sanaos gratis, sanés gratis atanapi sumber terbuka, ati-ati di dinya.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, | 1ch. Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Leres, kusabab éta aya dina katégori gratis sareng gratis, sabab éta nyumponan kaayaan pamungkas ieu.

  4.   noobsaibot73 cenahna

    Kaulinan FPS pangsaéna? Éta lulucon? Dina Linux, kalolobaan FPS gratis dirobih deui nganggo mesin grafik ti Quake II, III, sareng Unreal Tournament, ti langkung ti 21 taun ka pengker (sadayana dileupaskeun sateuacan 2000). Anjeun ngan kudu ningali aranjeunna, aranjeunna rehashes of Gempa III sarena jeung Turnamén Unreal, éta alus 21 sababaraha taun ka pengker, tapi ayeuna jalma hayang ningali kaulinan kawas Counter Strike, Medan perang, Medal of Honor ... Teu salah rehash sanggeus sejen. tina Gempa atanapi ti Turnamén Unreal.
    Aya sababaraha nu nyoba jadi béda (Smoking Guns, Urban Teror ...) tapi versi panganyarna maranéhanana klik di sagala rupa titik (henteu ngan kusabab sababaraha kasalahan, nu boga aranjeunna), tapi kusabab hal sakumaha basajan sakumaha instalasi na kedah, eta jadi sakabeh odyssey ... Smoking Guns ngan boga versi 32-bit, kalawan installer na rangkep dina .deb a, jadi dina 64-bit Linux Ubuntu, anjeun kudu maksa installer masangkeunana, komo lajeng, éta henteu. t gawé. The Urban Terror, leuwih sarua alesan sejen, lamun ngundeur versi panganyarna (4.3.4) installer teu up-to-date jeung anjeun tahan eta bakal ngabejaan Anjeun yen eta teu salah jeung nu naha. Anjeun tahan, yén éta teu installs anjeun. Lamun balik deui ka ramatloka Urban Teror, anjeun bakal nempo installer updaters, ti versi 4.3.3 mun 4.3.4, tapi maranéhna teu mangpaat boh sabab geus diundeur versi pinuh 4.3.4 na teu ngamutahirkeun nanaon, jadi dahar sorangan snot. Lamun tungtungna boga pakaya alus mun update, Anjeun kudu ningali hiji kasalahan geulis, sabab ... ¡¡¡¡¡¡¡¡Mun kuring poho nempatkeun dina naskah instalasi jalur aslina tur alternatif tina mana paket xmllint nyaeta dipasang sareng tanpa éta kaulinan henteu dimuat !!!! Nya, teu aya anu kajantenan, kuring nempatkeun éta ... Pikeun ningali yén dina garis 65, 66, 67, 70, 82, 96, 108 sareng 125 aya kasalahan dina aranjeunna ... ¿NAH ANDA NYAMUK RAMBUT ???? ?? Naha kuring kudu ngurilingan ngalereskeun kasalahan? Abdi hoyong maén, teu méakkeun soré nonton sabab teu ganggu marios skrip instalasi saméméh unggah na ...
    Assault Cube mangrupikeun lanceukna Counter Strike, kalayan sababaraha grafik sareng musuh, di handap ieu, sanaos ningali naon anu aya dina Linux, éta mangrupikeun pilihan anu saé.
    Sauerbratent ngalungkeun kasalahan, pakét leungit, pakét kagenep kaleungitan kasabaran kuring tapi tungtungna tiasa dianggo ... Sareng kuring ningali yén éta sakedik kirang ti Gempa II sakedik ningkat sacara grafis, kaulinan ngahibur, tapi ngaluarkeun hawa anu lami dina sadayana. opat sisi...
    Eclipse Beureum, sacara grafis langkung saé, tapi (sareng urang uih deui kana hal anu sami) éta henteu langkung ti sarena Gempa III atanapi Turnamén Unreal anu ditingkatkeun sacara grafis ... Sareng FPS langkung ti Gempa III atanapi Turnamén Unreal, teu aya kaulinan. sapertos Medal of Honor, Call of Duty, Battlefield ... dina Linux sareng terus terang, remake tina remake tina Doom, Quake II sareng III sareng Turnamén Unreal, bau sapertos mayit kanggo waktos anu lami, hayu aranjeunna maot. karapihan sakaligus, aya kahirupan saluareun eta kaulinan.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Noobsaibot73. Hatur nuhun pikeun koméntar anjeun sareng masihan kami pendapat jujur ​​anjeun ngeunaan kaulinan anu disebatkeun.

      1.    noobsaibot73 cenahna

        Hayu urang tingali, écés éta leuwih hade tinimbang nanaon, sahenteuna anjeun entertained bari, Tapi aranjeunna sadayana rehashes tina kaulinan anu sarua, Gempa III sarta Turnamén teu nyata, sarta lamun urang tetep dina, urang bakal tetep dina.
        Iraha urang bakal ningali sapertos "Call of Duty Modern Warfare" atanapi sapertos "Battlefield II" asli dina Linux? Abdi henteu hoyong kedah nganggo GoG atanapi Wine, pikeun ngamuat FPS anu santun dina Linux.

        1.    Pasang Masang Linux cenahna

          Salam, Noobsaibot73. Hatur nuhun pikeun koméntar anjeun, sareng enya, hayu urang ngarepkeun naon anu anjeun carioskeun janten nyata.

bool (leres)