Wani aya masalah pikeun ngarobih URL sareng nempatkeun tautan rujukan

Sababaraha dinten ka pengker warta dileupaskeun anu ngaluarkeun skandal total ngalawan panyungsi wéb wani anu dina "teori" diposisikan salaku panyungsi anu bénten sareng anu sanés, sabab éta nyatakeun "lindungan privasi pangguna na."

Dugi ka titik ieu tanda petik dianggo dina titik-titik ieu sabab éta daun ragu bagian ieu. Émut Wani nuju dikembangkeun dina kapamimpinan Brendan Eich, anu nyiptakeun basa JavaScript sareng tilas kapala Mozilla.

Browser dumasar kana mesin Chromium, fokus kana mayungan privasi pangguna, kalebet mesin slicing iklan internal, tiasa ngajalankeun liwat Tor, nyayogikeun dukungan internal pikeun HTTPS Dimana waé, IPFS, sareng WebTorrent, sareng nawiskeun mékanisme pendanaan alternatif langganan spanduk.

Anu terakhir diposisikan salaku ékosistem hadiah anyar dumasar kana perhatian sareng ngagunakeun token perhatian dasar (BAT), cara anyar pikeun ngahargaan perhatian, ngahubungkeun pangguna, panyipta eusi sareng pangiklan.

Sasasih sakali, Gagah Gagah bakal ngintunkeun jumlah BAT saluyu, dibagi numutkeun perhatosan anjeun, tina dompét lokal dumasar kana panyungsi kana situs anu parantos didatangan, ieu mangrupikeun bentuk dukungan kauangan pikeun sadayana wéb wéb.

Sajauh ieu sadayana disada saé sareng diposisikan salaku ideu anu saé anu henteu ditawarkeun ku panyungsi anu sanésna sareng sigana aranjeunna henteu resep ngalakukeun éta.

tapi hal-hal parantos robih sareng bertentangan sareng anu ditetepkeun ku browsermargi éta ngungkabkeun yén web browser ngalakukeun substitusi "link referral" nalika nyobian muka sababaraha situs ngalangkungan sakumpulan domainna dina palang alamat (tautan dina halaman muka henteu robih).

Salaku conto, nalika anjeun ngasupkeun "binance.com" dina palang alamat, sistem otomatis ngalengkepan sacara otomatis nambihan tautan rujukan "binance.com/en?ref = ???" kana domain.

Salaku tambahan, éta ngalaksanakeun paripolah anu sami pikeun domain coinbase.com, binance.us, ledger.com sareng trezor.io. Kalakuan sapertos kitu katarima ku seueur salaku manipulasi anu teu leres anu ngarusak kapercayaan pangguna.

Nya Ku ngalakukeun ieu, anjeun moal deui patuh kana bagian "ngajaga privasi pangguna", Nya, ku gaduh kendali url ngagentos tautan rujukan, jelas yén email seueur pangguna ditingalikeun dina sababaraha sistem rujukan.

Salian ti kanyataan yén seueur pangguna nyebat éta cara anu hina pisan pikeun ngahasilkeun pendapatan.

Nyanghareupan masalah ieu, manajer proyék ngajelaskeun éta munculna fungsionalitas sapertos kitu dina mékanisme parantosan cek-in éta disababkeun ku kasalahan.

Masalahna disababkeun ku cacad dina kode pikeun ngirimkeun identitas pasangan nalika tarjamahan tina bilah alamat pamundut kana mesin pencari.

Nalika ngalebetkeun kecap konci dina palang alamat, pamundut dikirim ka mesin pencari nganggo idéntifikasi - sadaya panyungsi anu miluan program mesin pencari anu mayar mayar sami ngaidentipikasi.

Kusabab bug, asup langsung kana domain jasa pasangan anu disarankeun ogé ngarah ka ID pasangan nyambung kana domain éta sorangan.

tapi, ieu henteu ngayakinkeun pangguna Wani tina naon waé, sabab inpormasi dileupaskeun yén Wani sabenerna aya hubunganana sareng program apiliasi sareng Binance sareng sababaraha bursa crypto sanésna, tapi kode rujukan dianggo dina widget anu dipidangkeun dina unit iklan offline dina tab anyar .

tungtungna, Jalma anu kawani nyarioskeun yén ngalereskeun turun pikeun mareuman setélan Ngadalikeun nolak rekomendasi Wani pikeun parantosan otomatis dina palang alamat (sateuacana, settingana sacara standar).

Daptar panggantian anu nunjukkeun tautan rujukan ditingalkeun sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chema Gomez cenahna

    Wani, anu biasa nyandak privasi ... Kirim endog.

  2.   eloipa cenahna

    Kuring henteu satuju kana naon anu Wani klaim sadayana anu anjeunna nyarioskeun bohong, panyipta anu mikir sapertos kuring, tiasa nyingkahanana dina halaman wéb na.
    Saha waé anu hoyong ngahalangan browser naon waé anu ngahalangan iklan dina halaman wébna, anu nganjang ka kuring sareng kuring ngalirkeun kodeu, upami éta ngayakinkeun aranjeunna.
    Anggo gagah pikeun nganjang ka kuring sareng pencét dimana waé dina halaman
    https://abiertos.es/

    Kreator moal ngijinkeun panyungsi pikeun nyaritakeun naon iklanna anu kedah diletakan

bool (leres)