GIMP: cabut refleksi flash dina poto

Halo babaturan! Abdi henteu kantos nyebarkeun nanaon. Dinten ayeuna kuring masihan anjeun tutorial alit ngeunaan kumaha ningkatkeun gambar sareng réfléksi anu dihasilkeun ku flash kaméra urang.

Périodik kuring nyandak poto sababaraha karajinan pikeun blog sareng kadang aranjeunna kaluar rada ngagurilap kusabab lampu kilat, janten ngamangpaatkeun GIMP Kuring ngatur pikeun ningkatkeun aranjeunna sakedik. Kuring netelakeun yén kuring sanés ahli dina ngédit gambar sareng pastina ieu anu kuring nampilkeun ka anjeun dinten ayeuna tiasa dilakukeun ku cara anu sanés.

Versi anu kuring anggo nyaéta 2.6.10, sababaraha hal panginten parantos robih ku versi GIMP énggal

Analisis saméméhna

Ieu gambar aslina rada jelas sareng caang dina boneka sareng sapatu na. Di dieu kami ningali daérah anu kuring badé ngalereskeun, ditandaan ku bunderan.

analisis

 

Hayu urang laksanakeun

1. Hal kahiji anu kuring lakukeun pikeun gambar nyaéta ngagunakeun «tingkat»Anu ngamungkinkeun kuring pikeun ngébréhkeun atanapi ngégelkeun gambar sareng ngarobih kontras antara anu sanésna.

menu-tingkat

tingkat

2. Teras we nganggo «Pilih-warna»Sareng pilih daérah anu caket kana hiji tempat anu badé kami edit, dimana warna gambarna henteu gaduh seueur kacaangan anu bakal dipiceun ku kami.

alat serelek

titisan

3.1. Sakali warna anyar diala, urang milih alat «Campur». Dina hal ieu kuring nganggo modeu biasa kalayan opacity 53%. Pikeun gradién anu kuring pilih lawan transparan sareng jalanna radial.

alat-alat

3.2. Kami milih daérah anu nganggo panunjuk sareng nalika urang tahan tombol mouse kénca, urang nyered ka tempat anu dipikahoyong pikeun alat-alat na. Nalika kuring nganggo bentuk radial, maka bola tina warna anu dipilih diciptakeun anu leyur ti tengah ka luar.

nyampur

4. Urang malikan deui léngkah 2 sareng 3 dugi ka réngsé tugasna.

réngsé

 

Rengse pagawean

pra-pos

Éta pisan. Éta ogé tiasa dilakukeun ku sikat anu sanés tibatan nganggo alat adun, éta sadayana gumantung kana gambarna. Hatur nuhun parantos maca sareng kuring miharep anjeun resep karya kuring. Dugi waktos salajengna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Hébat! Nuhun kana tip na

    1.    Joaquín cenahna

      Anjeun wilujeng sumping Hatur nuhun!

  2.   eliotime3000 cenahna

    Saé pisan. Anu kuring henteu kahartos naha ikon ngédit GIMP nalika ngareset gambar sapertos ageung pisan.

    1.    Joaquín cenahna

      Halo kumaha kabarna.
      Upami anjeun ningali ikon dina "Toolbox", ieu tiasa dirobih janten anu langkung alit dina karesepna.

      Éta aya dina ménu:
      Edit -> Preferensi -> Téma
      Ti dinya anjeun tiasa milih dua: "Default" sareng "Leutik" anu mangrupakeun ikon anu langkung alit.

      Ayeuna, upami anjeun hartosna panunjuk anu ngarobih bentuk numutkeun alatna, aya ogé sababaraha pilihan dina karesepna, tapi kuring pikir ukuranana henteu tiasa dirobih. Dina gambar éta henteu katingali sabab nalika néwak layar, pointer aslina ditéwak, sanés anu dirobih ku unggal aplikasi.

  3.   st0rmt4il cenahna

    Ditambahkeun kana paporit!

    Gracias!

  4.   Diego Campos cenahna

    GIMP di KDE?
    Abdi resep 😀 hatur nuhun tip na

    Surak (:

    1.    pandev92 cenahna

      naha henteu? xd upami éta ogé tiasa dianggo dina Windows sareng osx.

    2.    Joaquín cenahna

      Hai Punten kuring ngabobodo anjeun tapi sanés KDE.
      Éta téma pikeun Xfce KDE-44-Oksigén
      sareng ogé téma kursor Neon Oxiygen

  5.   Angel_Le_Blanc cenahna

    kiat anu saé, ujug-ujug janten trik anu saé pikeun GIMP, Nuhun!

    1.    Joaquín cenahna

      Leres, éta ideu: nyumbangkeun sakedik anu urang terang pikeun anu henteu terang 😉

  6.   lain ngaran cenahna

    pikaresepeun, hatur nuhun

    1.    lain ngaran cenahna

      saliwatan, abdi nganggo kernel hurd dina mesin virtual sareng éta ngakuan kuring salaku mac os 😛

  7.   Joaquín cenahna

    Hatur nuhun sadayana kana koméntar anjeun!