Git parantos gaduh versi Spanyol!

Héi sadayana, ieu mangrupikeun proyék anu kuring resep pisan, sareng anu kuring diinvestasikeun seueur waktos sababaraha bulan ka pengker, pikeun sadayana anu resep garis paréntah, kuring resep pisan tiasa ngabagi éta!Git dina basa Spanyol mangrupikeun kanyataan! Kodeu na sayogi sayogi salami 5 dinten. Tapi naon ieu hartosna?

Urang nambihan file .po

Tarjamahan dina seueur proyek C dilakukeun ngalangkungan file .po, ieu ngagaduhan daptar sareng sadaya senar anu ngagaduhan program, éta akumulasi sareng tiasa dirobih ku waktos-waktos janten tiasa nganggo program anu sami dina basa anu béda. Pikeun tiasa ngédit éta, seueur metode anu tiasa dianggo, anu pangpayunna sareng saderhana langsung ngalangkungan terminal kalayan paréntah éditan sapertos ed o vim.

Poédit

Kuring mutuskeun pikeun nganggo program anu disebut Poedit pikeun tiasa ngalaksanakeun tarjamahan ngeunaan ampir 30 rébu baris téks. Kalayan panganteur anu ramah pisan, dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun tingkat tarjamahan anu cukup ku gaduh sababaraha cara pintas sareng rekomendasi anu ngagampangkeun prosés nyiptakeun senar téks.

Milikna. Christopher Diaz Riveros

indit

Alat basa anu terkenal pikeun rébuan proyék di sakumna dunya ngagaduhan tarjamahan kana langkung ti 8 basa anu sanés, ku alesan anu anéh tarjamahan kana basa Spanyol henteu acan pernah réngsé, bahkan kalayan vérsi dina Catalan. Tapi usaha sakedik ieu ngasongkeun salah sahiji alat karesep kuring caket ka dunya anu nyarios Spanyol.

Milikna. Christopher Diaz Riveros

Versi mimiti Git dina basa Spanyol

Kuring ngaharepkeun alat ieu tiasa ngabantosan langkung ti hiji dina versi anyarna sareng sanaos dina sababaraha garis kuring parantos nyobian ngajaga diksi anu koheren, tiasa waé dina paréntah anu kirang umum sadaya ieu tiasa ditingali rada kalindih ku kurangna kuring jaga . Kusabab ieu, kuring ngan ukur tiasa naroskeun upami anjeun ningali koméntar anu kirang ditarjamahkeun, atanapi saran anu teu marahmay, anjeun tiasa ngirimkeun ieu ka kuring ku mail ku rekomendasi atanapi tarjamahan nyalira upami tiasa. Kuring malah nampi PR dina diri kuring garpu github 😉.

Milikna. Christopher Diaz Riveros

Pasti anjeun bakal mendakan sababaraha aksen anu leungit, éta kusabab nalika ngalangkungan garis 5000 kuring mendakan yén éta henteu tiasa dikompilasi sareng aksen, teu lami saatos kuring terang yén kuring kedah ngarobih charset sacara standar pikeun nyusun kamungkinan, tapi seuseueurna parantos ditarjamahkeun, sakedik-sakedik kuring bakal milari detil ieu kanggo ngalereskeunana 🙂 Tapi, deui, upami aya anu hoyong latihan PR na sareng ieu, kuring langkung resep tiasa nambihan namina sapertos kontributor 🙂

La comunidad

Komunitas Git cukup marahmay, seueur diantarana parantos damel atanapi damel langsung sareng komunitas kernel, sareng éta kode anu saé anu dimekarkeun sababaraha taun ka pengker. Metode komunikasi utami nyaéta IRC sareng milis, aranjeunna ngirimkeun tambalan ngalangkungan ieu sareng ngan sababaraha kasus anu diijinkeun pikeun nyumbang ngalangkungan PR. Tapi sadayana gampang diajar sareng motivasi sakedik 🙂

kalangkang

Nya, kuring ngan ukur hoyong bagikeun prestasi leutik ieu sareng anjeun sareng ngingetan yén sapertos anu ieu, aya seueur hal anu ditunda dina seueur program, sareng anjeun tiasa janten bédana teu kedah janten programmer ahli pikeun ngamimitian ngabantosan, sareng ku ngabantosan saurang bakal tuwuh seueur sareng terang jalma-jalma anu endah dina prosés 🙂 Mudah-mudahan anjeun resep Git CLI énggal sareng memotivasi anjeun kanggo ngagunakeun sakedik deui. Salam,


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kemranjén cenahna

    Ti bagian kuring; Hatur nuhun!
    Ieu bakal ngajantenkeun langkung merenah pikeun ngagunakeun Git. Kuring miharep sakapeung kuring tiasa masihan kontribusi sapertos anjeun.

    1.    ChrisADR cenahna

      Nya, pastina anjeun tiasa ngalereskeun salah sahiji kasalahan éjahan kuring anu teu kaétang 😛 Kuring parantos kéngingkeun PR anu cekap sareng email tentang éta if janten upami anjeun wani sareng mendakan sababaraha garis dilereskeun, éta mimiti anu saé 😀
      Wasalam

  2.   benteng cenahna

    Beuki seueur dina basa Spanyol, henteu sadayana urang nyerna basa Inggris. Ngan ukur masihan pendapat abdi.

  3.   Pseudoabulafia cenahna

    Hatur nuhun pisan kana kontribusi na pikeun blog ieu. 🙂
    Abdi resep maca penjelasan anjeun. Kanggo ayeuna, kuring nembé terang yén aya anu sapertos "file po". 🙂

    1.    ChrisADR cenahna

      Hatur nuhun pisan 🙂 ajak kuring pikeun teras neraskeun nyerat sareng ngabagi sareng anjeun. salam

  4.   Pablo Pastor Rodriguez Gonzales cenahna

    ngalanggar halangan, naha sadayana kedah dina basa Inggris?
    Sadayana sok ditulis kana basa Inggris, urang kedah ngeusian rohangan anu saluyu sareng urang.
    Hatur nuhun pisan budak lalaki pikeun léngkah penting ieu. tong hariwang ngeunaan kurangna sababaraha éjahan tungtungna Spanyol dipikaharti. Kuring miharep anjeun sukses.

    1.    kinglenchx cenahna

      «Tong hariwang ngeunaan kurangna sababaraha éjahan tungtungna Spanyol dipikaharti.» ; P

    2.    Guille cenahna

      Nyatana, basa Inggris diskriminasi dumasar kana kabangsaan sareng panghasilan, janten fasistis sareng kelasis ngagunakeunana salaku basa dasar dina sadaya program internasional. Masalahna nyaéta peryogi bahasa internasional, anu seuseueurna, upami teu aya sadayana, tiasa ngartos sareng basa Inggris parantos diterapkeun di ampir sadaya sakola di dunya nganggo basa Éropa (sadayana Amérika, Éropa, Australia).
      Naha basa anu langkung nétral sareng adil tiasa dianggo? Leres, Esperanto, tapi pikeun éta anjeun kedah ngalakukeun "upaya titanic" pikeun diajar deui dina 6 bulan sareng Duolingo sareng lernu.net.
      Dina unggal garis kode dimana klarifikasi dina basa Inggris muncul, aranjeunna kedah nempatkeun anu sanésna dina Esperanto, pikeun ngamimitian prosés nuju dunya anu langkung saé.

  5.   LinuxAndroid cenahna

    Hanjakalna réréncangan kuring, jalma-jalma anu, kalayan éjahanana henteu hadé (sanajan aranjeunna ngaku yén aranjeunna komitmen), henteu ngalakukeun usaha pikeun menerkeun éta. Éta kulem, éta ngahinakeun pikeun basa urang ... Éta sababna batur datang ngalakukeun naon anu teu dilakukeun ku para wali Spanyol, nyaéta, unggal jalma anu nyarios Spanyol. Nuhun pisan Chris!

    1.    g cenahna

      Tiasa waé tapi dina basa Inggris anjeun ogé tiasa ngalakukeun kasalahan éjahan

  6.   Ruben cenahna

    Inisiatif anu saé.
    Kuring kantos ningali éta sareng ningali sababaraha gangguan ... nalika kuring tiasa ngalakukeun pamundut narik (Abdi héjo pisan sareng git: P)
    salam

    1.    ChrisADR cenahna

      Hai Ruben, hatur nuhun pisan 🙂 https://github.com/ChrisADR/git-po/tree/2.15-next didieu kuring gaduh vérsi anu pang anyarna sareng sadayana koréksi anu parantos dikirim ka kuring dinten ayeuna 🙂 upami anjeun gaduh sakedik waktos kanggo nyusunna sareng marios hal anu sanés, hayu atuh terang 🙂 salaku sadayana padamelan anu hébat, kuring kedah buru-buru sakedik minggu-minggu terakhir sabab upami sanésna kuring ditingalkeun tanpa versi Spanyol ka Salam sareng nuhun ieu

  7.   Diego Torres cenahna

    Pasang tina tautan anu anjeun pasang di awal postingan, tapi henteu katingalina sapertos anu aya dina screenshot, naha kuring kedah ngalakukeun anu sanés?

    Kuring nyobian ngaunduh realese tina profil github anjeun tapi nalika kuring ngalakukeun, kuring meunang kasalahan kapercayaan atanapi anu sapertos kitu.

    1.    ChrisADR cenahna

      Hai Diego, git nyandak variabel LANG sistem anjeun sacara standar, janten upami variabel anjeun henteu ngandung «es» dina hartos na, éta moal tiasa ngarobih téks, pikeun mariksa ieu anjeun tiasa ngajalankeun konsol:

      echo $LANG

      sareng tingali hasilna naon anu diala, kuring miharep éta ngabantuan rep gudang kuring mangrupikeun gudang pangwangunan sareng tarjamahan, seueur parobihan dina Repository henteu stabil atanapi aman pikeun jalma anu kirang pangalaman dina prosés, langkung saé unduh tina Repository resmi anjeun, anu paling seueur distro parantos gaduh git 2.16.1

      Wasalam

      1.    Diego Torres cenahna

        Hatur nuhun kanggo waleran anu jelas, upami anu saleresna kuring henteu terang sakedik perkawis éta, éta mangrupikeun léngkah munggaran kuring dina linux, sareng langkung seueur masang tina kode sumber, tapi kuring resep diajar, kuring biasana ékspérimén dina komputer anu Kuring henteu ngagaduhan data anu penting.

        Hatur nuhun kana sadaya upaya ieu, kumargi henteu sadayana dipasihan tugas narjamahkeun sareng mekarkeun dina basa Spanyol.

        Tetep sareng nasib anu saé.