GitHub Copilot, asistén kecerdasan buatan pikeun nulis kode

GitHub dipasihkeun sababaraha dinten ka pengker fungsi anyar disebut «GitHub Copilot»Anu matak matak hirup langkung gampang pikeun programer sareng namina fungsi ieu nunjukkeun, éta tanggung jawab marios kode sareng anjeun, nyaéta, éta nawiskeun tukang sihir pinter sanggup ngahasilkeun konstruk baku nalika nulis kode.

Sistemna dikembangkeun kerjasama sareng proyék OpenAI sareng nganggo platform pembelajaran mesin OpenAI Codex, dilatih dina rupa-rupa kode sumber anu disimpen di Repository GitHub umum.

Dinten ayeuna, kami ngaleupaskeun sawangan téknis pikeun GitHub Copilot , programmer pasangan AI anyar anu ngabantosan anjeun nyerat kode anu langkung saé. GitHub Copilot ekstrak kontéks tina kode anu anjeun damel, nunjukkeun garis lengkep atanapi fungsi lengkep. 

GitHub Copilot bénten sareng sistem parantosan kode tradisional kusabab kamampuan ngawangun blok kode anu cukup rumit, dugi ka fungsi siap pake disintésis kalayan ngémutan kontéks anu ayeuna. Sakumaha Copilot mangrupikeun fungsi AI anu parantos diajar ngalangkungan sababaraha juta garis kode sareng éta ngakuan naon anu anjeun rencanakeun dumasar kana watesan fungsi, jst.

Salaku conto, upami anjeun hoyong nyiptakeun fungsi anu tweets, Copilot bakal ngakuan éta sareng nyarankeun kode pikeun sadaya fungsi, sabab pastina parantos cekap programer sateuacan anu parantos nyerat fungsi sapertos kitu. Ieu mangpaat sabab éta ngaheéat anjeun masalah milari conto dina potongan kode anu sanés.

Éta ngabantosan anjeun gancang mendakan cara alternatif pikeun méréskeun masalah, nyerat tés, sareng ngajajah API énggal bari henteu kedah sacara rumit nyiapkeun milarian Internét kanggo waleran. Nalika anjeun nyerat, éta adaptasi sareng cara nyerat kode, pikeun ngabantosan anjeun ngalengkepan padamelan anjeun langkung gancang.

Conto sanésna, nyaéta upami aya conto struktur JSON dina koméntar, nalika anjeun ngamimitian nyerat pungsi pikeun ngébréhkeun struktur ieu, GitHub Copilot bakal nawiskeun kode luar, sareng nalika pangguna nyerat ngulang pedaran rutinitas enums , éta bakal ngabentuk posisi sésana.

Kalayan ieu urang tiasa ngartos yén GitHub Copilot éta adaptasi sareng cara pamekar nyerat kode sareng ngémutan API sareng kerangka anu dianggo dina program. 

Numutkeun ka GitHub, éta "nyata langkung sanggup tibatan ngahasilkeun GPT-3 dina ngahasilkeun kode." Kusabab éta parantos dilatih kana set data anu kalebet kode sumber umum langkung seueur, OpenAI Codex kedah langkung kenal sareng kumaha pamekar nyerat kode sareng tiasa ngirim desain anu langkung akurat.

Pikeun aranjeunna anu resep tiasa nyobian Copilot, anjeun kedah terang yén éta tiasa diintegrasikeun kana Visual Studio Code salaku perpanjangan sareng mana jauhna saluareun ngan ukur ngalengkepan paréntah. Pratinjau sacara resmi ngadukung generasi kode dina bahasa pemrograman Python, JavaScript, TypeScript, Ruby, sareng Go, tapi tiasa ngabantosan basa-basa sanés ogé.

OpenAI Codex ngagaduhan kanyaho éksténsif ngeunaan kumaha jalma ngagunakeun kode sareng nyata langkung sanggup tibatan GPT-3 dina ngahasilkeun kode, sabagian kusabab éta dilatih dina set data anu kalebet konsentrasi kode sumber publik anu jauh langkung luhur.

Di pikahareupeun, direncanakeun rék dilegakeun jumlah basa sareng sistem pangembangan anu dirojong. Karya plugin dilakukeun ku nelepon jasa éksternal anu dijalankeun dina sisi GitHub, anu diantarana waé, eusi file anu diédit sareng kode ditransferkeun.

Tungtungna, perlu disebatkeun yén konsép hal anu leres-leres parantosan kode otomatis dumasar kana kecerdasan jieunan henteu sadayana énggal, kumargi contona Codota sareng Tabnine parantos nawiskeun sababaraha hal anu sami, salian ti ngagabungkeun kagiatanana sareng terakhir bulan aranjeunna satuju kana Tabnine salaku mérek utama.

Urang ogé tiasa nyebatkeun Microsoft anu nembé ngenalkeun fitur énggal, Power Apps, anu ngagunakeun modél basa OpenTI GPT-3 pikeun ngabantosan pangguna pikeun milih formula anu leres.

Upami anjeun resep terang langkung seueur perkawis éta, anjeun tiasa parios ka detil dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.