GNOME 3.36 neraskeun pamekaranana sareng kéngingkeun Snapshot kadua

Proyék GNOME parantos ngumumkeun kasadiaan umum tina snapshot kadua siklus pangwangunan GNOME 3.36 salajengna, kalayan tanggal rilis resmi pikeun spring 2019.

GNOME 3.35.2 sayogi pikeun uji umum salaku jepret pangwangunan kadua dina siklus GNOME 3.36, nyandak fitur anyar, paningkatan, perbaikan, sareng tarjamahan anu diperbarui kana sababaraha komponén sareng aplikasi.

GNOME 3.35.3 ogé mangrupikeun vérsi henteu stabil anu terakhir dirilis taun ayeuna sabab siklus pangwangunan bakal neraskeun taun payun kalayan rilis henteu stabil anu sanés, GNOME 3.35.3, diperkirakeun sumping dina 4 Januari 2020, GNOME 3.35.3 ogé bakal janten snapshot terakhir anu dirilis sateuacan GNOME 3.36 lebet kana béta, anu bakal kajadian dina 1 Pébruari 2020.

Ieu mangrupikeun vérsi anu teu stabil anu kadua kalayan ningali seri 3.36 anu stabil sareng éta mangrupikeun vérsi anu sepi sabab modul anu paling penting henteu diperbarui. Sababaraha modul balik kusabab masalah kasaluyuan, tapi biasana ieu kajadian dina sagala rilis anu goyah urang. Nyebatkeun Michael Cantazaro dina pengumuman mail.

Dugi ka éta, anjeun diondang nyobian GNOME 3.35.2 ku ngaunduh kompilasi resmi atanapi bungkus sumber, atanapi tina Repository teu stabil tina sebaran favorit anjeun.

Salawasna tetep diémutan yén kompilasi ieu henteu stabil sareng ngan kedah dianggo pikeun nguji, nyingkahan dipasang dina komputer produksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.