gPodder: Klién podcast saderhana

Kuring kedah ngaku yén kuring henteu resep pisan kana podcast dugi ka mimiti ngupingkeun jalma resep @podcastlinux y @Nyusun PodcastKusabab momen éta kuring janten kecanduan aranjeunna sareng ayeuna kuring henteu ngan ukur nuturkeun podcast ti daérah Linux tapi kuring ogé diajar ngeunaan masak. Aya seueur podcast klien pikeun Linux, masing-masing ku kaunggulan sareng karugian, pikeun anu resep kana kesederhanaan pilihan anu saé panginten gPodder.

Naon gPodder?

Ieu téh hiji klien podcast saderhana sareng praktis pikeun Linux, open source sareng dikembangkeun nganggo python anu ngamungkinkeun urang unduh sareng ngupingkeun podcast ku cara saderhana sareng gancang. Éta ngagaduhan antar muka anu cukup saderhana sareng fitur kanggo nambihan podcast ku cara anu saderhana, dina cara anu sami, éta parantos maju mesin pencari podcast sareng integrasi sareng Soundcloud sareng gpodder.net.

podcast klien pikeun linux

Alatna ngamungkinkeun impor sareng ékspor ti OPML, unduh bab anyar podcast anu urang tambihan, salian ti ngajaga daptar bab anu sayogi diapdet. Kami ogé tiasa ngahijikeun alat sareng YouTube atanapi ngan saukur nambihan podcast swasta anu urang pikahoyong.

Puterkeun podcast dina alat ieu lumayan saderhana sareng éfisién, éta ngamungkinkeun anjeun ngalangkungan antar bab, reureuh, maju atanapi mundur, ogé ngatur pamasangan tambihan upami diperlukeun. Éta ngagaduhan pangatur unduhan anu ramah pisan, kalayan palang anu ngajagaan urang ngeunaan sagala hal anu aya hubunganana sareng manajemén podcast kami.

Kumaha cara masang gPodder?

Cara paling gampang pikeun masang gPodder nyaéta ku PPA resmi aplikasi, pikeun distro basis Ubuntu ngan ukur ngajalankeun paréntah ieu:

sudo add-apt-repository ppa: thp / gpodder sudo apt-get update sudo apt install gpodder

Sésa distro urang kedah masang gpodder ti gudang git, pikeun ngalakukeun ieu ngajalankeun paréntah ieu:

git clone https://github.com/gpodder/gpodder.git cd gpodder python tools / localdepends.py # Pikeun masang bin kagumantungan anu diperlukeun / gpodder # Pikeun tiasa ngaéksekusi ku terminal

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun pilihan anu disarankeun pisan pikeun sadaya pangguna anu hoyong resep ngaunduh sareng ngupingkeun podcast tanpa peryogi aplikasi anu rumit pisan sareng ngaoptimalkeun jumlah sumber anu dikonsumsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   HO2Gi cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun pisan, kuring bakal ningali. hatur nuhun

  2.   Juan Réta cenahna

    Éta mangrupikeun karesep kuring, dugi ka Clementine ngahijikeun layanan Podcast sareng jasa awan anu sanés.

  3.   kontribre deibis cenahna

    Sacara pribadi, kuring henteu terang naon éta podcast, tapi hayu urang tingali kumaha éta.

    Wasalam

    1.    Juan Réta cenahna

      Éta radio paménta. Sareng Gpodder mangrupikeun manajer anu hadé.

  4.   jocker-poék cenahna

    hatur nuhun kanggo inpo na. Abdi badé diajar kumaha ngagunakeunana teras tingali kumaha éta dilakukeun dina Clementine, anu mangrupakeun pamaén favorit kuring.