gydl: Antarmuka grafis pikeun youtube-dl

Seueur urang nganggo alat terminal anu kuat dina unggal dinten youtube-dl, anu ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo YouTube gancang sareng gampang. Nya, sababaraha bulan ka pengker antarmuka grafis anu saé pisan disebat gydl éta ngan saukur ngamungkinkeun urang anggo téknologi youtube-dl ti GUI.

Naon gydl?

Gydl (anu parantos janten singgetan tina Graphical Youtube-dl), mangrupikeun panganteur grafis anu dianggo salaku bungkus pikeun alat Youtube-dl anu parantos dikenal, ngamungkinkeun anjeun ngaunduh pidéo sareng audio dina cara anu langkung saderhana, ogé ngagaduhan kaseueuran téknologi dasar.

panganteur grafis pikeun youtube-dl

Alat ieu parantos dikembangkeun ku Jannik Hauptvogel ngagunakeun Python 3 sareng GTK + 3, operasina saderhana, urang kedah lebet url tina pidéo youtube teras pilih upami urang hoyong ngaunduh pidéo atanapi audio na, maka urang tiasa milih format output sareng kualitas sami, kanggo Anu pamungkas, urang milih tombol unduh sareng ngantosan alatna pikeun ngaunduh pidéo na.

Sawaktos-waktos antar muka ngajalankeun téknologi Youtube-dl, padamelan na nyaéta masihan aksés saderhana sareng ramah pikeun masing-masing fungsionalitas anu ditawarkeun Youtube-dl. Desainna saderhana sareng ngagunakeun pangalaman dumasar kana dialog, ngatur pesen ku cara anu pantes sareng cocog pikeun sadayana anu hoyong jauh ti terminal tapi hoyong ngaunduh pidéo YouTube dina Linux.

Kumaha cara masang gydl?

Ayeuna gydl ngan ngagaduhan bungkusan pamasangan kanggo Arch Linux sareng turunan, éta aya dina Repository AUR sareng tiasa dipasang ku ngajalankeun paréntah ieu:

yaourt -S gydl-git

Alatna nampi kode reengineering sareng hijrah kana basa C janten dina dinten-dinten payun sigana bakal kéngingkeun pembaruan lengkep boh dina strukturna boh dina antar muka grafis na. Ayeuna, upami anjeun ayeuna nganggo Arch Linux atanapi turunan sareng anjeun hoyong ngaraosan antarmuka grafis pikeun youtube-dl, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngalakukeunana, kumargi numutkeun tés kuring alat na parantos stabil, épisién sareng gampang dianggo. .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hermesgabriel cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring milari anu sapertos kitu sareng kuring henteu resep plugin browser anu ngaku pikeun éta.

  2.   Kemranjén cenahna

    Éta cocog pikeun anu henteu nganggo terminal. Bisi kuring, kuring nganggo alias pikeun nyederhanakeun argumen youtube-dl. Sigana langkung praktis pikeun ngagunakeun landian (atanapi fungsina upami aranjeunna nganggo lauk Shell).

  3.   janio carvajal cenahna

    Bot Telegram disebat @YoutubeConvertBot sareng seueur deui anu ngalakukeun ieu sareng langkung sabab nyimpen pidéo na ngarah moal kaleungitan them

  4.   Maikel rivas cenahna

    Kuring nganggo éta ti terminal tapi kuring hoyong nganggo antar muka, punten henteu ngartos kumaha nyusunna, éta bakal ngaapresiasi kumaha cara ngalakukeun éta pikeun debian sareng turunan.

bool (leres)