Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Trend di konsumsi kontén dina format streaming unggal taun janten beuki populér, sareng ayeuna ku pangaruh kapencil sareng jarak sosial ku Pandemi covid-19, komo deui.

Sareng dina bidang meakeun musik online, YouTube, tiasa dianggap a perpustakaan musik kuasi-taya. Kusabab kitu, beuki loba aplikasi (pamaén) anu didamel online atanapi desktop kanggo dikonsumsi eusi musik online, sapertos "Headset".

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Dina widang musik ku streaming ngalangkungan YouTube khususna, "Headset" nangtung pikeun janten lampu, saderhana sareng fungsional pamuter musik ngalangkungan streaming, open source sareng multiplatform, anu ngamungkinkeun urang, di antawis seueur hal, ngalangkungan gangguan iklan tina eusi anu didangukeun.

Nanging, sateuacan teuleum ka "Headset" Langkung saé dicatet yén, dina kasempetan anu sanés, kami parantos nyarioskeun perkawis anu sanés pamaén musik anu sami, nyaéta, anu sumber konténna online liwat streaming, sapertos "Nuklir", anu ku kami dijelaskeun sakedik dina kasempetan masing-masing sapertos kieu:

"Nuclear mangrupikeun pamuter musik streaming anu dikembangkeun dina GitHub dina lisénsi "Affero GPL", sareng dina filsafat pamekaran katelah "GNU / Linux First", anu hartosna yén aplikasi ngajén kabébasan urang, nawiskeun aksés pinuh kana kode sumber , Sangkan urang tiasa ngarobih sareng nyumbang kana proyek. Frasa konci resmi pikeun aplikasi dina halaman wéb resmi na berbunyi yén Nuclear mangrupikeun Pamuter Musik modéren anu fokus kana ngalirkeun fon gratis." Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Tulisan anu aya hubunganana:
Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Anu matak anu séjén nyaéta:

Tulisan anu aya hubunganana:
MellowPlayer: pamuter musik streaming
Tulisan anu aya hubunganana:
Harmoni: Pamaén anu elegan sareng cocog sareng aplikasi awan

Headset: Pamuter Desktop pikeun Linux

Headset: Pamuter Desktop pikeun Linux

Naon ari Headset?

Numutkeun ka anjeun website resmi, sakedik dijelaskeun sapertos kieu:

"Headset mangrupikeun pamuter musik desktop anu didukung ku YouTube sareng Reddit."

Nanging, dina na halaman wéb dina GitHub ngajelaskeunana langkung lengkep sapertos kieu:

"Headset mangrupikeun pamuter musik saderhana kanggo Mac, Windows sareng Linux kalayan search YouTube internal, layar utama kalayan daptar popularitas ku genre sareng jaman, sareng anu pangpayunna, radio anu didukung ku Reddit. Headset nyandak lagu anu dibagi ku langkung ti 80 musik sub-reddit, ngagolongkeunana, sareng maénkeunana sacara otomatis. Mangrupikeun cara anu cool sareng cukup unik pikeun mendakan musik énggal sabab dipilih ku manusa sanés sapertos anjeun sanés ku algoritma."

Fitur sareng pungsionalitasna

  • Éta multiplatform: Éta sayogi pikeun Windows, Linux (Debian, Redhat) sareng MacOs. Éta bahkan tiasa diwangun tina kode sumber dina lingkungan khusus.
  • 2 Téma visual sayogi: Éta ngagaduhan 2 téma visual: Poék sareng Terang. Sareng geura-giru éta bakal ngahijikeun sorangan sareng anu dipersonalisasi.
  • Integrasi sareng Last.fm: Ngidinan integrasi hiji-klik kalayan layanan musik sosial populér sapertos na. Kotektak lagu-lagu anu aya sareng pasihan pilihan pikeun ngédit inpormasi.
  • Sambungan swasta sareng aman: Jangji yén sadaya data, kredensial sareng cookies dikirimkeun ngalangkungan sambungan SSL anu aman, pikeun ngajaga sadaya data henteu katingali dina jaringan.
  • Sumber kabuka: Pikeun mastikeun kasalametan sareng stabilitas, bagian ageung tina sumber Headset tetep kabuka.
  • Singkronisasi awan: Sadayana anu dikokolakeun aya dina awan, janten ngan ku log in, sadaya musik anu dikokolakeun deui. Pikeun nyingkronkeun aplikasi sareng akun pangguna YouTube pangguna, ieu di handap kedah dituturkeun ngolah.

Unduh, Instalasi sareng Screenshot

Versi panganyarna na nyaéta jumlah 3.3.0 sareng saatos diunduh, bisi kami di format ".deb", sareng dipasang nganggo "Apt" atanapi "dpkg", "Headset" siga kieu:

Headset: Screenshot 1

Headset: Screenshot 2

Headset: Screenshot 3

Sacara pribadi kuring resep pisan, sabab kuring ulah ngadangukeun ngarecah iklan, tina kontén na sanés ngan ukur musik, tapi tina kontén naon waé YouTube, salaku conto, Saluran dina Parangkat Lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux anu kuring sering ningali. Sareng sadayana teu kedah login dina aplikasi, anu ngan ukur perlu upami aya anu hoyong nganggo menu setelan sareng pilihan sambungan y likes.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Headset», leutik sareng gunana pamuter musik eusi online tina YouTube sareng Reddit, open source sareng multiplatform, anu ngamungkinkeun urang di antawis seueur hal pikeun ngalangkungan gangguan iklan; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.