Impor email Thunderbird ka Kmail

Sanés sanés mimitina kuring nganggo KDE, saleresna léngkah munggaran kuring sareng Lisénsi / Linux Ubuntu aranjeunna ngeunaan debian-etch jeung KDE 3.x, sareng salah sahiji aplikasi anu kuring paling resep ngeunaan ieu Lingkungan Desktop es kmmail klien surat anjeun.

Nya éta, kuring kantos ngagunakeun Thunderbird kalayan hiji akun POP sareng kuring kedah nampi sadaya email abdi ka kmmail. Prosésna gampang pisan sareng hasil pamungkas na ngajentul. Kumaha urang ngalakukeun éta?

1- Urang buka kmmail sareng nyetél akun kami.

2- Sakali léngkah ieu réngsé, urang bakal File »Impor Pesen. Di dinya urang pilih pilihanna: Impor email sareng struktur folder ti Thunderbird / Mozilla.

3- Urang ngaléngkah ka léngkah salajengna ku ngaklik: handap sareng sacara otomatis tukang sihir ngadeteksi folder .buntel tina kami / bumi. Urang tiasa milih folder lengkep, atanapi urang tiasa milarian dugi ka mendakan polder pos.

4- Tukang sihir mimiti nyalin sadaya pesen sareng folder pakaitna kana folder anu anyar. Urang ngantosan éta réngsé sareng éta waé. Urang ngan ukur kedah ngatur sareng mindahkeun polder dina kmmail.

Ahli sihir ieu ogé ngagaduhan pilihan anu pikaresepeun pisan, sapertos:

  • Impor file mbox.
  • Impor ti OS X.
  • Impor ti opera.
  • Impor ti Sylpheed.
  • Impor ti Outlook Express.

Diantara anu sanésna…

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Értavarez cenahna

    Salam Tip Anu Saé.

    Ayeuna kumaha kuring ngagaduhan pangaruh Lemes dina font gaya MAC OS?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring henteu kantos maénkeun Mac OS dina kahirupan kuring pikeun terang naon anu anjeun hartosna ku Smooth Efect .. 😕 Dupi anjeun ngawartosan naon anu anjeun hartosna?

      Surak ...

      1.    Értavarez cenahna

        Smooth Font upami anjeun henteu terang naon éta sareng kirang di Ubuntu anu ogé aya naon anu anjeun lakukeun di sisi ieu.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Meureun, upami anjeun nyarios dina basa Spanyol, meriah Abdi ngartos anjeun pertama kalina.
          Pokokna… meriah, anjeunna ngarujuk kana "Font Smoothing", nyaéta antialiasing dina font.

  2.   Manuel cenahna

    Anjeun henteu terang kumaha cara ngimpor pesen tina windows live mail ka kmail?
    Kaleresan, éta bakal ngabantosan pisan kuring.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Teu aya ide. Kuring henteu gaduh akun anu tipeu, anu janten kuring nyaéta ngalakukeun hal-hal ieu:

      - Kuring ngadamel akun Kmail jenis IMAP kalayan data Live Mail (kuring henteu terang naha mungkin pikeun ngalakukeun ieu).
      - Kuring nyéred pesen ti akun IMAP kana akun Lokal di Kmail.

      Tapi kuring béjakeun ka anjeun, kuring henteu terang naha éta bakal tiasa ngalakukeun ieu.

  3.   Értavarez cenahna

    @elav distribusi Linux naon anu anjeun anggo

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Anjeunna henteu aya di kantor ayeuna, anjeunna badé balik énjing. Pokokna, kuring bakal ngajawab anjeun pikeun anjeunna
      Anggo LMDE (Linux Mint Debian Edition), atanapi Debian hungkul.

      Dina koméntar unggal pangguna anjeun tiasa ningali distro naon anu anjeunna anggo, ogé panyungsi anu anjeunna gunakeun pikeun aksés kana situs kami, contona kuring nganggo ArchLinux + Firefox, anjeun nganggo Windows7 + Chrome, jsb. 😉

  4.   KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

    Abdi hijrah ti Thunderbird ka KMail ampir 2GB email, éta mangratus rébu HAHA.
    Kuring gaduh SWAP 500MB sabab panginten moal nganggo éta, sareng kuring ogé gaduh 2GB RAM. Kuring kedah ngaktipkeun Nepomuk sareng Akonadi pikeun ngalakukeun ieu kalayan langkung dipercaya, sareng kuring gaduh SWAP ampir 400MB dikonsumsi sareng RAM kuring dina 1.6GB dikonsumsi, bangsat ieu pikasieuneun HAHAHAJAJAJA

  5.   Mykeura cenahna

    elav parantos langkung ti 3 taun ti saprak anjeun nyerat tulisan ieu. Tapi prosés ngimpor email ti Thunderbird ka Kmail masih sami gampangna.

    Hatur nuhun pikeun tutorial na.

    Tungtungna mah surélék kuring dikintun deui dina Kmail. Janten sigana mah kuring kedah ngaleungitkeun Thunderbird.