Kalayan terminal: Ngadangukeun musik sareng VLC

Ya urang ningali kumaha maénkeun musik kami MPlayer Sareng nyatana anu leres, prosés na rumit sabab urang kedah ngadamel daptar puter pikeun ngadangukeun langkung ti hiji lagu.

Nya, ayeuna urang masihan kiat anu sanés, tapi waktos ieu nganggo VLC, salah sahiji Pamaén Audio / Pidéo pang populerna di Lisénsi / Linux Ubuntu. Kami muka terminal teras nyimpen:

$ cvlc --extraintf ncurses /home/usuario/Musica/Album/*.mp3

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu ngamimitian tulisan ieu, urang tiasa ningali sadaya lagu anu urang pilih dina albeum. Pikeun ngalangkungan lagu kami nganggo konci N, pikeun balik, konci na P.

Henteu perlu dijentrekeun éta VLC éta kudu dipasang atanapi upami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonimo cenahna

    Naon ari ncurses?