Kalayan terminal: Sumputkeun file dina file anu sanés

Kami parantos ningali kumaha nyumputkeun file dina file anu sanés ngagunakeun SilentEye sareng ayeuna urang bakal ningali kumaha ngalakukeun anu sami ngalangkungan terminal.

Kauntungan tina metode ieu nyaéta kami henteu dipaksa nganggo panyambung khusus pikeun hasil akhir sakumaha kajadianana JempeEye, sajaba ti éta langkung raoseun pikeun kuring.

1- Kami nyandak file anu urang hoyong nyumputkeun sareng dikompréskeun. Hayu urang anggap éta disebut disumputkeun_file.rar.

2- Kami milarian gambar (kami bakal nyauran éta img_original.jpg) teras lebetkeun kana folder anu sami sareng disumputkeun_file.rar.

3- Ayeuna urang muka terminal teras nyimpen.

$ cd /home/usuario/ruta_de_la_carpeta
$ cat img_original.jpg fichero_oculto.rar > img_falsa.jpg

4- Upami urang ngaéksekusi fake_img.jpg urang bakal ningali gambarna sampurna img_original.jpg, tapi upami ditingali, ukuranana langkung ageung tibatan aslina.

Ayeuna pikeun ningali file anu disumputkeun, urang kedah ngaganti nami fake_img.jpgku fake_img.rar sareng cabut zip na.

Catetan: Kuring nyobian neken file anu disumputkeun dina .tar sareng trikna henteu dianggo pikeun kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hawa0 cenahna

    jalan sampurna kalayan format komprési .7z

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi 😀