Sayogi Xfce 4.10pre2 + Instalasi

Kusabab Jumaah kamari urang sayogi anu Xfce vérsi 4.10pre2, langkung caket sareng caket kana vérsi akhir pikeun kabeneran pangguna ieu Lingkungan Desktop, sahingga patuh kana rencana pamekaran.

Versi anyar ieu kalebet bungkus ieu:

  • exo 0.7.3
  • garcon 0.1.12
  • gtk-xfce-mesin 2.99.3
  • libxfce4ui 4.9.2
  • libxfce4util 4.9.1
  • Thunar 1.3.2
  • thunar-volman 0.7.1
  • ngagolér 0.1.24
  • xfce4-appfinder 4.9.5
  • xfce4-dev-alat 4.9.2
  • xfce4-panel 4.9.2
  • xfce4-kakuatan-manajer 1.1.0
  • xfce4-sési 4.9.1
  • xfce4-setélan 4.9.5
  • xfconf 4.9.1
  • xfdesktop 4.9.3
  • xfwm4 4.9.1

Seueur paningkatan anu kalebet, anu tiasa urang tingali link ieu. Kaluaran ieu ngahijikeun sababaraha fitur-fitur anyar sapertos ningkat résponsipitas operasi file di thunar, sareng paningkatan Tiling di xfwm4. Sadayana anu sanés mangrupikeun perbaikan bug sareng update tarjamahan.

File na tiasa didownload masing-masing tina tautan ieu:
http://archive.xfce.org/xfce/4.10pre2/src

Sanaos kuring nyarankeun pikeun ngaunduh file anu dikomprés sareng sadayana kalebet tina tautan ieu:
http://archive.xfce.org/xfce/4.10pre2/fat_tarballs

Upami anjeun wani nyusun, di Tés Debian Kuring parantos hasil nganggona Naskah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

44 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ianpocks cenahna

    Kuring henteu ngartos naha anjeun nyusun uji coba debian, langkung saé sanésna ngalakukeun pin-pinning sareng néwak bungkus henteu stabil debian ???

    Abdi mendakan langkung teu stabil pikeun nyusun sababaraha bungkus dina béta, tibatan nyekel bungkusan debian henteu stabil, tapi aya unggal jalma gélo anu téma na

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nyaéta bungkusan ieu henteu acan diasupkeun kana Repository tina Debian.. Ogé émut kitu, sababaraha kali kanyataan yén paket X henteu aya Debian Éta sanés sabab henteu stabil, tapi kusabab éta henteu acan diuji dina sadaya arsitéktur. Abdi nganggo Xfce 4.10pre2 kumargi pre1 sareng kuring teu acan merhatoskeun kaayaan teu stabilitas.

      1.    ianpocks cenahna

        Atanapi henteu asupkeun ku filsafat anu kedah nyusun bungkus, hayu, waktos-waktos anu kuring anggo éta sigana kuring henteu distro pikeun nyusun, kuring tiasa lepat tapi kuring henteu terang, éta parantos masihan kuring rarasaan éta

        1.    elav <° Linux cenahna

          Pasti éta sanés filsafat, tapi dina hal ieu kuring henteu tiasa ngantosan Xfce 4.10 lebet kana Repository, janten nyusunna mangrupikeun hiji-hijina pilihan kanggo kuring. Pokokna, kuring béjakeun ka anjeun, henteu aya kajadian, sadayana kalakuanana siga kuduna.

          1.    ianpocks cenahna

            NOMAS bakal leungit ku naon anu diperyogikeun pikeun ngadamel vérsi anyar anu ayeuna gagal

            1.    elav <° Linux cenahna

              Sanaos pangembangna sakapeung rada katutup, kuring leres-leres ngagumkeun karya anu parantos dilakukeun ku aranjeunna Xfce. Leres, aranjeunna parantos nyangsang milikna, tapi upami urang tumut kana akun yén aranjeunna saeutik sareng yén waktos aranjeunna bakti ka XfceÉta ngan ukur hiji anu aranjeunna gaduh gratis, sabab aranjeunna henteu tiasa dicacag ku nanaon.


            2.    ianpocks cenahna

              Meureun upami éta sakumaha hampang sareng modular sakumaha lxde, kuring bakal nyobian


  2.   Mariano cenahna

    Kusabab aranjeunna yakin éta henteu acan stabil atanapi Ékspérimén.

    1.    ianpocks cenahna

      Atanapi kuring henteu ngartos naha anjeun nganggo debian, pikeun stabilitasna ???

      Jelas nyusun paket béta janten stabil ****

      1.    Mariano cenahna

        Hayu, teu aya anu paéh nyusun BETAS. Upami anjeun dina uji coba Debian atanapi henteu stabil, sanés anjeun paduli pisan ngeunaan stabilitas, upami anjeun hoyong cicing di Stabil.

        Nalika kuring nganggo Debian berkali-kali diperyogikeun nyusunna sabab kuring peryogi anu teu aya di répoos, sapertos pnmixer pikeun xfce anu ngahémat hirup kuring ku masalah kontrol volume. Atanapi mednafen usap kanggo ngalakukeun hacking rom dina linux. Kuring ogé émut zdoom kumargi teu aya vérsi pikeun Debian.

        Pokokna, sareng upami urang nyarioskeun BETA, maka pikeun nguji éta terserah ka saha waé anu hoyong. Upami aya anu rusak, éta pasti aya jalan kaluarna.

  3.   mikaoP cenahna

    Xfce éta saé? Abdi ngagaduhan Arch + MATE, tapi kumaha anjeun ngalukisna kalayan saé…. hehe

    1.    ianpocks cenahna

      mikaoP

      Upami anjeun hoyong pc anjeun ngapung, cobian lxde atanapi openbox

      1.    Merlin The Debianite cenahna

        Debian kuring ngalayang sareng XFCE ngan ukur nyéépkeun 100mb dina boot.

        sareng kuring gaduh 2 gb kuring tiasa nyéépkeun ram.

        1.    ianpocks cenahna

          Éta nyéépkeun anjeun 100mb, hoyong poto

        2.    elav <° Linux cenahna

          Nya bayangkeun éta, ku 1Gb RAM, éta dimimitian dina 79Mb 😀

        3.    mikaoP cenahna

          MATE meakeun kuring ogé 100 MB, kuring bakal nyobian xfce anu katingalina saé.

    2.    elav <° Linux cenahna

      Anjeun kedah nyobian 😀

      1.    Jamin samuel cenahna

        elav <° Linux Kuring gaduh mamang .. naha sababaraha versi kernel anu anyar teras-terasan mawa cacad ku audio na?

        Kuring naroskeun ka anjeun sabab kuring nyobaan Fedora sareng Fedora mangrupikeun salah sahiji distro anu teras-terasan sareng kernel .. anu dina versi na ayeuna .. sareng éta ngagaduhan masalah audio anu ngan ukur kaluaran audio di tukang port pc kuring sareng di port payun dimana kuring nyambungkeun headphone kuring teu ngagaduhan kaluaran audio ..

        teras kuring nyobian uji coba debian sareng hal anu sami kajadian ..

        teras cobian ubuntu 2 beta 12.04 .. sareng éta ngajaga masalah anu sami

        tapi dina versi stabil ubuntu / mint éta henteu masihan kuring masalah ..

        Orientasi kuring .. ngawartosan naha ieu kajantenan?

        1.    elav <° Linux cenahna

          Teu aya ide. Kalayan tiap parobihan dina Kernel, hal-hal ditambihan atanapi dipiceun anu tiasa mangaruhan sababaraha jinis Hardware.

        2.    pandev92 cenahna

          Anjeun sigana langkung sapertos masalah alsa tibatan masalah pulsa, anjeun kedah ningali konfigurasi alsa tapi sami sareng biasana, saeutik pisan jalma anu ngartos yén ...

          1.    Jamin samuel cenahna

            sareng dimana kuring tiasa ningali konfigurasi alsa?

            Upami anjeun hartosna nalika anjeun muka terminal sareng nempatkeun "alsamixer" Kuring parantos ngalaksanakeunana sareng éta henteu jalan pikeun kuring

          2.    VisitntX cenahna

            Anjeun tiasa ningali naha alsa ngangkat codecs pikeun anjeun:

            ucing / proc / asound / card * / codec * | grep Codec

            Upami papan anjeun némbongan dina daptar, parios yén modulna dimuat:

            ucing / proc / asound / modul

            1.    ianpock urang cenahna

              Sigana mah éta moal nganggo 300 mb dina komputer ayeuna, saur 16Gb mnt.

              Langkung seueur ramna, langkung seueur nyéépkeun, janten hal anu logis pikeun ngabandingkeun ramuan ram tina ram anu sami.


  4.   Merlin The Debianite cenahna

    Éta warta saé kanyataanna kuring ayeuna tapi nganggo vérsi 4.8 Tapi kuring bakal nyobian 4.10

  5.   Oscar cenahna

    @elav, naha Naskah tiasa dianggo dina Debian AMD64 ogé?

    1.    ditangtoskeun cenahna

      Kuduna.

    2.    elav <° Linux cenahna

      Lalaki, kuring henteu kantos nyusun 64 Bits .. Sigana éta kedah ngabantosan nambihan sababaraha BENDERA, mudah-mudahan Bener dibereskeun keraguan ^^

    3.    VisitntX cenahna

      Sabalikna ./configure ngadeteksi sistem anjeun ku éta nyiapkeun pikeun nyusun arsitéktur anu sayogi salami kode ngamungkinkeun nyusun dina 64 bit, anu ayeuna sadayana ngamungkinkeun kode, ieu umumna gagal dina émulator lami kusabab bagian kode na nyaéta assembler atanapi sababaraha kode sanés anu teu disiapkeun.

      1.    ianpock urang cenahna

        Konsumsi anu pikaresepeun dina debian + xfce, kuring tiasa mikir yén dina lxde konsumsi bakal kirang atanapi sabalikna anu sami ???

        1.    VisitntX cenahna

          Konsumsi lxde kirang, naha ngabohong. Éta ngagaduhan kagumantungan langkung alit sareng tiasa dianggo kalayan langkung alit bungkus. Éta ogé ngagaduhan kakirangan sanés anu seueur anu pikaresepeun dina XFCE sareng anu sanés gunana sanésna, tapi éta tiasa direngsekeun sacara éksternal di LXDE. Atoh, éta mangrupikeun patarosan ngeunaan kauntungan anu khusus. Kuring gaduh PC anu bank Kayu manis tanpa masalah, kalayan 3 GB DDR3, tapi kuring henteu bakal masihan mémori langkung ti 700 megabyte di awal sareng dina file !!!!! Sedengkeun XFCE ngonpigurasi sareng sababaraha tambahan anu kuring anggo, sapertos bebasoffice anu dimuat dina mémori, pnmixer sareng seueur deui henteu ngahontal 300 di awal. 300, sabab kuring gaduh seueur hal anu kuring muatkeun di awal sasarengan sareng sababaraha corétan pribadi. LXDE pernah ngabandingkeun dina konsumsi.

        2.    elav <° Linux cenahna

          Di dieu kuring ninggalkeun anjeun Debian + Xfce sakali sési dimimitian.

          Htop nganggo konsumsi Sistem kuring

        3.    VisitntX cenahna

          Poho, ku jumlah hal anu kuring muatkeun di awal sareng setan kabuka kuring moal ngagaduhan beban anu rendah. Upami atanapi upami kuring peryogi gratisoffice pikeun gancang ngumpulkeun dokumén sareng formulir. Di sisi anu sanésna kuring nganggo samba maot sareng ngeusi batre di awal, tanpa musik kuring kuring maot. NetworkManager salaku setan sabab ti jaman ka jaman kuring ngalangkungan telepon sélulér sareng téknologi 3g na anu parah pisan (hatur nuhun ka Claro ti Argentina pikeun jasa goréng anjeun). Sareng sababaraha hal anu sanés. Kuring pikir éta dimimitian kuring sareng 278, tapi hayu urang ogé tumut kana akun éta pikeun ngumpulkeun saham samba handapeun .gvfs (anu kuring anggo pikeun ngadamel tautan sareng ngajantenkeun folder lokal) sababaraha layanan tambahan anu kuring peryogi dimuat. Pokokna, kuring henteu ngawadul, éta mangrupikeun hal anu kuring peryogi Sumuhun atanapi Sumuhun.

          1.    elav <° Linux cenahna

            Leres di awal kuring nyandak sababaraha hal ^^, tapi bahkan dimimitian ku 278Mb éta masih konsumsi anu murah pisan pikeun komputer ayeuna.

          2.    VisitntX cenahna

            Leres, éta anu kuring pikahoyong, kalayan seueur jasa anu kuring jalankeun, tapi gratisoffice anu kuring atur pikeun langkung seueur mémori murah pisan. Dibandingkeun sareng CInnamon, contona. Pas ningali konsumsi, serangan nyandak kuring.

  6.   Carlos-Xfce cenahna

    Jalma-jalma Xubuntu panginten ngantosan sareng reureuh kaluaranana sakedik pikeun nerapkeun Xfce 4.10. Naon gunana ngaluncurkeun Xubuntu dina dinten anu sami sareng Ubuntu?

  7.   Mauricio cenahna

    Sanaos kuring hariwang pisan pikeun nguji XFCE 4.10, sigana kuring bakal ngantosan dugi ka peluncuran resmi. Abdi hormat pisan ka betas.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kaputusan bijaksana 😀

    2.    assuarto cenahna

      Nya, upami ampir sadayana panginten leres-leres ngalereskeun bug, abdi henteu ningali naha henteu ngantosan dibébaskeun

  8.   VisitntX cenahna

    Elav, kuring mastikeun, para pengembang nyalira nempatkeun separator anu teu katingali sareng ngalegaan dina panel pikeun misahkeun daptar penjualan sareng ikon di beulah katuhu aya dina tungtung éta. Upami kuring tiasa, sareng paraphrasing nono kuring, leyuran leueur pisan.

  9.   moony cenahna

    Thunar masih teu aya tab sareng / atanapi nunjukkeun dua atanapi langkung folder dina jandéla anu sami. Kumaha anéh ... upami aranjeunna katingalina "ditutup" sapertos anjeun nyarios pangembang xfce. Kuring anggap batur kedah ngembangkeun alat-alat éta pikeun thunar, atanapi meureun aranjeunna sareng anjeun teu acan ngomentaranana. Upami anjeun ngagaduhan inpormasi perkawis éta, kuring hatur nuhun sabab kuring nganggo pangurus ieu.

    1.    VisitntX cenahna

      Aranjeunna henteu ngarencanakeun nambihan tab ka Thunar, sahenteuna pikeun rilis ieu.

    2.    elav <° Linux cenahna

      Sareng éta bakal neraskeun tanpa tab. Pikeun ayeuna pamekar ti Xfce aranjeunna gaduh anu jelas pisan. Abdi émut ningali dina forum Xfce ka pangguna anu nyarios yén anjeunna bakal ngadamel garpu tabbed tapi teu acan nguping. Meureun anjeunna diculik ku mafia Rusia, diupahan ku pamekar ti Xfce, supados henteu nunjukkeun éta thunar kalayan tab, éta masih hampang. 😛

      1.    VisitntX cenahna

        PCMan mangrupikeun conto ieu, dukungan pikeun aksés jaringan, tab, penanganan jempol anu saé sareng éta henteu pernah lirén janten super ringan.

  10.   ngepung84 cenahna

    Andale, 4.10 kaluar ayeuna xfce.org/about/news/?post=1335571200

bool (leres)