KodExplorer: Ngembangkeun halaman wéb tina browser

Nalika kuring nuju ngembangkeun kabiasaan, kabutuhan timbul pikeun ngarobih kode dina waktos anu sanés sareng kadang dianggo tina komputer anu henteu ngagaduhan IDE anu saé. KodExplorer ngabantosan urang pisan pikeun méréskeun kabutuhan pikeun gaduh web IEUH aya iraha waé, kumargi ieu mangrupikeun pangatur file sareng editor wéb anu tiasa diaksés tina pangotéktak, nyaéta, kami masang KodExplorer dina sérver dimana wéb dijalankeun sareng diaksés tina url anu di takdir di habiteca, iraha waé sareng ti mana waé.

Pasti sababaraha bakal mikir yén urang tiasa nganggo layanan wéb pihak katilu anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas-tugas ieu, atanapi gagal éta, nganggo anu cpanel (atanapi panel hosting mana waé) dibekelan, sabab kami henteu ngalakukeun éta kusabab éta henteu mungkin pikeun kami nganggo jasa pihak katilu (pikeun masalah karusiahan sareng kaamanan) sareng editor wéb cpanel siga anu dasar pikeun urang.

Naon KodExplorer?

KodExplorer mangrupikeun éditor wéb open source sareng manajer file anu ngalir tina peramban, dikembangkeun dina php sareng tiasa dianggo dina platform naon waé.

Este web IEUH ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun halaman wéb langsung tina peramban, éta ogé ngagaduhan file manager anu anjeun tiasa ngatur file anu parantos anjeun host dina wéb anjeun. Antarbeungeut aplikasi ditambihkeun kana editor anu saé anu dilengkepan, ngajantenkeun ieu alat anu ideal pikeun anu hoyong tiasa ngaksés kode sumber halaman wéb na iraha waé.

Fitur KodExplorer

Diantara seueur fitur sareng fungsionalitas anu ngagaduhan IDE Wéb anu saé ieu, urang tiasa nyorot hal-hal ieu:

  • Buka sumber sareng gratis gratis.
  • Antarmuka anu saé anu mirip sistem operasi tina panyungsi, ménu kontéks, bilah alat, sered sareng teundeun, tombol aksés langsung, sareng anu sanésna.
  • Ditarjamahkeun kana langkung ti 40 basa.
  • Fitur éksténsif pikeun ngatur file kami (nyalin, motong, nempel, mindahkeun, ngahapus, ngagantelkeun, ngadamel folder, ngaganti nami, idin, daptar, nunjukkeun ukuran, ningali gambar leutik, paporit, file extractor, file preview (gambar, téks, pdf , swf, dokumén ...), pamuter pidéo pidéo sareng audio, jst.
  • Éditor wéb anu saé ku panyorot sintaksis pikeun 120+ basa, dukungan tag, sareng rupa-rupa kustomisasi pikeun editor pikeun adaptasi sareng program anjeun.
  • Web IDE: éditor HTML / JS / CSS kalayan Emmet terpadu.
  • Pratinjau langsung sareng pamariksa sintaksis.
  • Pintasan keyboard lengkep-lengkep sareng sababaraha.
  • Integrasi sareng alat pihak katilu.
  • Multiplatform, bahkan dina alat sélulér.

Dina Potret layar ieu anjeun tiasa ngahargaan langkung rinci ngeunaan kualitas alat anu saé ieu pikeun pamekar wéb.

KodExplorer - wéb IDE KodExplorer - Sawangan KodExplorer - File Upload KodExplorer - Manajer File Online KodExplorer - Editor Wéb KodExplorer - Diréktori KodExplorer - Éditor KodExplorer - Payil KodExplorer - Desktop

KodExplorer - Langsung Sawangan KodExplorer - téma sistem KodExplorer - Puterkeun Pidéo KodExplorer - Bahasa KodExplorer - Éditor KodExplorer - ppt Editor KodExplorer - Beban Serelek sareng Sered

Kumaha carana masang KodExplorer

Anjeun tiasa masang KodExplorer gancang sareng gampang kalayan salah sahiji metodeu ieu anu dituduhkeun ku pengembang na.

  • Pasang KodExplorer tina kode sumber:
git clone https://github.com/kalcaddle/KODExplorer.git
chmod -Rf 777 ./KODExplorer/*
  • Unduh sareng pasang KodExplorer tina bungkusan resmi
wget https://github.com/kalcaddle/KODExplorer/archive/master.zip
unzip master.zip
chmod -Rf 777 ./*

Anjeun tiasa ngakses démo tina aplikasi sareng inpormasi ieu

http://demo.kalcaddle.com/index.php?user/login
usuario: demo
contraseña: demo

Saur alat ieu saé, naon saur anjeun? Tinggalkeun kami dina koméntar kesan anjeun ngeunaan editor wéb anu hadé sareng pangatur file ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   henteu aya namina cenahna

    Éta saé, éta saé

  2.   batu cenahna

    Pikaresepeun,
    tapi lambat pisan sareng rada rumit pikeun pemula.
    ayeuna kuring hoyong terang kumaha uninstall KodExplorer

    hatur nuhun

    1.    kadal cenahna

      Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngahapus folder anu anjeun parantos jiptakeun. Galur diajar rada pondok, kuring nyarankeun anjeun marios sakedik deui kalayan jéntré. Kuring resep pisan, éditor praktis, alus teuing, jsb

  3.   wgualla cenahna

    Éta katingalina saé, tapi halaman demo tiasa diaksés ku sadayana. Abdi henteu bakal nganggo pikeun proyék-proyék kuring.
    kumaha ngaji ti lokal? naha anjeun kedah masang apache sareng modul php?

    1.    kadal cenahna

      Halaman démo mangrupikeun démo pikeun urang ngaapresiasi fungsionalitasna. Mémang di lokal anjeun kedah gaduh apache sareng ngonpigurasikeun janten aman.

  4.   samuel Sanchez cenahna

    saé pisan kuring heran naha éta ngadukung ideu jsp

  5.   Enrique Moran cenahna

    Cloud9 naon ieu? xD
    Diluar guyonan éta pikaresepeun pisan, tapi kuring masih ngaraos c9 rada enteng.

  6.   Gonzalo Martinez cenahna

    Punten upami nyarios kitu, tapi éta sanés IDE wéb, éta mangrupikeun pangatur file, anu saliwatan nyababkeun éditor kode, tapi aya béntenna anu ageung antara hiji sareng anu sanés.

  7.   dayana cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngadamel pangguna énggal kalayan ijin anu béda ?????