Chrome & Chromium ngungkulan Firefox 3.6.3 dina tés HTML 5

Standar W3C HTML5 Éta masih dina fase pangwangunan sareng diperkirakeun bakal ningali cahaya dina 2012. Nanging, bagian anu cukup tina fitur na parantos didukung ku ampir kabéh penjelajah internét.

Tapi kumaha cocog masing-masing?


Nya, pikeun ieu, situs na HTML5test ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun sababaraha tés HTML5. Skorna dibasajankeun 0 dugi ka 160 sareng tumut kana paningkatan kanvas, video, audio, geolokasi, panyimpenan, aplikasi wéb offline, elemen bagian, bentuk, jst.

Sapertos anjeun wae, kuring ogé hoyong pisan nyobian. Firefox 3.6.3 kuring ngagaduhan 101 poin, sedengkeun Chromium 142.

Ieu mangrupikeun grafik anu kuring kéngingkeun di Tecnozone dimana aranjeunna nunjukkeun hasil sadaya panyungsi, kalebet Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer 8 sareng anu sanésna kalayan skor masing-masing.

https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/2010/04/2i9tbu0.gif

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    Teu anéh, PERNAH tapi PERNAH kuring resep Firefox ... sacara pribadi, nalika kuring pangguna Winbugs kuring nganggo Safari, sakapeung Opera, nalika Chrome kaluar kuring mimiti ngagunakeun éta, nalika kuring ngalih ka Linux, kusabab kurangna Safari 🙁 Kuring mimiti nganggo Chrome langkung lengkep sareng kuring murag asih, éta gancang pisan sareng stabil, sareng ... statistik éta nyarios nyalira.

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kaleresan aya éra. Di Linux kuring resep Firefox tapi leres ayeuna kuring nganggo Chromium (mangrupikeun proyek perangkat lunak gratis anu didamel ku Google sareng partisipasi komunitas) saleresna nyaéta bédana na tiasa ditingali, dasarna aya 2 poin: masalah kamerdekaan windows sareng kagancangan javascript (dinten ayeuna sadaya halaman kalebet sababaraha javascript sareng kecepatan muat ningkat langkung saé nalika nganggo kromium) ... nganyenyeri kuring nyarios yén Firefox tunduh ... 🙁 snif… snif…

  3.   alex hémbe cenahna

    Halo, leres éta, kuring resep éta nalika tab digantung, browser henteu ngagantung lengkep ... ogé enya, numutkeun statistik anu kuring baca dina sababaraha tés anu parantos aranjeunna lakukeun, anu ngagunakeun webkit salaku mesin parantos sumping di luhur anu sanés dina hal-hal sapertos Javascript, HTML5 komo anu aranjeunna nanganan CSS3 langkung saé, tapi éta mangrupikeun masalah anu raos, sareng enya, Firefox ngagaduhan seueur kipas, janten kuring pikir aranjeunna kedah nempatkeun beuratna.