Kumaha carana mendakan profil Tinder babaturan Facebook anjeun nganggo Tinder-Detective

Jaringan Sosial tumuh sareng tambuh beuki seueur, hanjakalna pikeun komunitas parangkat lunak gratis, aya sababaraha 100% jaringan sosial gratis anu parantos ngagaduhan kasuksésan naon waé, tapi, platform sosial anu paling penting nyaéta anu paling ngagunakeun parangkat lunak gratis, sabab seuseueurna nganggo téknologi gratis pikeun nyiptakeun industri anu kuat.

En Kumaha mendakan profil Tinder babaturan Facebook anjeun nganggo Tinder-Detective, bakal ngabayangkeun kumaha alat sumber kabuka ngatur pikeun ngahijikeun atanapi nganggo jasa proprietari dua kumaha kuat Tinder y Facebook, pikeun méréskeun kabutuhan anu seueur pangguna, nyaéta pikeun milarian pangguna anu janten réréncangan na Facebook sareng sareng anu tiasa gaduh pasini di Tinder.

 Naon Tinder-Detective?

Tinder-Detektif nyaéta naskah anu dikembangkeun dina python sareng anu ngamungkinkeun milari profil Tinder babaturan Facebook anjeun, ieu mangrupikeun fitur anu anéh, kusabab tujuan utama Tinder nyaéta supaya jalma anu teu dikenal janten janji sareng kenal silih. Dina cara nu sami, aya seueur jalma anu hoyong kencan sareng rerencangan Facebookna sareng anu tiasa ngalakukeun éta gampang berkat panggunaan Tinder.

Kumaha carana masang Tinder-Detective

Pikeun masang Python y Pip urang kedah ngajalankeun paréntah ieu:

sudo apt-get install python python-pip

Urang kedah Klon Repository resmi Tinder-Detective dina komputer urang.
git clone https://github.com/defaultnamehere/tinder-detective.git

Urang teraskeun ka install Tinder-Detective

cd /tinder-detective
pip install -r requirements.txt

Kumaha cara nyetél sareng nganggo Tinder-Detective

Pikeun nganggo Tinder-Detektif Urang kedah ngonpigurasikeun file SECRETS.json, pikeun aranjeunna urang kedah nempatkeun token Facebook sareng Facebook Auth token urang (Urang tiasa ningali langkung seueur ngeunaan kumaha kéngingkeun token Facebook Auth urang di dieu).

Sakali komunikasi sareng Tinder sareng Facebook ngonpigurasi, urang kedah ngajalankeun skrip nganggo paréntah ieu:

 python3 app.py

Salajengna urang kedah milih "y" kana pesen anu naroskeun upami anjeun leres-leres hoyong ningali profil Tinder babaturan nyata anjeun. Upami teu kitu, aplikasi bakal ditutup. Upami jawaban anjeun "y", aplikasi bakal sayogi di http: // localhost: 5000 .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joseph Uzcategui cenahna

    Halo, hatur nuhun pisan, éta mangrupikeun pilihan anu rada langka, tapi tiasa seueur dianggo

  2.   Séphirorth cenahna

    Naha anjeun tiasa ngajelaskeun langkung jéntré kumaha kéngingkeun "token Facebook Auth" atanapi masihan conto na?

  3.   Julian cenahna

    Sarua, kumaha prosés pikeun kéngingkeun token auth?

  4.   Luigys toro cenahna

    Pidéo ieu ngajelaskeun pisan kumaha kéngingkeun token Facebook Auth https://www.youtube.com/watch?v=3YczorXIqLM

    1.    Javier cenahna

      Dupi anjeun ngabantosan abdi, kuring henteu ngartos nanaon: C

  5.   TheGuillox cenahna

    Nalika kuring ngajalankeun python3 app.py kuring ngagaduhan kasalahan ieu:
    Traceback (telepon pang anyarna terakhir):
    File "app.py", baris 3, dina
    tina flask impor Flask, render_template
    ImportError: Teu modul namina 'flask'

    Kuring parantos nyobian pip masang Flask sareng masalahna tetep aya ... aya saran? abdi dina ubuntu gnome 16.04.

  6.   Luis cenahna

    Program masihan kuring kasalahan sareng sanaos kuring parantos nuturkeun léngkah pidéo anu parantos ditingal dina koméntar, kuring henteu yakin yén kuring parantos nyetél Faceboo ID atanapi token auth anu leres.
    Kasalahan anu dimaksud nyaéta:
    app python3.py
    Traceback (telepon pang anyarna terakhir):
    File "app.py", baris 9, dina
    stalker = api.NSASimulator ()
    File "/home/pelinux/tinder-detective/api.py", baris 42, di ngamimitian
    self._load_fb_auth ()
    File "/home/pelinux/tinder-detective/api.py", baris 51, dina _load_fb_auth
    self.fb_auth = json.load (f)
    File «/usr/lib/python3.5/json/ngamimitian.py ", garis 268, dina momotan
    parse_constant = parse_constant, object_pairs_hook = object_pairs_hook, ** kw)
    File "/usr/lib/python3.5/json/__init__.py", garis 319, dina beban
    balik _default_decoder.decode (s)
    File "/usr/lib/python3.5/json/decoder.py", garis 339, dina dékode
    obj, end = self.raw_decode (s, idx = _w (s, 0). akhir ())
    File "/usr/lib/python3.5/json/decoder.py", garis 357, dina raw_decode
    naekeun JSONDecodeError ("Nilai ekspektasi", s, err.value) tina Euweuh
    json.decoder.JSONDecodeError: Nilai ekspektasi: garis 1 kolom 1 (char 0)