Kumaha: Pasang BlueGriffon dina Linux

Halo komunitas, ieu tulisan kuring anu mimiti, dinten ieu mangrupikeun salah sahiji dinten nalika hujan di dieu di nagara kuring sareng dimana teu aya deui anu tinggal pikeun urang élmuwan komputer ngalangkungan browsing alam maya sadayana dinten xD!. Kuring rada males nyerat di dieu dina Blog tapi kuring didorong sareng didieu kontribusi kuring, mugia anjeun resep.

Bluegriffon mangrupikeun éditor multi-platform énggal anu ngamungkinkeun urang ngadamel sareng ngédit format file HTML (HTML 4, XML, XHTML & HTML 5), ogé file CSS3, katelah Open Source atanapi Free DreamWeaver.

Éditor ieu ngagaduhan dukungan anu saé pikeun jinis-jinis file ieu sareng kalebet éditor SVG anu populér, anu tiasa ngagambar grafik vektor sareng ngenalkeun kana dokumén kami.

Pikeun masang Bluegriffon en Debian, Ubuntu sareng diturunkeun ku arsitektur i386 (32 bit) éta bakal cekap pikeun ngalakukeun ieu:

Buka halaman resmi tina Bluegriffon sareng unduh versi terakhir pikeun sistem operasi kami:

BlueGriffon Undeuran

Sakali diunduh, ngaliwat terminal (konsol atanapi cangkang) dina diréktori tempat kami unduh sareng laksanakeun hal-hal ieu:

sudo dpkg -i BlueGriffon*
Saatos éta, urang bakal teraskeun masihan ijin éksékusi, éta bakal cekap nyerat dina konsol:
chmod +x BlueGriffon*

PD: (Kanggo otomatis, Tabulator penting pisan).

Urang ngadorong [Lebetkeun] sareng urang bakal ningali yén éta moal balik nanaon, nyaéta, kursor bakal angkat ka garis salajengna di handap kedip-kedip ngantosan pesenan kami. Pikeun mastikeun yén éta téh laksana, lakukeun a ls dina folder sareng urang bakal ningali yén file cenah ngagaduhan penampilan anu sanés, nyaéta, panginten éta warna biru, Beureum, Héjo, jsb.

Ayeuna pikeun ngajalankeunana, lakukeun ieu:
./BlueGrif*

Kami nuturkeun léngkah-léngkahna, jsb, jsb. sareng siap!

Dina 64 Bit arsitéktur urang tiasa install sacara paksa kusabab vérsi pikeun arsitéktur ieu henteu sayogi.

Urang tiasa ngaéksekusi di terminal kami:
sudo dpkg -i --force-architecture BlueGriffon*

Salah sahiji berita nyaéta paket anu sayogi pikeun Debian henteu tiasa dieksekusi di urang / usr / bin.

Janten urang bakal neraskeun ngadamel tautan simbolis pikeun dijalankeunnana:

sudo ln -s /usr/local/bin/bluegriffon/bluegriffon /usr/bin/bluegriffon

Kalayan ieu urang tiasa nempatkeun launcher urang dina ménu sistem kami.

Screenshot:
Masalah naon waé anu timbul ku pamasanganana ulah ragu-ragu ngawartosan kuring.
Salam!

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nano cenahna

    Jujur kuring teu resep ... ampir sadaya fitur "tambahan" mayar sareng leres, éta henteu ngaganggu kuring tapi kuring henteu sanggup mayar éta sareng nganggo BlueGriffon tanpa nambihan sapertos anu ngalamun cs3 xD

    1.    kénca-kénca cenahna

      hal anu paling parah nyaéta mayar bahkan pikeun manual pangguna

    2.    kesymaru cenahna

      Kuring masangna tiheula sareng miceun anu sami ...

      Langkung saé upami aranjeunna nempatkeun versi sampel pikeun uji éta sareng teras mésér lisénsi éta tapi upami nganggo sadaya plugins sareng teu mayar masing-masing.

  2.   Marcelo cenahna

    Abdi nyarankeun yén anjeun nganggo suite Mozilla, Seamonkey. Éta nyayogikeun program anu pikaresepeun, diantarana, Ngarang komposisi halaman wési WYSIWYG. 100% gratis sareng kuat pisan. Abdi hoyong ningali analisis suite ieu sakapeung, kuring henteu ningali seueur anu nyarios ngeunaan éta sareng éta saé pisan.

  3.   Marcelo cenahna

    Éta pikaresepeun upami aranjeunna kantos ningalian suite Mozilla, Seamonkey. Éta nyayogikeun program anu pikaresepeun, diantarana, éditor halaman wéb WYSIWYG anu disebat Composer. Kuring henteu terang kunaon suite ieu henteu dipasihkeun. Kuring henteu kantos ningali seueur ngobrol ngeunaan éta dina blog komputer.

  4.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Hiji patarosan, kumaha ketatna lisénsi na?
    Kalayan kecap séjén ... upami contona kuring mésér lisénsi pikeun parangkat lunak ieu, sareng sababaraha plugins, naha kuring tiasa nyebarkeun éta sacara bébas? 😀

    1.    Windóusico cenahna

      Pluginsna gaduh lisénsi anu béda sareng sigana sabagian aya propriétari.

    2.    Windóusico cenahna

      Kuring parantos ngalangkungan halaman wéb anjeun sareng praktis sadayana ngagaduhan lisénsi ieu:
      http://www.bluegriffon.com/LICENSE.txt

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Nuhun, kuring bakal niténan éta.

  5.   NinjaUrbano1 cenahna

    Bener na, pikeun kurnia éta kuring langkung saé nganggo kate atanapi, gagal éta, gedit, anu sami sareng gratis.

    Nya panginten panginten henteu sami-sami tapi upami jujur ​​kuring mikir yén kate sareng gedit langkung lengkep, ogé anjeun henteu kedah mayar éta sareng henteu sanaos kuring nganggo windows parantos mayar sapésér pikeun parangkat lunak.

    XD

  6.   Nicolas Grossi cenahna

    The dpkg -i dina folder bajingan biruGriffon henteu dianggo pikeun kuring

  7.   Andres Eduardo Garcia Marquez cenahna

    Format pamasangan lepat kumargi ayeuna paket deb kanggo jinis instalasi ieu henteu deui disebarkeun, halo upami anjeun hasil, naha anjeun perhatoskeun kuring ngerjakeunana?